CD trilogien

172,00 DKK299,00 DKK

Nu kan du købe de tre guidede meditations CD’er til specialpris i en samlet pakke:

Indre Stilhed
Denne CD er udviklet til dem, som skal lære at meditere. CD’en indeholder 3 guidede meditationer og har solgt i tusindvis af eksemplarer til virksomheder såvel som til enkeltpersoner. CD’en indeholder 3 enkle meditationer til opstart, og meditationerne er de samme, som Majken Matzau underviser i på sine retreats og kurser:

Indre Klarhed
Denne CD indeholder nogle dybe, transformerende meditationer og er udviklet til dem, som ønsker at rense sig selv for støj i sindet og psyken og møde deres liv med bevidsthed og klarhed. Torben Nielsen “manden med stemmen” har skabt den underskønne musik specifikt til energien i hver enkelt meditation, og resultatet er en meditations-cd helt i særklasse, hvor den mediterende bliver bragt i en vidunderlig, dyb kontakt med sin kerne og transformerer gamle mønstre og energi i sin bevidsthed.

Indre Forbundethed
CD’en Indre forbundethed indeholder nogle dybe, spirituelle meditationer og er udviklet til den, der ønsker at styrke sin kontakt til den universelle livskraft og møde livet i en tilstand af forbundethed med altet. Torben Nielsen “manden med stemmen” har også på denne CD skabt den underskønne musik specifikt til energien i hver enkelt meditation, og resultatet er en unik meditations-cd i særklasse, hvor den mediterende bliver bragt i en tilstand af trancendens samt en vidunderlig forbundethed med universet.

Du kan vælge at købe cd’en til download* eller som cd, som du modtager med posten. Vælg herunder:

 

*Ved download hentes lydfiler, som skal importeres via en mediaafspiller, eksempelvis iTunes. Benyt derfor altid en computer frem for en smartphone eller tablet.

Ryd
Varenummer (SKU): 10515 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Har du spørgsmål til levering, betingelser eller produktet er du meget velkommen til at kontakte Christina Borreby på assistent@matzau.dk

Leveringstid 3 – 5 hverdage.

Yderligere information

Vægt 1000 g
Medie

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CD trilogien”