Stressforebyggelse

Forebyg stress og undgå sygemeldinger

Forebyg stress i virksomheden

- Og undgå dominoeffekten

Matzau Erhvervspsykologer er førende i Danmark indenfor forebyggelsesstrategier i moderne virksomheder.

Det koster mellem to og fire millioner kr. for en moderne vidensvirksomhed at have en stresssygemeldt nøglemedarbejder eller specialist. Årsagen til denne store omkostning er projekter, som udsættes eller går galt, samt dominoeffekten som altid opstår i kølvandet på sygemeldinger i vidensvirksomheder, da man ikke bare kan ringe til et vikarbureau og erstatte en specialistmedarbejder.

Derfor øges presset på de øvrige medarbejdere, som over tid derfor også udvikler stress.

Når en virksomhed først har bevæget sig ind i en negativ stressspiral, er det omkostningsfuldt og svært at vende. Derfor er enhver moderne vidensvirksomhed i dag kaldet til at arbejde proaktivt med forebyggelse og sikre sig mod sygemeldinger.

Kontakt os

Stressforebyggelse

- Udvikling af HR & topledelse

Matzau Erhvervspsykologers kerneopgave er forebyggelse af stress i vidensvirksomheder igennem rådgivning af og samarbejde med HR. Et forebyggende forløb retter sig mod alle led i organisationen: Topledelse, HR, ledere / projektledere og medarbejdere. Med Matzau Erhvervspsykologer som sparringspartner får du og din virksomhed:

Igennem sparring og rådgivning bliver I som virksomhed klædt på til professionelt at forebygge, lede og håndtere stress i organisationen, således at alle parter kender deres rolle, deres opgave og deres ansvar gennem en skarp stresspolitik og forebyggelsesstrategi.

Kontakt os

Kontakt os hvis du ønsker at høre mere om vores forebyggelsesstrategier, eller hvis I har akut brug for hjælp.

Vi står klar til at hjælpe jer i dag.

Stressforebyggelse i organisationen

- Udvikling & forebyggelse i hele virksomheden

I forlængelse af indsatsen i HR og Topledelsen implementerer vi dernæst forebyggende tiltag for jeres ledere / projektledere og medarbejdere. Med Matzau Erhvervspsykologer som leverandør får du og din virksomhed i forlængelse af ovenstående:

executive coaching med majken matzau

Vi hjælper jeres ledere & medarbejdere

Sæt ind, før det går galt, igennem individuelle coaching- & rådgivningsforløb

Individuelle samtaler

- Forebyggende coaching- & rådgivningsforløb

Matzau Erhvervspsykologer tilbyder endvidere erhvervspsykologiske coaching- og rådgivningsforløb til både ledere og medarbejdere med fokus på forebyggelse af stress, arbejdsglæde, og personlig udvikling i den professionelle rolle.

Vi har her samarbejdsaftaler med en lang rækkevirksomheder, som typisk tilbyder deres ledere og medarbejdere en klippekortsordning på 5 individuelle coaching- og rådgivningssessioner hos vores erfarne erhvervspsykologer.

I et forebyggende coachingforløb kommer jeres medarbejder til at vokse i sin professionelle rolle fremfor at knække, og jeres medarbejder vil blive klædt på med nye strategier og værktøjer til at navigere i en kompleks hverdag i det moderne arbejdsliv.

Erhvervspsykologisk rådgivning og vejledning indgår naturligt i coachingforløbet:

Indhold

- Forebyggende coaching- & rådgivningsforløb

Fakta om stress

Book tid til individuel stressrådgivning

Igennem et coaching- og rådgivningsforløb hos Matzau Erhvervspsykologer kan stress tages i opløbet og stresssygemeldinger undgås.

Du kan læse mere om vores erfarne stressrådgivere ved at klikke nedenfor. 
Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at booke tid til et stressrådgivningsforløb.

Mere end 25 års erfaring

...Med professionel stressforebyggelse i vidensvirksomheder

“Vi har brug for flere af din slags (Majken Matzau) som kan handle, handle hurtigt og med stor professionalisme og personligt engagement – fantastisk.

Du er kort sagt hamrende dygtig, ikke mindst ift. din ekspertise ifm stressramte medarbejdere. Og her skal du have stor ros. Jeg valgte ikke at gå via vores egne PFA-ordninger – de er generelt ikke gode nok, og du har været helt fantastisk – igen – så tak for hurtig indsats og opfølgning.”

Trine Mulvad

Vice President, Novo Nordisk

“Heldigvis ser det ud til at vi har fået styr på stressen hos os, takket været jeres hjælp. Det har været et super samarbejde og utroligt lærerigt for os.

For nylig havde jeg alle arbejdsmiljøgrupper samlet. De kom med deres bud på hvordan vi vedligeholder trivslen og fortsat forebygger.

Ud fra dette temamøde tror jeg på, at vi har fået styr på hvordan vi håndterer pres og belastninger i fremtiden.”

Inger Lis Sørensen

HR Konsulent, Fælles Fagligt Forbund

“Jeg har i flere år samarbejdet med Majken Matzau, og har været meget tilfreds med både den måde hun har arbejdet på, vores samarbejde og ikke mindst de resultater, som dette har givet.

Vi har fra virksomhedens side kunnet spore tilfredsstillende resultater ift en forbedret arbejdsmæssig indsats.

Jeg giver derfor gerne Majken (Matzau) og Matzau Erhvervspsykologer mine bedste anbefalinger.”

Henrik Horn-Møller

HR-Chef, Topdanmark

Matzau i medierne

Majken Matzau fungerer som ekspert i DR, TV2, JP, Berlingske mm.

Majken Matzau  gæster Aftenshowet på DR

Den største årsag til stress i vidensvirksomheder er ubalance mellem roller, ansvar og indflydelse. 

Se med her, når Majken Matzau i Aftenshowet forklarer, hvordan ansvar og indflydelse skal følges ad for at skabe en bæredygtig organisation, hvor trivsel, flow og performance går hånd i hånd.

Vi kan hjælpe jer med stressforebyggelse i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn