Meditationstrilogien (Download)

Nu kan du købe de tre guidede meditations CD’er som Download til specialpris i en samlet pakke:

Indre Stilhed
Dette track er udviklet til dem, som skal lære at meditere. CD’en indeholder 3 guidede meditationer og har solgt i tusindvis af eksemplarer til virksomheder såvel som til enkeltpersoner. CD’en indeholder 3 enkle meditationer til opstart, og meditationerne er de samme, som Majken Matzau underviser i på sine retreats og kurser:

Indre Klarhed
Denne CD indeholder nogle dybe, transformerende meditationer og er udviklet til dem, som ønsker at rense sig selv for støj i sindet og psyken og møde deres liv med bevidsthed og klarhed. Torben Nielsen “manden med stemmen” har skabt den underskønne musik specifikt til energien i hver enkelt meditation, og resultatet er en meditation helt i særklasse, hvor den mediterende bliver bragt i en vidunderlig, dyb kontakt med sin kerne og transformerer gamle mønstre og energi i sin bevidsthed.

Indre Forbundethed
Indre forbundethed indeholder nogle dybe, spirituelle meditationer og er udviklet til den, der ønsker at styrke sin kontakt til den universelle livskraft og møde livet i en tilstand af forbundethed med altet. Torben Nielsen “manden med stemmen” har også på denne indspilling skabt den underskønne musik specifikt til energien i hver enkelt meditation, og resultatet er en unik meditations-cd i særklasse, hvor den mediterende bliver bragt i en tilstand af trancendens samt en vidunderlig forbundethed med universet.

 

*Ved download hentes lydfiler, som skal importeres via en mediaafspiller, eksempelvis iTunes. Benyt derfor altid en computer frem for en smartphone eller tablet.

Har du spørgsmål til download eller betingelser er du meget velkommen til at kontakte os på assistent@matzau.dk

172,00 kr.

Beskrivelse

Har du spørgsmål til download eller betingelser er du meget velkommen til at kontakte os på assistent@matzau.dk

Yderligere information

Medie

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Meditationstrilogien (Download)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *