Meditationskurser, events & Sound Baths

Giv jeres medarbejdere en gave og lær dem at meditere

Meditation & Sound Bath

Vi tilbyder følgende meditative events & kurser

gong-cover-smuk-copy.png

Meditation
for virksomheder

Lær jeres medarbejdere at meditere og nedbring stress

Ønsker I at nedbringe stress og højne velvære og robusthed blandt jeres medarbejdere? Ønsker I at give jeres medarbejdere metoder til at skabe mentalt overskud i en travl hverdag?

Book et meditationskursus for jeres medarbejdere

NX6A3411a-scaled.jpg

Meditationsevents
i Lorelei’s Concert Hall

Giv jeres medarbejdere en ganske særlig og ekslusiv oplevelse

Ønsker du at give jeres virksomhed, forening eller netværksgruppe en helt særlig oplevelse med både guidet livemeditation og sound bath? Så kan du booke jer ind i Majken Lorelei’s stue. 

Book et meditationsevent i Lorelei’s Concert Hall

Sound Bath
hos jer eller hos os

Meditation og fordybelse
til krystalsyngeskåle

Ønsker du at give jeres medarbejdere, forening eller netværksgruppe en unik meditativ oplevelse? Så kan du booke et sound bath med Majken Lorelei og hendes utrolige krystalsyngeskåle.

Book et Sound Bath for jeres medarbejdere

Meditation til dig og din virksomhed

Majken Lorelei Matzau har igennem mere end 25 år undervist samt guidet ledere og medarbejdere i meditation som en metode til stressafspænding, personlig centrering og forbundethed med selvet.

Majken Matzau har selv praktiseret meditation såvel som bevidsthedsrejser siden sin barndom, hvor hun lærte meditationsteknikker, visualisering og diverse yogiske praksisser som del af hendes mentaltræning som konkurrencesvømmer.

Matzau Erhvervspsykologers kurser og meditationsteknikker henvender sig til personer og virksomheder, der ønsker at reducere stress og skabe centrering, indre ro og balance gennem meditation. 

Under meditationen falder den mentale aktivitet til ro, og der  indtræder en dyb hviletilstand i kroppen.

Efter meditationen føler man sig afslappet og godt tilpas. Man er frisk og energisk, tænker klarere og mere kreativt og er bedre i stand til at bevare overblikket og træffe beslutninger i pressede situationer.

Kontakt os

Hvordan ser et meditationskursus ud?

Vi skræddersyer meditationskurserne til jeres ønsker og behov. Du kan her vælge mellem et grundlæggende mediationskursus på en dag i jeres egne lokaler, eller du kan booke jer ind i vores smukke koncertsal på Vesterbrogade i København, hvor du også kan tilføje et sound bath til jeres arrangement. 

Der er også mulighed for at give jeres medarbejdere et Sound Bath. Et sound bath er et helt unikt meditativt arrangement, hvor deltagerne enten liggende eller siddende mediterer til de harmoniske og opløftende klange fra krystalsyngeskåle bestående af fusioner af ædelstene, krystaller og ædelmetaller. 

Book et meditationskursus

På linksne ovenfor kan du læse om vores forskellige meditative events og kurser.

Kontakt os på telefon 70 77 78 62 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at booke tid eller at høre mere om vores meditationskurser.

Matzau i medierne

Majken Matzau fungerer som ekspert i DR, TV2, JP, Berlingske mm.

DR tester meditation hos Majken Matzau

DR er taget med til en speciel aften med måne, meditation – og ikke mindst en koncert på 25 syngende krystalskåle.

Læs med her, hvor Majken Matzau også forklarer, hvad en krystalsyngeskål er. 

Mere end 20 års erfaring

...Med at undervise i & guide meditationer for virksomheder og klienter

Det inspirerede mig meget at opleve stemningen, som Majken skaber via sin store viden, hun deler ud af – om psykologi, stress, meditation osv.  Det inspirerer mig, at Majken i den grad brænder for og brænder igennem med sine budskaber. Og så var det fantastisk, at vi kom dybt og langt i hver meditation – der var adgang og mulighed – ingen satte grænser på forhånd.

Noget var kendt men meget var nyt og blev formidlet på en måde, så jeg forstod en masse nyt og fik helt nye indsigter. Og jeg kunne have lyst til at høre og opleve det hele igen – lige nu! Jeg har taget med mig, at alt findes i mig, og at jeg ikke skal lede efter ro eller bekræftelse uden for mig selv. At jeg har adgang til at finde det i mig selv via stilhed, meditation,accept – og kærlighed.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers meditationskursus.”

Charlotte Horn Andersen

3Shape, Global HR Director

“Majkens tilgang til selve det at meditere gjorde stort indtryk på mig. Jeg har lært, at meditation ikke er præstation i sig selv, og at guidet meditation er det absolut bedste for mig. Det gjorde stort indtryk på mig, at meditation rent faktisk gør en afgørende forskel ift: at kunne få fred, finde ro, og at acceptere verden som den er og at holde af den person, jeg er. Alle er ting/faktorer jeg bevidst og ubevidst har forholdt mig til i flere år. Men meditationskurset går et skridt dybere.

Jeg er blevet en berigende oplevelse rigere. Jeg gik så at sige svævende derfra. På trods af den sædvanlige travle hverdag har oplevelsen sat sig og har ligget der som en smuk klangbund den forløbne uge – hvilket så lige minder mig om, at jeg gerne vil opleve syngeskålene en gang til og over et længere tidsrum.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers meditationskursus.”

Karen Wessel Fyhn

Kursusdeltager

”Meditationen blev for mig en fantastisk oplevelse. At træde ind i den smukke Lorelei’s Concert Hall gav en særlig ro. Min indre verden blev udvidet af en smuk menneskestemme og meget smuk musik under meditationerne. Selve Krystalmeditationen var så forunderlig og smuk, at jeg ikke med ord formår at beskrive den verden, jeg blev ført ind i. Mange tak for det.

Majken Lorelei gjorde stort indtryk på mig. Faktuelle oplysninger blev givet før hver meditation med så legende lethed, at overgangene virkede helt naturlige. Forklaringen til krystalskålene, og hvilket under hver af dem repræsenterer, var jeg glad for. Og hvilken meditation! – jeg har aldrig oplevet noget lignende og så smukt.

Salen er i sig selv så smuk, men blev mangefold smukkere under meditationerne – noget bedre sted at være i meditation kan jeg ikke forestille mig.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers Sound Bath.”

Jette Langlunder

Kursusdeltager

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn