Kunderne udtaler

Matzaus kunder udtaler sig

Matzau Erhvervspsykologer arbejder med en lang række virksomheder, organisationer og medier. Vi hjælper blandt andet Novo Nordisk, Deloitte og Nykredit.

Nedenfor kan du se et udpluk af udtalelser fra både kundevirksomheder, kursister og klienter. 

Referencer & kundeudtalelser

Matzau Erhvervspsykologer har blandt andet hjulpet...

”Jeg har anvendt Majken Matzau som min personlige coach og sparingspartner over en periode på ca. 18 måneder med møder ca. hver 2 måned. Jeg har været meget glad for samarbejdet med Majken, som har hjulpet mig med grundlæggende at udvikle den måde, som jeg opfatter og tænker på til stor gavn for mig og min forretning. Det, som jeg har lært hos Majken, er i vidt omfang blevet integreret og er dermed noget, som jeg – ofte ubevidst – bruger hver eneste dag.

Hvis jeg skal fremhæve et par særlige kvaliteter, som jeg har fundet hos Majken, så er det hendes evne (og mod) til at udfordre mine mest rodfæstede forestillinger om hvad der er muligt – ofte på utraditionel vis, og til at sige sin uforbeholdne og ærlige mening, når der er behov for forløsning. Majken er helt igennem professionel og er en af de få coaches, som jeg har mødt, der er i stand til virkelig at løftet klienterne til et nyt niveau – personligt og professionelt.”

Claus Spangenberg

Advokat, partner, Rønne & Lundgren

“Forløbet hos Majken (Matzau red.) har været topprofessionelt og skabt de bedste rammer for at arbejde med den personlige udvikling. Ud over, at Majkens faglige kompetencer er på det højeste niveau, har jeg sat mindst lige så stor pris på, hvordan Majken har levet sig ind i min situation og gjort mig bevidst om mulighederne for at træffe bedre valg, prioritere anderledes, tage vare på mig selv mm.

Majken har haft en enestående påvirkning på min personlige udvikling, og det har haft væsentlig indflydelse på min rolle som ægtemand, familiefar – udover de varierende roller, som jeg har varetaget på min arbejdsplads. Jeg har mange gange anbefalet Majken varmt til netværk og vil fortsætte med at gøre det. For mig har det være en kæmpe gave i livet, at få lov til at møde en person, som har evnet at flytte mig så langt, som det har været tilfældet. Det er et sandt privilegium, som jeg er meget taknemmelig for. Jeg ser derfor frem til at fortsætte den gode sparring, efter foreløbig 10 gode år.”

Lars Østergaard

Partner, Deloitte

“På anbefaling af en af Majkens tidligere klienter startede jeg på et forløb hos Majken, som blev til flere forløb. Jeg var egentligt ikke bevidst om hvorfor, og om hvad, jeg ville med forløbet, og jeg havde ikke et specifikt formål. Jeg havde dog en klar fornemmelse af, at jeg søgte at øge min bevidsthed, og at jeg ville ændre noget i mit liv.

De forløb, og den tid, jeg tilbragte hos Majken, har været årsagsgivende til, at mit profesionelle virke er radikalt ændret, og det har været med til at give mig mod og lyst til at skabe denne ændring. På det personlige plan er jeg blevet væsentligt mere bevidst om, hvad jeg ønsker mig af livet, og jeg blevet bevidst om, hvor vidunderligt livet er.

Tak for hjælpen Majken.”

Rasmus Rømer Lausen

Vicedirektør, Adserballe & Knudsen A/S

”Jeg ville nødig have været uden Majken (Matzaus, red.) hjælp, da min ægtefælle døde, og forløbet af samtalerne kan jeg kun karakterisere som absolut relevante og befordrende for mig til at komme videre. Jeg har ikke mødt bedre psykolog gennem tiderne, og dem har jeg da ellers mødt nogle stykker af.

Jeg har absolut følt mig hjulpet, da der blev taget fat på den voldsomme krise jeg var i, og jeg fik nogle guide-lines, som jeg virkelig gjorde brug af, og jeg føler mig rigtig godt hjulpet. Maiken gik meget aktivt ind og havde en holdning til tingene. Det har jeg sat stor pris på. Jeg har lært ikke at overdramatisere samt se tingene fra flere vinkler. Arbejdsmæssigt har det betydet, at jeg har fundet mere ro, selv når forandringerne er store og ret voldsomme.

Jeg vil ikke et minut betænke mig på af anbefale Matzau Erhvervspsykologer. De allerbedst hilsener til dig, der var der, da det kneb mest.”

Frits Skov Iversen

Ekspeditionssekretær, Topdanmark

“Vi har brug for flere af din slags (Majken Matzau) som kan handle, handle hurtigt og med stor professionalisme og personligt engagement – fantastisk. Du er kort sagt hamrende dygtig, og her skal du have stor ros. Jeg valgte ikke at gå via vores egne PFA-ordninger – de er generelt ikke gode nok, og du har været helt fantastisk – igen – så tak for hurtig indsats og opfølgning.”

Trine Mulvad

Senior Vice President, Novo Nordisk​

”Forløbet hos Majken Matzau har været dybt professionelt fra start til slut, uden på noget tidspunkt at være upersonligt eller distanceret. Det er effektivt, at man allerede første gang, efter 90 minutter, får sat skred i mange ting og flytter sig. Det var imponerende så hurtigt Majken kan læse og forstå min situation og få mig til at arbejde med mig selv. Det kommer tæt på, og man bliver udfordret ,

Jeg er blevet stærkere i forståelsen af, hvem jeg er, og hvad jeg vil have ud af livet.
Jeg er blevet bedre til ikke at være hård mod mig selv. Jeg er blevet bedre til at arbejde med det, der er på min banehalvdel, og ikke være så optaget af alle mulige andres. Og endelig: Jeg er blevet langt mere autentisk som menneske. Feedbacken fra mine omgivelser er, at de synes, jeg er mere ægte i de ting, jeg foretager mig. Det har jeg det rigtigt godt med.  

Majken har været en fantastisk katalysator, stifinder og cheerleader på min personlige rejse. Majken får mine varmeste anbefalinger.”

Deniz Jensen

Sales Director, Corendon

Mit forløb hos Majken har været givende og lærerigt. Jeg henvendte mig i en situation, hvor jeg havde brug for rådgivning om en konkret arbejdsmæssig udfordring. Det udviklede sig til et længere og mere bredt favnende forløb, hvis udbytte jeg fortsat har glæde af.

Jeg er blevet klogere på min rolle og position og de udfordringer der uværgeligt følger med dette, og er blevet bedre til at tackle dem.

Jeg anbefaler gerne Majken og har allerede gjort det flere gange.​”

Sandra Marguardsen

CEO & Partner, Dining Six

“Jeg anbefaler gerne Matzau Erhvervspsykologer. Majken Matzau udfordrer på samme tid på såvel det personlige som det forretningsmæssige plan. Majken Matzau er god som døråbner til at finde ind til nye og anderledes løsningsmuligheder. Majken er dejligt fastholdende også når det gælder mere krævende udviklingsområder, og hun møder dig, hvor du er.”

Steen Andersen

Viceadministrerende direktør, BDO

”Jeg vil give Kirsti Andersson en rigtig god anbefaling. Forløbet har været et godt professionelt forløb, hvor det fra start tydeligt blev skitseret hvordan forløbet ville blive tilrettelagt, og med megen fleksibilitet i både planlægning af nye aftaler, og indhold.

Jeg har fået relevant sparring omkring kommende karriereskridt, hvor det har været en stor fordel, at Kirsti både har erfaring fra offentlige og private virksomheder. Jeg er blevet hjulpet til at få klarhed over muligheder og vanetænkning omkring eget karriereforløb, og samtalerne har flere gange hjulpet mig til at “komme tilbage på sporet” og givet overskud til at komme videre.

Kirsti skaber et rum for refleksion hvor det er trygt at være, og hvor det derfor er nemt at være undersøgende og blive udfordret.”

Anne Seehausen Hansen

CH Militær Psykologisk Afdeling, Forsvarsministeriet

“Jeg vil bestemt anbefale Majken (Matzau, red.) som Executive Coach – for mig har hendes personlighed og metoder passet rigtig godt, og  jeg har været glad for hendes balance mellem at være meget professionel men samtidigt varm og imødekommende.
 

Det var super at have en række af samtaler planlagt og at have specifikke opgaver at følge op på imellem samtalerne med Majken. Jeg havde en god støtte i Majken til at ændre mine gamle vaner, og jeg tænker stadig ofte tilbage på vores samtaler selv år efter afslutningen af forløbet.

Jeg kan stadig falde tilbage i gamle mønstre, men forløbet hos Majken har hjulpet mig til at holde fokus på prioriteringen af opgaver og til at mærke efter i mig selv hvad der er det rigtige. Forløbet har givet mig større glæde og ro i mit arbejdsliv og personlige liv – og det tror jeg både mine kolleger og min familie kan mærke.”

Marianne Ølholm Grønning

Senior Vice President, Novo Nordisk

“Mit executive coachingforløb hos Majken Matzau har fra starten af været meget professionelt og tillidsskabende, hvor hun har udfordret min måde at tænke og agere på.

Forløbet har været med til at udvikle mig personligt og har hjulpet mig til at få en højere grad af selvindsigt, som gør mit lederskab stærkere.

Jeg sætter stor pris på, at Majken ikke kun havde fokus på årsagen til at jeg startede hos hende, men at vi fik arbejdet med flere ting som opstod undervejs. De ting jeg arbejdede med hos Majken, er blevet en naturlig del af min hverdag i dag.

Jeg kan sagtens forestille mig at komme tilbage i et executive forløb hos Majken igen og kan derfor kun anbefale et forløb hos hende.

Tak for et godt og lærerigt samarbejde.”

Rasmus Nielsen

Økonomichef, Bo-Vest

“Mit executive forløb hos Majken Matzau var kompetent, nærværende og givende. Givende fordi jeg fik konkrete forslag til handlinger som kunne iværksættes, hvilket på det pågældende tidspunkt gav mening. Jeg her følt mig hjulpet og mødt, og Majken er en god lytter, der som nævnt ovenfor er god til at pege på konkrete værktøjer som kan tages i anvendelse.

Majken hjælper dig igang med at bruge kendt teori i praksis. Jeg har lært, at jeg selv skal finde svaret på hvad der skal til, for at jeg kommer videre i min livsbane.

Jeg vil anbefale Majken som coach til andre, hvis den pågældende er kvik og gerne vil arbejde med sig selv.”

Finn Bruun

Advokat, Underdirektør, BEC

”Jeg har været i executive coaching-forløb hos Majken. Og jeg har fået en masse konkrete værktøjer og indsigter om mig selv og andre, som jeg bruger aktivt i min hverdag – både i arbejdslivet og privat. For mig er det utvivlsomt det, som er særligt kendetegnende for Majkens tilgang, at hun ser det hele menneske i sin praksis, og hun er så mangefacetteret i sine kompetencer, at hun kan dosere præcist det, som man har brug for, når man sætter sig i stolen hos hende.

Jeg er blevet mere klar på mig selv, egne grænser og eget potentiale. Og jeg har fået klare billeder med fra samtalerne, som jeg genbesøger jævnligt, og som hjælper mig med at holde fokus det rigtige sted – også når livet er svært. Det er en kæmpe gave. 

Jeg har anbefalet Majken til andre, og jeg vil bestemt gøre det igen.”

Anja Obdrup

HR-Chef, Københavns Kommune

“Majken Matzau var en af flere dygtige executive coaches på Executive Leadership Training, som jeg deltog i for nogle år siden. I første omgang faldt jeg for hendes stærke drive og personlige overskud. Siden er det gået op for mig, at Majken besidder en unik evne til at sætte tung psykologisk teori i direkte og brugbar relation til livets små og store dilemmaer. Majken har ydermere en spændende holistisk tilgang til vores arbejdsliv, som ikke er så tosset at snuse til – ikke mindst for dem, der mest bruger hovedet.”

Susanne Hegelund

Chef for TV Avisen, Danmarks Radio

“Jeg lærte rigtig rigtig meget. Jeg vil til hver en tid anbefale Majken Matzau til andre – og har allerede gjort det! Jeg har haft stor glæde af executive coachingforløbet.

Da jeg startede forløbet følte jeg mig meget tæt på at gå helt ned med flaget – men jeg fik hurtigt troen på, at Majken kunne hjælpe mig – hun virkede gennemsyret af professionalisme og virkede samtidig meget imødekommende, kærlig og interesseret.

Majken virkede meget professionel og kunne blot ved at kigge på mig konstatere, hvordan jeg havde det. Hun var ikke til at snyde.

Det virkede super godt for mig, at Maiken lod mig tage aktuelle emner op, som vi så kunne diskutere. I disse samtaler provokerede Majken mig rigtig tit – ofte for at få mig til at overveje hvorfor jeg tænker og reagerer som jeg gør. Det var tit en meget stor øjenåbner.

Jeg lærte, at jeg skal huske at føle efter hvad jeg SELV har lyst til … og ikke altid gøre, hvad jeg tror glæder andre. Jeg skulle være (og føle det var ok) lidt mere egoistisk og tænke mere på mig selv.

Eva Frydenlund Klima

Økonomidirektør, Topdanmark

“Jeg blev anbefalet Matzau Erhvervspsykologer af en kollega, og jeg vil ikke tøve med at anbefale det samme til mine øvrige kollegaer.

Jeg har gennemført et meget positivt coach-forløb hos Matzau Erhvervspsykologer. Det oprindelige formål med forløbet var at komme tættere på at erkende mine stærkeste kompetencer og interesser og forstå, hvordan jeg vil kunne anvende disse i mit nuværende og fremtidige arbejdsliv.

Ved hjælp af personlighedstest og gode samtaler blev jeg bestyrket i mine egne opfattelser af mine kompetencer, men jeg gjorde samtidig en masse nye observationer og begyndte at kunne se særligt mine styrker fra mange andre vinkler, som uden nogen som helst tvivl vil styrke mig fremover.”

Antonino Castrone

University Director, EVP at Aalborg University

”Jeg har været i et intensivt Executive Coachingforløb hos Majken Matzau, og mit forløb hos Majken har været fantastisk. Alt er i top, og hendes professionelle viden og hendes koncertsal er 5-stjernet perfektion. Hvis du leder efter ro og klarhed i dit liv, er Majken den person, du skal gå til.

Jeg er meget taknemmelig for at at have haft Majken som executive coach, og jeg ser frem til videre forløb i fremtiden. Jeg blev hjulpet både i min professionelle rolle samt personligt, og jeg har lært at håndtere nogle svære og uventede situationer.

Jeg vil helt klart anbefale Majken. Hun er en superstjerne sendt fra himlen for at hjælpe folk. Verden ville være et bedre sted med flere som hende.”

Peggy Gahimbare Kwizera

People & Culture Development, Copenhagen Infrastructure Partners

”Du (Majken Matzau, red.) har været en fantastisk hjælp undervejs – en rigtig god støtte under tudeturene – så jeg synes bestemt at du har hjulpet mig igennem undervejs. Forløbet har været lærerigt. Arbejdsmæssigt har jeg lært, at jeg godt må sige fra når det bliver for meget (øver stadig). Personligt har jeg lært at acceptere, at jeg også er ok, når jeg siger nej.

Jeg vil bestemt anbefale dig til andre – du er en dejlig varm person, og jeg har til trods af, at det ikke var eget valg at tage ind til dig, fået meget ud af det. Så tak for denne gang.”

Pia Skaarup Andersen

Lab.tech, Novo Nordisk

“Mit forløb hos Tove (Langager Jespersen red.) har været rigtig godt og professionelt. Tove havde forslag til, hvor vi kunne tage fat, men jeg fik også medbestemmelse. Det har været rart og trygt at komme hos Tove, og jeg har følt mig godt tilpas fra første møde.

Jeg har fået mere tro på mig selv. At folk man møder på sin vej ikke nødvendigvis tænker de negative tanker om en, som man selv tror.

En øjenåbner for mig har været, at jeg måske ikke har så lavt selvværd, som jeg hele mit liv har gået og bildt mig selv ind. Det har været så befriende at få at vide af en professionel, at jeg virker udadvendt, selvstændig og stærk.

Jeg har det oftest sværest op til vigtige møder, hvor jeg er projektleder og skal styre en arbejdsgruppe igennem, hvor der sidder personer med højere stillinger end mig. Men jeg er blevet bedre til at sige til mig selv: “Du er velforberedt og gør dit bedste. De andre tænker ikke dårligt om dig, hvis du ikke lige kan svare på deres spørgsmål på stående fod. De ser dig ikke som inkompetent af den grund. Andre er ikke bedre end dig. Det skal nok gå. Det går altid”.

Jeg peptalker mig selv og forsøger at tænke positivt. For hvad er egentlig det værste, der kan ske? 

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologer. 

Mette Jørgensen

Udbudskonsulent, Cand.merc.jur., Odense Kommune

”Fra første færd med Matzau Erhvervspsykologer har jeg kun oplevet høj professionalisme og engagement. Igennem et 4 måneder langt coaching forløb har jeg arbejdet med Mariam Mellouli, hvilket har været en kæmpe fornøjelse. Hendes tilgang og oprigtige interesse i mig og min professionelle rejse har gjort vores sessioner interessante, udfordrende og ikke mindst overraskende.

 Over de sidste par måneder har jeg lært meget om mig selv herunder mine ambitioner for min karriere.

Jeg vil derfor på mit allerhøjeste anbefale Matzau Erhvervspsykologer, og især Mariam, til alle, der har brug for professionel, men bestemt også personlig sparing omkring selvsindsigt og evner og ambitioner. ”

 

Gabriella Jensen

Project Manager, Mile Stone

“Jeg har været ovenud tilfreds med vores forløb. Du (Majken Matzau red.) har hjulpet mig til at få en indsigt i mig selv som jeg ikke ville være foruden, og det har været en kæmpe hjælp. Så en samlet oplevelse til “UG med kryds og slange” og du skal da også vide at jeg løbende anbefaler dit navn til venner og kollegaer som af den ene eller anden årsag trænger til lidt tid i dit selskab. Den indsigt du har givet mig, har været medvirkende til at jeg har fået et anderledes syn på mine prioriteter her i livet. 

Selv om vi officielt har afrundet vores hidtidige forløb, så føler jeg dog ikke at jeg er helt færdig med at tale med dig, og rent faktisk aftalte jeg
med min leder for et par måneder siden i forbindelse med min PLUS-samtale, at jeg havde accept på at tage 4 nye/opfølgende konsultationer med dig når jeg syntes behovet var til stede. Så forvent at høre nærmere fra mig “før eller siden”.

Rene Bo Jacobsen

Salgschef, Topdanmark

“Majken (Matzau, red.) har fungeret som Executive Coach for mig. Samarbejdet har været yderst professionelt, hvor Majken altid er velforberedt og veloplagt.
 
Majken har en smittende livsglæde, energi og udstråling – og en empatisk og yderst personlig tilgang til sine klienter. Som executive coach hjalp hun igennem en yderst stresset ledelsesmæssig periode, så jeg er kommet godt videre.
 
Majken har fungeret som en slags sikkerhedsventil i en kritisk periode med tilgang til sin coaching, som har været fantastisk god for mig, og som er anbefalelsesværdig. Hun  forstår at bruge løs af sin erhvervspsykologiske erfaring (inkl. også for mig yderst nyttig erfaring fra min egen virksomhed, Novo Nordisk, og dens kultur) sammen med hendes personlige overbevisning  og tilgang til livet.
 
Dette har været vigtigt for mig, da livet skal leves med en passende blanding af ‘facts and figures’ og bløde værdier, inkl. intuition og værnen om min egen energi, samtidig med evnen til at fokusere på det væsentlige i min rolle som leder.
 
Majken byder ind med direkte råd/guidance og konkrete tiltag, når situationen kræver det.  Og så ser hun helheder – også mit liv som et helt liv, der skal fungere. Så selvom vores samtaler har fokuseret på mine profesionelle og ledelsesmæssige udfordringer, har hun også både kvalificeret og med succes coachet mig på meget personlige problemstillinger.
 
Majken blev anbefalet af både vores HR-afdeling samt fra en anden afdeling, og da jeg kunne lide det jeg så, kontaktede jeg hende, da jeg selv fik brug for ledelsesmæssig coaching.

Trine Moulvad,

Senior Vice President, Novo Nordisk

”Allerede den første dag følte jeg at du (Majken Matzau, red.) fangede kernen i mine udfordringer. Det har uden tvivl været et meget hårdt forløb, og til tider været frustrerende at udfordre sig selv og sin måde at anskue verden på. Men det var nødvendigt. Det var også grænseoverskridene at blotte sig fuldstændig overfor en fremmede. Men resultatet af alt det hårde arbejde, er jeg meget tilfreds med.

Forløbet har været med til at jeg har lært at jeg er en person ligemeget kultur, arbejde, privat, samt at mærke efter, hvad JEG selv mener. Jeg føler et øget gennemslagskraft både professionelt og privat. Jeg er dog stadig under transformation, som nok vil tage noget tid, men jeg sørger for at have fokus på det.

Jeg vil klart anbefale Majken til andre og vil igen vælge hende som coach en anden gang.”

Qasam Ahmed

Project Manager, Topdanmark

”Jeg skriver til dig, fordi jeg meget gerne vil takke dig for din store hjælp, da jeg stod et sted i min karriere, hvor jeg ikke viste om jeg skulle gå til højre eller venstre. Ikke nok med at du mødte mig super professionelt, så mødte du mig også der hvor jeg var – med forståelse, empati og med en autoritet, så jeg til enhver tid følte mig i sikre og faglige hænder.

Du hjalp mig til at finde mit svar og min rette vej. Om end jeg nu har nået mit mål, så slipper jeg dig ikke. Jeg vil til enhver tid vende tilbage, når jeg får nye karriereudfordringer. En mere faglig kompetent person end dig tror jeg er svært at finde. Så vi ses helt sikkert igen”.

Laila Graversgaard

Associate Manager, Novo Nordisk

“Mit forløb hos dig (Majken Matzau, red.) har været en fantastisk oplevelse. Du mødte mig med åbne arme og hjalp mig over på den anden side. Jeg er nået længere med mig selv på de få gange, jeg var hos dig, end på de mange år jeg har været på arbejdsmarkedet. Det er en fantastisk følelse at kunne sig fra, også selvom jeg stadig skal tage tilløb. Og sikken en lettelse det er bagefter, og det gør slet ikke ondt.

Jeg har fået en indre ro og balance, som jeg ikke kan huske, at jeg nogensinde har været i besiddelse af, dette gælder både hjemme og på arbejdet. På arbejdet går det også rigtig godt, jeg er stadig i balance med mig selv og trives rigtig godt.

Allerede nu har jeg fortalt og anbefalet kollegaer med problemer at kontakte dig. Jeg glæder mig over at kunne kontakte dig igen, såfremt der opstår problemer.”

Ann-Charlott Kemp

Principial Laboratory Technician, Novo Nordisk

Du (Majken Matzau, red.) har været i stand til at se nogle mønstre hos mig, som jeg ikke var klar over, og jeg har haft mange øjenåbnende oplevelser hos dig. Så jeg føler, at jeg har lært meget om mig selv og fået værktøjer til at handle på en måde, som er god for MIG.

Jeg synes, du har været god til at tage udgangspunkt i, hvordan jeg havde det. Første session troede jeg skulle handle om mit job, men du kunne godt mærke at der var noget helt andet på færde med mig, og det tog du fat i. Og sådan har det været gennem hele forløbet – vi er altid endt med at tale om noget andet, end jeg regnede med. Fordi du har været god til at møde mig, der hvor jeg var. Og jeg er hver gang gået ud med noget konkret at handle på.

Det bedste jeg har lært ang. min professionelle rolle er, at jeg har nogle bestemte kompetencer, og at jeg skal matche mine opgaver med kompetencerne – og at fordi jeg ikke kan finde ud af ALT, er jeg ikke en dårlig medarbejder. Og jeg har faktisk lige bedt om hjælp til noget, som jeg før ville have set som en falliterklæring ikke at kunne klare alene. Og det er rart!

Personligt har jeg lært mange ting. Bl.a. at jeg har ret til at føle som jeg gør, og at jeg gerne må melde mine følelser ud, uden at tænke på, at andre måske bliver kede af det. Og at jeg skal lade være med at gøre ting, jeg egentlig ikke vil, bare fordi jeg tror, andre forventer det af mig eller bliver glade. Så jeg har lært, hvor mine usikkerheder ligger – og forstået, at det ikke er andre menneskers skyld, at jeg bliver usikker – men at det er noget inde i mig. Og det er meget godt at være bevidst om, uanset hvor ubehageligt det er at indse!

Jeg vil anbefale dig til andre, for jeg synes du i løbet af vores forløb både har åbnet mine øjne for noget ret dybereliggende psykologisk i mig, som har været ret spændende og relevant at opdage. Og så har jeg samtidig fået nogle meget konkrete værktøjer – at jeg så indimellem glemmer dem eller ikke tør bruge dem, er jo så noget, jeg skal blive bedre til!”

Rikke Frøbert

Redaktør, Danmarks Radio

“En af vores medarbejdere blev stress ramt, og vi brugte ME (Matzau Erhvervspsykologer) til rådgivning om, hvordan vi som arbejdsgiver skulle håndtere situationen samt senere til tilbageslusning af medarbejderen på arbejdspladsen. Desuden fik den pågældende medarbejder et forløb hos en af ME’s psykologer.

Vi fik sikkerhed i, hvordan vi som arbejdsgiver skulle forholde os til en situation med en stressramt medarbejder.

Samtidig kunne vi gennem ME tilbyde medarbejderen et forløb til at komme igennem sin stresssygdom samt ruste medarbejderen til i fremtiden at være mere stressresistent.

Forløbet med ME har ført til at medarbejderen nu er retur på arbejdspladsen og fungerer godt”

Lars Holte Nielsen

Adm, Direktør, Central Denmark EU Office

“Jeg har i flere år samarbejdet med Majken Matzau, og har været meget tilfreds med både den måde hun har arbejdet på, vores samarbejde og ikke mindst de resultater, som dette har givet.

Majken Matzau har først og fremmest gennemført mange individuelle samtale- og udviklingsforløb for ledere, som enten har været på vej ud i stress-lignende tilstande eller som har haft særlige personlige udfordringer, hvor brug af ekstern hjælp har været en stor fordel.

Samtidig har vi fra virksomhedens side kunnet spore tilfredsstillende resultater ift en forbedret arbejdsmæssig indsats.

Jeg giver derfor gerne Majken (Matzau)  mine bedste anbefalinger.”

Henrik Horn-Møller

HR-Chef, Topdanmark

“I forløbet (med Majken Matzau red.) følte jeg mig hele vejen igennem tryg, og efterhvert møde gik jeg derfra med enten et meget stort overskud og glæde, og nogle gange med tanker som jeg skulle bearbejde. Så alt i alt et fantastisk forløb.

Både på det arbejdsmæssige og personlige plan har vore møde hjulpet mig. I dag får jeg på mit arbejde ofte tilkendegivelser fra såvel min chef som mine kollegaer på, at de er glade for at arbejde sammen med mig. Det er sådan, at selv min chef kommer og fortæller mig, at han er glad for at jeg er i afdelingen, at jeg er et frisk pust, som han kan savne når jeg har ferie eller efter mit lange sygefravær. Jeg går også til opgaverne med et meget mere positiv sind. Jeg føler en slags frihed og har dermed også overskud.

Personligt føler jeg også at jeg har det meget bedre, jeg ser mere lyst på det, og opstår der noget som jeg kan mærke kan gå mig på, så bruger jeg nogen at de øvelser vi lavede sammen, så i stedet for, at det går ind i mig, så åbner jeg og får det til ‘at flyve ud’ ‘åbne op.”

Merete Jensen

Ekspeditionssekretær, Topdanmark

Forløbet var godt. Der var hurtig rapport imellem Tove (Erhvervspsykolog Tove Langager Jespersen) og jeg. Hendes arbejdsmæssige tilgang til min situation, i modsætning til en mere personlig, virkede virkelig godt for mig. Jeg har lært at:

  1. Sige fra, når der er noget jeg ikke forstår
  2. Bede indtrængende om hjælp, når der er noget jeg ikke kan klare
  3. “Du er ikke alene”, mange andre mennesker løber i ny og næ ind i samme slags problemer, så snak åbent om hvad der trykker dig.

Jeg er kommet til den normale konklusion, at det er min egen skyld, at jeg har ikke meddelt, at jeg ikke kunne klare opgaverne. Jeg anbefaler gerne Matzau Erhvervspsykologer til andre.

Henning Grønbæk

Institutleder, Exhausto Institute

“Mit forløb hos dig (Majken Matzau) var helt i top. Du fik virkelig godt fat i mig og din måde at møde mig og guide mig var en dejlig oplevelse. Jeg følte mig hele tiden tryg. Jeg blev klogere på mig selv og også på mine omgivelser – inkl. I den private sfære.

Jeg tænker tit på dig når jeg overvejer: ikke som ”hvad ville Majken sige”, men snarere hvordan ville jeg have vendt dette med Majken (kan det forstås?). Så er jeg vel egentlig os begge i den snak med mig selv. I de mest vanskelige overvejelser, hvor følelsen i maven er dårlig, kan jeg fysisk mærke når det letter. Jeg har allerede nævnt mit forløb hos dig med stor glæde, og vil til hver en tid anbefale dig. Vil nok understrege at du i mine øjne ikke er coach i den mest brugte forståelse.”

Lasse Sundin

Kampagne ansvarlig, Danske Spil

“Dette forløb er det bedste jeg har gjort for mig selv. Det var svært at overskue om det var det rigtige inden forløbet, men jeg lagde hurtigt mærke til forandringer, som gjorde det meget klar at det var den bedste beslutning. Det har været skønt at lære dig at kende og kunne sparre med dig (Chefkonsulent Carla Packness). Jeg kommer helt sikkert til at snuppe en session igen. Jeg fulgte dit forslag og det skabte hurtig fremgang på arbejdet, og flere bemærker og kommenterer på min glæde og energi. Tusind tak for et godt forløb.”

Anna Patricia Dencker

Relations Manager, Copenhagen Business School

“Carla (Packness red.) er meget professionelt, sympatisk og erfaren. Hun ser på en klient som helhed og er god til at forstå sammenhængen mellem det private og professionelle liv. Carla stiller de rette spørgsmål og opfatter hurtigt. Det hjælper utroligt meget med at blive så effektiv som muligt i forløbet. Det var nemt at åbne mig over for Carla og at fortælle omkring mig som privat person, og det var samtidig nemt at drøfte mit professionelle liv med hende fordi jeg kunne høre at hun kender til “min” verden derud og relatere til det.

Jeg har fået en karriereprofil, som jeg kan se. mig selv ind i. Det hjælper mig med at vælge de rette opgaver og arbejdsområder, som passer bedst til mig, og til hvordan jeg trives bedst. Jeg har, sammen med Carla udarbejdet forskellige muligheder til et karriereskift. Det lykkedes for mig i forløbet at gå fra at være låst fast og umotiveret omkring min fremtidige karriere til at prøve et karriereskifte og at blive ansat som Projektleder.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologer.”

Cathleen Rupf

IT Project Manager, Lundbeck

“Majken Matzau er meget professionel, og hun er meget lyttende og finder hurtigt ud af, hvilke områder der skal arbejdes med både professionelt og personligt.

Jeg har lige fra start af følt stor tryghed og tillid til Majken. Det har stor betydning for mig, hvis jeg skal komme videre og få noget ud af sessionerne. Jeg synes jeg er kommet virkelig langt i forhold til mit professionelle liv og den personlige del. Jeg bruger meget af det jeg har lært, når jeg står overfor udfordringer eller jeg kan mærke, at arbejdet fylder alt for meget. Jeg har bl.a lært at lytte til mig selv, give plads til “mig”. Påtager mig ikke flere opgaver, blevet bedre til at uddelegerer. Igennem meditation er jeg kommet til at kende mig selv meget bedre, det har også virkelig hjulpet mig.

Selvfølgelig vil jeg anbefale Matzau Erhvervspsykologer til andre.”

Helle Tvedeskov

Ledende Oversygeplejeske, Region Hovedstaden

“Det har været et utroligt gavnligt forløb hos Matzau, som har givet mig gode værktøjer til bedre at håndtere situationer, der tidligere ville stresse mig markant. Jeg er blevet mere opmærksom på mine egne reaktioner; blevet bedre til at lytte efter min krops signaler.

Jeg følte mig utrolig velkommen og mærkede med det samme en meget positiv stemning og håb i forhold til min situation. Det var i høj grad med til at hjælpe mig videre.

Jeg er blevet mere autentisk; mere tro i forhold til mig selv og mine omgivelser. Jeg er også personligt blevet meget mere opmærksom på de signaler, kroppen giver, når det bliver for meget – og jeg har fået nogle gode værktøjer til at komme videre, komme bedre ovenpå igen.”

Morten Max

Projektleder, NNIT

“Jeg har været til executive rådgivning hos Majken Matzau – et forløb som også kom til at indeholde ledelsessparring og meditation. Majken har en meget bred vifte af faglig såvel som menneskelig erfaring at trække på hvilket betød at jeg kunne få rådgivning/hjælp til hvad som helst i forløbet. Majken forstår at komme helt ind til roden af problemerne og Majken fik hele tiden åbnet mine øjne og fik mig til at se på tingene og ikke mindst mig selv fra en helt anden vinkel.

Jeg valgte Matzau Erhvervspsykologer fordi jeg fik dem anbefalet. Jeg vil helt klart anbefale Matzau Erhvervspsykologer til andre.”

Lone Rasmussen

Økonomidirektør, Min Akasse

“Til dig, der står over for et valg om en betalt psykolog eller en hos Matzau Erhvervspsykologer: Vælg Matzau Erhvervpsykologer og vælg Birgitte Nørbo, hvis du har mulighed for det. Det er en investering i et varigt godt helbred, et kendskab til sig selv og redskaber, der vil kunne bruges livslangt.

Birgitte arbejdede empatisk, indlevende, nærværende, vedholdende og motiverende. Jeg kom til at holde af hende fra første stund. Hun er et varmt menneske med humor og stor venlighed i hele sin fremtræden. Altid var hun åben over for min væren og finurlige tankegange. Birgitte fastholdt mig konsekvent i et nutidsspor og samtidig i et arbejdsrelateret spor

I hele forløbet oplevede jeg, at Birgitte kunne mærke mig, og huske alt, hvad jeg havde fortalt. Det er rørende, når noget sådant sker, og normalt kun i de nærmeste relationer, at man finder den slags pålidelige og tro vidner.

Sammen med Birgitte Nørbo gennemgik jeg en rejse, hvor jeg fandt tilbage til håb, tro på egne evner og igen at kunne mærke mine kvaliteter, som jeg pga. belastning havde mistet kontakten til.

Held og lykke til dig derude, der kæmper – der er håb og hjælp at finde hos Matzau Erhvervspsykologer. De har mine varmeste anbefalinger.”

Mette Nymand

Klient hos Birgitte Nørbo

“Majken Matzau er en af de få, der kalder sig coach, der rent faktisk har baggrunden og forudsætningerne for at arbejde som coach! Jeg finder det meget betryggende, at Majken er uddannet psykolog, og det skaber en spændende profil, at Majken samtidig har en mere spirituel/meditativ indgangsvinkel til tingene. Majken arbejder meget professionelt, og jeg kan til enhver tid anbefale Majken til andre, der lige som jeg ønsker en fagligt særdeles kompetent erhvervscoach.”

Eva Persson

Advokat, Partner, Concilio & Co Advokatfirma

 Majken (Matzau, red.) kan noget helt særligt ift. at få selv meget stærke mennesker til at se indad, omfavne sorg og få sat ord på alle de forbudte følelser som fx. skam og skyld. Det blev tideligt klart for mig, at jeg nærmest ikke turde dette af angst for ikke at kunne komme godt tilbage igen.

Men Majken havde fat i det helt rigtige, når hun insisterede på, at jeg skulle fokusere på healingen af mig selv i stedet for at fikse livet for alle omkring mig, og det betød at jeg skulle turde være sårbar, og at det er OK, og at jeg er god nok. Dén erkendelse er helt central i min professionsrolle og for udviklingen af min personlighed. Ved afslutningen af forløbet var jeg hjulpet godt vej i nyorienteringsfasen, hvor jeg oplevede både at være afklaret og GLAD for min situation.

1000 tak til dig for at hjælpe mig til indsigt, udsyn og troen på mig selv på det tidspunkt, hvor jeg var allermest sårbar.

Jeg kan afgjort anbefale Majken som coach – man kommer ud på lidt af en rejse i sig selv med Majken som kyndig guide.”

Laila Fiil

Skoleleder, Svendborg Kommune

“Jeg kan egentlig sige det ganske kort, mit forløb hos Majken Matzau har været en personlig transformerende rejse. Da jeg kom hos Majken første gang var jeg et menneske, hvis krop og sind ikke var i harmoni eller hang sammen i én stor hele. Jeg var splittet i flere dele, og havde mistet kontakten til mig selv. Efter mange hårde timer i stolen hos Majken, er jeg kommet ud på den anden side som et integreret menneske, og rejsen i mit nye integrerede jeg, er kun lige begyndt.

Når jeg træder ind af døren hos Majken får jeg oplevelsen af ro og nærvær, og sådan har det været gennem hele mit forløb. Jeg er blevet mødt med inspiration, åbenhed og total tilstedeværelse. Det har givet mig så mange værktøjer og så megen indsigt i mig selv, at jeg på mine mange rejser i fremtiden tør flyde med, tør dele ud og tør leve min nye vision. Jeg er blevet hjulpet igennem selv-skabelse og et nyt liv i fuldkommen integration.

Det har været en lang rejse for mig, både på det professionelle og personlige plan. I min bagage har jeg en masse erfaring med mig, som Majken har ført mig igennem og lært mig. Både i det professionelle og på det personlige plan har jeg lært at være i kontakt med mig selv og mit indre lederskab, acceptere og lære at flyde med. Tage ansvar for mit eget liv og handlinger, og de beslutninger jeg træffer bevidst eller ubevidst. Være i så meget kontakt med mig selv, at jeg ved når jeg gør det rigtige for mig.”

Michelle Olsen

Projectmanager Topdanmark

“Efter, gennem længere tid, at have haft kommunikative og udviklingsmæssige vanskeligheder i en gruppe bestående af 3 medarbejdere og undertegnede, som leder af gruppen, valgte jeg i samråd med min chef at søge ekstern hjælp.

Vi valgte Matzau Erhvervspsykologer, som allerede blev anvendt af Industriens Uddannelser i anden sammenhæng, og som vi har haft gode erfaringer med. Som udgangspunkt for vores samtaler valgte vi at fokusere på mig og min udvikling i forhold til, hvorfor jeg ikke havde nævneværdigt held med at få de 3 medarbejdere til at indgå konstruktivt i udviklingen af gruppesamarbejdet.

Samtalerne udmøntede sig i en bedre forståelse af min egen person, min generelle tilgang til opgaver og mennesker, samt nogle gode værktøjer, som jeg med succes har anvendt i det videre arbejde med gruppesamarbejdet. Skulle jeg få brug for det på et senere tidspunkt, vil jeg igen anvende Matzau Erhvervspsykologer.”

Lars Weber Strate

”Jeg har været meget glad for mit forløb hos Majken (Matzau, red.), og jeg er overbevist om, at jeg ville være et helt andet sted, hvis jeg ikke havde haft hendes assistance. Jeg følte mig fra første session hørt og forstået og nogle gange virkede det endda til, at Majken kendte mig bedre, end jeg kendte mig selv. Jeg er blevet bevidst om mine udviklingsområder, og på hvordan jeg sætter grænser i mit arbejdsliv. Noget af det vigtigste, jeg tager med, er at det er okay, at sige ”nej”. Det er ikke en svaghed, men kan i mange situationer være en styrke. Jeg er blevet meget klogere på mig selv både i arbejdsregi og på det personlige plan.

Jeg vil til enhver tid anbefale Majken til andre. Endnu engang tak for din assistance. “

Cecilia Louise Andersen

Fuldmægtig, Erhvervsstyrelsen

”Majken var god til at give en hurtig professionel vurdering af min situation og gav gennem samtaler gode råd og tips til hvordan jeg kunne komme tilbage på rette kurs. Sammen lagde vi en plan for hvordan jeg kunne tilgå mit job, få arbejdsglæden tilbage og undgå at havne i samme situation igen. Jeg har bl.a. lært at være opmærksom, så jeg kan sige fra i tide og jeg har lært at være mere fri og fokusere på at gøre de ting jeg synes er sjovt og som jeg trives med. Det har hjulpet mig både ift. mit arbejde og privat.

Jeg kan varmt anbefale Majken hvis du har brug for personlig og erhvervsrettet coaching og rådgivning. ”

Radmus Vidø

Chefkonsulent, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

“Jeg har gennemgået et executive coaching forløb hos Majken Matzau. Forløbet var skræddersyet, og gav mig derfor rum, og værktøjer, til at arbejde med de udfordringer der trængte sig på.

Forløbet var præget af høj grad af professionalisme, og Majken skabte fra første øjeblik et trygt og udviklende rum.

Forløbet har hjulpet mig til at skabe mere ro i min professionelle rolle som leder, som er præget af stor travlhed og mangeartede opgaver. Ro kan derfor lyde paradoksalt, men det er vigtigt for at mig at kunne agere med en ro så hverken jeg selv eller mine omgivelser bliver unødigt stresset.

Jeg vil hermed videregive min anbefaling af Majken Matzau som executive coach.”

Henrik Dons

Borger- og Arbejdsmarkedscenterchef, Høje-Taastrup Kommune

“Mit forløb med Majken Matzau har været utroligt givtigt for mig i den situation jeg stod i. Fra at være slukket, nede i kulkælderen og ulykkelig over min situation (blevet fyret fra tidligere arbejde), fik Majken i løbet af få sessioner tingene vendt helt rundt så at jeg i stedet stod med energi, mod og masser af handlekraft ift. til min situation.

Dette resulterede i, at jeg inden for kort tid stod med flere job muligheder på hånden og allerede efter 3 sessioner havde jeg fået et nyt job.

Jeg har lært at følge og tro på mig selv og det jeg brænder for. At ikke gå på kompromis og turde gå efter mine drømme. At jeg så også har fået en masse i forhold til mit privatliv var blot en ekstra gevinst jeg ikke havde regnet med.

Jeg vil til enhver tid anbefale Majken Matzau som coach til andre – og har allerede gjort det.”

Pernille Lorentzen

”Mit forløb hos dig gik meget fint, og jeg fik nogle ting sat på plads. Jeg har fået åbnet for nogle ting, og fundet afklaring på, hvordan de skulle takles. Jeg har lært meget om hvordan jeg skal sige fra, og jeg er blevet mere åben over for mine kollegaer – jeg bruger gerne 15-30 på dem efter mit arbejdstids ophør.

Jeg vil til enhver tid anbefale Majken Matzau som coach.”

Hans-Henrik Thestrup

IT Driftskoordinator, Danske spil

”Jeg har været rigtig glad for forløbet, og jeg har følt mig i trygge hænder hele vejen. Jobmæssigt har jeg lært at mærke efter i mig selv, at sige fra og bede om hjælp. Og at alting ikke er mit ansvar. At jeg ikke behøver bekymre mig om det, som ikke har direkte noget med mig at gøre. Privat har jeg lært at slippe kontrollen – og lade andre komme til (min familie). Jeg har lært ikke at føle mig skyldig i forhold til skilsmissen/mine børn, og at tage tid til mig selv. Og så har jeg lært ikke at gøre noget, som jeg ikke har lyst til, og at gråd ikke altid har en årsag – andet end blot at være forløsende.

Jeg vil bestemt anbefale Majken Matzau som coach til andre.” 

Tina Møller

Controller, Danske Spil

“Det var et meget fint forløb med Majken Matzau. Mange ting har først bundfældet sig nu, og jeg føler mig bestemt hjulpet. Jeg har i højere grad lært at se andre, hvor de er, hvilket giver højere sikkerhed i de enkelte situationer. Jeg har lært at mere nysgerrig på livet. Og at have mere tillid til andre. Jeg vil i høj grad anbefale Majken Matzau som coach til andre.”

 

Helle Naver

Manager, Principal Scientist, Novo Nordisk

Majken (Matzau, red.) har en unik evne til at pin-pointe, hvor man er som menneske. Herudover har hun stort indblik i organisationer og kravene i det moderne erhvervsliv. Derfor er hun altid i stand til at vise vejen frem – både menneskeligt og karrieremæssigt. Det bliver aldrig upersonligt – tvært imod – tilgangen er holistisk og det virker i den grad. Den perspektivering jeg oplevede hos Majken har jeg haft stor nytte af,  i ”den virkelige verden”. 

Jacob Duelund

FP&A Specialist, LeasePlan

“Jeg har benyttet Matzau Erhvervspsykologer i forbindelse med et tilbud om at deltage i coaching. Her mødte jeg Maiken. Maiken adskiller sig fra andre psykologer, jeg har prøvet, ved at turde gå efter kernen og spørge ind. Maiken er ikke bange for at tale om de svære ting, og giver ikke udtryk for, at det er synd for en, men forholder sig objektiv og nysgerrig.

Det Maiken gør fantastisk godt er, at hun kommer med konstruktive forslag med udgangpunkt i den person man er, og på et sprog som man forstår. Forslag som er så konkret og nærmest som en handlingsplan, man kan tage med hjem og arbejde med. Via min tid og proces sammen med Maiken har jeg fået konkrete værktøjer, som gør mig i stand til at identificere mine faresignaler på stress, acceptere at jeg ikke kan nå alt, prioritere mit arbejde, og dermed komme tilbage til at hvile i mig selv. Med hjælp fra Maiken fandt jeg også frem til, hvem jeg er som person. Det har været et yderst professionelt, omsorgfuldt, og lærerigt møde med Maiken.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologer til andre.”

Line Poulsen

Afdelingsleder, Broadnet

Herfra skal lyde de allerbedste anbefalinger til Tove Langager. Tove har været super professionel og meget hurtig til at spore sig ind på det vi skulle arbejde med. Forløbet har været spot on og jeg er overrasket over hvor meget det har givet mig med.

 

Finn Bang

Daglig leder, Fonden Svennebjerggaard

“I’ve been impressed with Majken’s business talent and focus since my first encounter with her. Working with her  proved my sense of her as a true authority in her field. Her grasp of psychology, and organizational psychology in particular, is extensive and visionary and her business is the tangible proof of that. I’d recommend her without reservation.”

Hanne Klintøe

“Majken (Matzau, red.) har både lavet en specifik stress-workshop for min afdeling samt har været inviteret til at tale om “personlig gennemslagskraft” på et afdelingsseminar. Samarbejdet har været yderst professionelt, hvor Majken altid er velforberedt og veloplagt – og samtidig meget personlig i sin tilgang.
 
I interaktionen med afdelingen er Majken eminent til at fange stemningen samt til at stille ind på den enkeltes behov, og hun efterlader altid nogle guldkorn og simple ‘messages’, som vi kan tage med hjem og huske os selv på – og dermed leve.
 
Majken har en smittende livsglæde, energi og udstråling – og en empatisk og yderst personlig tilgang. Hun forstår at bruge løs af sin erhvervspsykologiske teoretiske basis med årevis af erfaring (inkl. også for mig yderst nyttig erfaring fra min egen virksomhed og dens kultur) sammen med hendes personlige overbevisning og  tilgang til livet.
 
Majken blev anbefalet af både vores HR-afdeling samt fra en anden afdeling, der havde hørt Majkens indlæg om ‘personlig gennemslagskraft’  ifm de ovennævnte afdelingsworkshops, og da jeg kunne lide det jeg så, kontaktede jeg hende også selv, da jeg selv fik brug for ledelsesmæssig coaching.
 
Du er kort sagt hamrende dygtig – tak for hurtig indsats og opfølgning.”

Trine Moulvad,

Vice President, Novo Nordisk

Heldigvis ser det ud til, at vi har fået styr på stressen hos os, takket været jeres hjælp. Det har været et super samarbejde og utroligt lærerigt for os.

For nylig havde jeg alle arbejdsmiljøgrupper (ledere og arbejdsmiljørepræsentanter) samlet. De var i gruppearbejde og kom med deres ud på, hvad der i processen har været godt og hvad vi har lært, samt deres bud på hvordan vi vedligeholder trivslen og fortsat forebygger. Ud fra dette temamøde tror jeg på, at vi har fået styr på hvordan vi håndterer pres og belastninger i fremtiden.

Hvis du er interesseret har jeg lavet denne oversigt til vores ledelse.” (se tabel nedenfor)

Inger Lis Sørensen

HR Konsulent, 3F

“Mange tak for en herlig workshop krydret med god humor og virkelig indsigt i stress og motion og kombinationen imellem disse. Største indtryk var, at motionen var direkte nedbrydende ved stress kollaps eller tæt på stress kollaps. Det gav selvfølgelig god mening efter jeres forskelllige indlæg igennem workshoppen. Dog gav det en rigtig god forståelse og sammenhæng, at du Majken samtidig gav os indsigt/viden omkring de mentale påvirkninger ved kraftig stress påvirkninger over en længere tidsperiode.

Jeg har i hvertfald fået “opbakning” til mig selv i mine egne beslutninger omkring mine egne stress sygemeldinger – så mangler vi bare, at virksomhederne får bedre indsigt og forståelse for, hvad er stress og hvordan skal man som leder understøtte medarbejdere, som bliver stress ramt og sygemeldt. Derudover er der stadig en del, som opfatter stress som noget person afhængigt og ikke påtager sig ansvaret som virksomhed.

Det kan vi fremadrettet så ud fra jeres fantastiske workshop bedre hjælpe med at informere om rundt omkring i landet. Jeg vil klart anbefale jeres stressworkshop.”

Ivan Plauborg

Sales Coordinator, ES (Sydenergi)

”Jeg tager rigtig meget med fra stressworkshoppen med Majken (Matzau, red.). Jeg skal i gang med at køre et mindfulness forløb i min enhed, hvor stress er hovedtemaet. Jeg har lært, at man skal være opmærksom på træning, selvom man ikke er specielt langt nede af stresstrappen. Så der er nogle rigtig gode vinkler, som jeg kan bruge i den forbindelse. Det bliver svært for mig at komme igennem med budskabet om, at de skal være påpasselige med hård træning. Det ligger så indgroet i vores kultur, at træning kun er godt og jo mere jo bedre. Men der er nogle rigtig gode argumenter i jeres materiale. Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers  stressworkshop.”

Bente Knudsen

Senior Sergent, Forsvaret

“Samarbejdet med (Kirsti Andersson red.) og Matzau Erhvervspsykologer har været meget professionelt, og jeg kan kun udtrykke begestring ved planlægning og eksekvering af workshoppen. Der blev skabt et rum hvor alt var tilladt at sige. Samtidig var det skønt, at der kom faglige ting, jeg kan bruge i mit virke, men også ting jeg kan bruge imellem mine kollegaer og optimering af praksis.

Det var virkeligt givtigt at lære, hvad der er reaktionsmønsteret under pres. Så kan vi afkode hinanden, før der sker noget.

Jeg vil absolut anbefale Kirsti og Matzau Erhvervspsykologers Stressworkshop til andre.”

Brian Nørgaard Albertsen

Læge, Vorgod Lægehus

“Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers stressworkshop. Jeg synes hele workshoppen var fantastisk inspirerende. Masser af saglig viden formidlet med det skønneste smil – det er sådan det skal gøres. Jeg har lært, at årsagen til stress i høj grad skal findes i det faktum, at vores krop stadigvæk befinder sig i urtiden, og at der derfor er en enorm disharmoni mellem alle de input, vi bliver bombarderet med hver dag og den belastningsgrænse vores krop har. Det, der gjorde størst indtryk på mig, at det ikke er en bestemt type mennesker, der får stress. Det, tror jeg, er en lettelse for mange. Inkl. mig selv (der tænkte: “Jeg er sgu da ikke typen, der får stress!”). Og så var det ekstragodt at lære, at stress også kan opstå selv om den person, der belastes, ikke oplever belastningen som ubehagelig.”

Liselotte Vejborg

Administrerende direktør, Carpe Diem

“Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers  stressworkshop.  Jeg har været til stresskurser før, og det her var bare helt anderledes, fordi det føltes som om, du (Majken Matzau, red.) omfavnede os med din viden på en kærlig måde. At du så gerne ville hjælpe os alle til at forstå at vi er gode nok. Jeg synes det lykkedes, det gik lige ind. Jeg ser det på en helt anden måde nu, og det er en lettelse.

Jeg har lært, at stress er overbelastning, og at alle vil få stress hvis de bliver overbelastede. At det ikke er fordi, jeg er perfektionist eller har dårlig selvværd, at jeg er stresset men simpethen fordi hovedet er fyldt op. Jeg har lært, at uklare roller, krav og forventninger har en kæmpe indflydelse, at det tager så lang tid at komme tilbage efter en afbrydelse, og at der er ubalance mellem ansvar og indflydelse. Jeg kan pludselig forstå, hvorfor jeg har det så dårligt!”

Bente Jørgensen

Nordisk Logistik Specialist, 3M Danmark

”Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers stressworkshop. Jeg fået punkteret myterne om stress. Jeg havde hørt dette før, men har ikke hørt så meget efter, at jeg forstod det. Det mener jeg at gøre nu. Jeg tager alle slidsne med mig. Og jeg har lært at tage biologien lige så alvorligt som psykologien – og på den baggrund forstå min egen og andres krop bedre. Jeg er også blevet mere bevidst om de signaler, min krop sender mig. Faktisk er jeg jo nok et menneske, der altid tænker, men aldrig føler – men det skal være anderledes fra nu af!”

Marianne Møller

Kommunikationschef, Herning Vand

“Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers stressworkshop. Det gjorde stort indtryk på mig at se de forskellige trin fra flow til kollaps. Hvor stor indvirkning selv små ting, som at blive forstyrret kan have, og hvor lang tid der går, inden man er tilbage, hvor man var, inden man blev forstyrret. Hele aspektet omkring manglende kompetencer var nyt for mig. Og endelig forholdet imellem krav og indflydelse. Jeg har lært, hvad det egentlig koster et firma at have langtidssygemeldte, samt hvor mange der egentlig er ramt af stress, hvilket er skræmmende.

Det som gjorde størst indtryk på mig, var meditationen, og det faktum, at det ikke er mig som er noget galt med. Den sidste meditation med skålene var helt utroligt. Især en af dem havde en meget stor effekt paa mig. Det er første gang, det er lykkedes mig at bogstavlig talt at tømme hovedet for tanker og komme helt ned i kroppen. En magisk følelse.”

Anne-Katrine Helsing Andersen

DHL, North & West Gateways Area Manager

“Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers  stressworkshop til andre. Det største var, at Majken (Matzau, red.) brænder igennem – helt og aldeles! Det er virkelig skønt at se og opleve en person, som i den grad er henrykt for sit arbejde/fag/andre mennesker. Majken er lige meget på om det er kl 10 eller kl 17, samme store energi. Majken har en ærlig interesse for sit job, tør at gå imod strømmen med facts og myter, efter at have deltaget på Majkens workshop, kan du ikke andet end at gå hjem og tage fat om dig selv, tage dine valg om et bedre liv. Du har ihvertfald fået masser af redskaber med dig herfra! Det var også stort at se dine klienter hilse på dig (Majken, red.), – du har virkelig hånd om dem – kærligt og velmenende.”

Mona Dahl Martinussen

Workshop-deltager

“Det, der gjorde størst indtryk på mig til workshoppen, var, hvor lang tid det kan tage at komme ovenpå igen – hvor meget kroppen har brug for hvile. Og så at målrettet motion faktisk først er relevant ret sent i stresshelbredelsesforløbet  At man skal have ro, og at det tager tid at blive frisk igen – også mere tid end jeg troede. Det bliver super vigtigt i mit arbejde med mine klienter. Men så sandelig også i forhold til mig selv. Jeg har været sygemeldt med stress en gang og været tæt på et par gange.

Efter kurset ser jeg nu helt klart, hvorfor det gik galt for mig, og hvorfor det har taget så lang tid for mig at blive frisk igen. Det var en stor lettelse at se, at min krops reaktioner og behov passer på det, man ved, og at det er helt ok. Jeg vil også igang med at bruge både Z-Health og BioDots, når jeg arbejder med mine klienter. Det er jo simple teknikker, der kan gøre en stor forskel.

Jeg vil bestemt anbefale Matzau Erhvervspsykologers stressworkshop.”

Annette Schou Frandsen

Workshop-deltager

”Jeg vil klart anbefale Matzaus stressworkshop. Det, der gjorde størst indtryk på mig, var den positive, hjertelige ånd og det at opleve at blive forstået. Jeg har lært rigtig meget – bla. at der findes en model for hvordan jeg kommer igennem mit stresskolaps – det er der ingen andre der har kunnet hjælpe mig med, eller fortælle mig. Jeg har lært, att fuldstændig ro er et absolut must i den første periode, dvs ingen projekter, aftaler, motion og lign. Jeg har lært, at det ikke er fordi jeg er en svag person, at jeg er blevet ramt af stress. At det er normalt at komme i en fase hvor man har depressionslignende sygdomstegn.

Jeg tager en hel masse med mig fra workshoppen, men grundlæggende at jeg skal være langt bedre til at sige fra og passe på mig selv.”

Betina Wagner Jensen

Workshop-deltager

“Jeg har lært, at stress er en biologisk reaktion, og at stress ikke er udtryk for, at stress ramte er “svage” mennesker. At stress kræver total ro – også fysisk . Det, som gjorde størst indtryk på mig, var beskrivelsen af, hvordan stresshormonerne overtager den kognitive tænkning. Og dertil betoningen i meditationerne af, at vi allerede er rigtige… og virkningen af at forstå det budskab. Jeg fik en øget forståelse af den stressramtes adfærd og af den rådgivning, der er nødvendig i situationen. Og jeg har fået mod på at turde spejle stressramte ærligt, så de motiveres til at søge professionel hjælp.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers stressworkshop.”

 

Eva Bie Lilleør

Workshop-deltager

”Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers stressworkshop til andre. Tak for en fantastisk dag, den gjorde stort indtryk på mig. Der var en fantastisk stemning og fyldt med dejlige mennesker. Det hele foregik på en god og rolig måde og var meget relevant. Jeg fik bekræftet, at det er ro, der hjælper. Det hele var bare godt og jeg føler, jeg kan bruge det hele.”

Suzanne Bjerring

Workshop-deltager

“Super professionel workshop på ALLE måder på selve dagen. Høj faglig standard – Majken er en fantstisk dygtig og nærværende formidler, så stoffet bliver meget levende og let at forstå. Flot iscenesættelse, fine gaver, masser af te, vand, frugt og pauser – spændende rammer – alt i alt grundlaget for en vellykket dag.

Jeg fik understreget, at stress skyldes biologiske mekanismer og at der ligger en masse myter omkring det at være stress ramt. Dejligt at få punkteret disse – Det er ikke vores egen skyld, og det skyldes ikke, at vi er perfektionister! Men udelukkende at mængden af BELASTNINGER over tid har været for voldsom.

Jeg kan bruge forklaringerne på, hvilke myter, der er, hvilke årsager der ligger bag og hvilke handlemuligheder, der er. Det giver mig selv en bedre forståelse og dermed handlemuligheder til at komme videre i processen og så er det rart i forhold til omgivelserne at være ordentlig klædt på. Og så er stresshåndbogen super i fht mange aktuelle spørgsmål og problemstillinger som stressramt.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers stressworkshop.”

Sanne Loft

Workshop-deltager

”Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers stressworkshop. Det var en flot tilrettelagt workshop, der var god og positiv stemning, og alle blev flot modtaget. Jeg kunne mærke, Maiken brændte for det, hun holdt oplæg om. Maiken er faglig velfunderet, hvilket jeg værdsætter højt. Det var rigtig godt med en blanding af oplæg og praktiske opgaver. Specielt meditationen var meget stressforløsende. Jeg har fået præciseret min viden, og jeg er blevet mere klar på, hvad stress er både på det personlige og det arbejdsrelaterede plan.”

Berit Kjærgaard

Workshop-deltager

“Tusind tak for et fantastisk godt oplæg om et emne som mange har svært ved at tale om og sætte ord på. Du havde en god måde at gå til emnet på, så vi kom hele vejen rundt. Desuden formåede du at inddrage rigtig mange af vores personaler i diskussionen, både i plenum samt i gruppearbejdet.

Specielt var jeg glad for at hovedfokus ikke var på de seksuelle krænkelser, da det kan tage fokus for de andre krænkelser, som også fylder enormt meget i dagligdagen. Dit oplæg gav mange muligheden for at se sig selv i spejlet og spørge: ”Kan jeg også opfattes som krænker af andre”? Fordi der kom så mange facetter på det at krænke. Forhåbentlig vil det betyde, at mange efterfølgende griber ind, nå de oplever de små krænkelser i hverdagen, samt at de siger fra, når de oplever noget grænseoverskridende.

Vi skal nu til at fortsætte det gode arbejde med levereglerne samt det ”meldesystem”, du har igangsat. Vi har fået en rigtig god start med dit oplæg.”

Carsten Varney

Ledende Overradiograf, Sjællands Universitetshospital

“Matzau Erhvervspsykologers stresscoach-uddannelse er den eneste af sin slags i Danmark, hvor du under uddannelsen, får et unikt indblik/viden/uddannelse inden for stressens verden. Alle store virksomheder med en HR afdeling, burde have mindst en uddannet stresscoach fra Majken Matzau. Som uddannet stresscoach hos Majken Matzau lærer du at tage hånd om stressede medarbejdere, så der hurtigt bliver lagt en plan, hvorved medarbejderens sygefravær vil være begrænset, du lærer at være proaktiv, klæde lederne på, så de kan spotte stress i deres afdelinger og ikke mindst, så nedbringer det sygefraværet enormt – så det kan ikke andet end betale sig på alle konti. Så hvad venter du på…”

Christina Kierkegaard

HR-Consultant, Atkins Danmark

“Jeg kan varmt anbefale uddannelsen Certificeret Matzau Stress Coach. Uddannelsen giver bred viden og dyb indsigt i stress, og behandlingen deraf. De værktøjer som gives er lette at bruge, men gør en stor forskel i diagnosticering og behandling af stress. Majken Matzau er en inspirerende underviser, som gerne deler ud af hendes enorme viden om stress. Undervisningen foregår i et uhøjtideligt og uformelt miljø.”

Britta Fyhring

HR-konsulent, Vestas 

“Jeg vil anbefale Matzau Stresscoachuddannelse fordi uddannelsen er grundig og omfangsrig når det handler om viden om stress i det moderne samfund og fordi man når man er færdiguddannet også står med en praktisk erfaring der gør at man umiddelbart er klædt på til at udøve kvalificeret stresscoaching og rådgive med faglig tyngde i virksomheder fra dag ét.

Som HR-Chef får min arbejdsplads en faglig stærk samarbejdspartner – som kan rådgive med sikkerhed på dette vigtige område af vores fælles arbejdsliv i moderne virksomheder. Virksomheden får en viden om at der er en vej ud af stress-situationer for alle – og at det handler om at have viden om og gøre det rigtige i situationen – så skal det nok lykkes i fællesskabet mellem den stressramte og arbejdspladsen.

Anja Obdrup

Anja Obdrup, HR-Chef, Miljø & Teknikforvaltningen, Københavns Kommune

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers Stresscoachuddannelse. Uddannelsen har faktisk oversteget mine forventninger. Undervisning er fra day one meget håndgribelig og nemt for mig at omsætte i mit arbejde med stressramte medarbejdere. Uddannelsen har givet mig stor værdi i form af værktøjer og bevidst om processer i forhold til stressramte. En mere kompetent håndtering og forebyggelse af stress. En større gennemslagskraft i forhold til at handle på de stressramte medarbejdere. Hvor meget jeg kan føle andre mennesker og hvordan jeg kan bruge det i forbindelse med mit arbejde. Jeg har lært at  stole på min viden om stress og stressramte til at rådgive min organisation bedst muligt. Og hvor vigtig min autoritet er!”

Kirsten Schmidt

HR-Partner, Oticon

“Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers stresscoachuddannelse til andre. Fantastisk blanding af teori og træning. Og så har det i den grad været en rejse på eget plan. Jeg er blevet bevidst om egne overbevisninger og projektioner. En bevidsthed som gør, at jeg er blevet langt mere sikker i min stress coaching. Jeg er langt bedre klædt på til rollen, fordi jeg har erhvervet mig så meget mere viden. Og min arbejdsplads får også en meget mere bevidst stresscoach ud af det. Tak for det, Majken.”

Pia Blume

Senior Technician, Novo Nordisk

“En af stresscoachuddannelsens styrker (og der er mange) er, at den fokuserer både på den organisatoriske kontekst og på den enkelte leder eller medarbejder, og det var den væsentligste årsag til, at jeg meldte mig til. Oven i købet fik jeg hele pakken af indsigt, værktøjskasse og holistisk menneskesyn, leveret af en virkelig god rejsefører. Majken Matzau ved, hvad hun taler om, brænder for det, hun formidler, og hun er knivskarp på viden og holdninger – en munter autoritet, helt efter mit hjerte. Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers stresscoachuddannelse.”

Annemarie Thalund

Cand.jur., Thalund Proceskonsultation

“Jeg fik ved et tilfælde Majkens bog “Stress Coach” i hånden og blev meget hurtigt overbevist om, at skulle jeg lære fra den bedste – så var det på Matzaus Stress Coach uddannelse. Og jeg fik ret! Majken har en evne til at undervise, så man ikke er i tvivl om at hun brænder for emnet; for mennesker, viden, udvikling og formidling. Hendes tilgang til emnet, humoren og inddragelsen af det spirituelle gør, at hun formår at formidle om det hele menneske på en måde, som absolut smitter og inspirerer. Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers stresscoachuddannelse.”

Dida Leonhart

Konsulent, Odense Kommune

“Jeg har deltaget i mange kurser og uddannelser, og jeg må sige dig en stor TAK for det mest inspirerende, engagerende og holistiske jeg har deltaget i. At få nye perspektiver til mit arbejde har altid været vigtigt for mig uanset, hvad jeg har lavet, og dette kursus/uddannelse har bare været i top. Jeg kan misunde dig din energi når du fortæller – jeg ville ønske jeg havde den samme. Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers Stresscoachuddannelse.”

Gertrud Rostgaard

Konsulent & coach

“I participated in Matzaus Stress Coaching education and certification. Majken Matzau is a true professionel, knows how to teach, educate and make the attendees enjoy the journey. Lots of models, processes, tools and a broad and deep ekspert knowledge within the areas – combined with her authenticity, authority, positive attitude and directness makes it highly recommendable. Majken meets people high and low in a highly appreciative way.

I truly recommend Majken Matzau and the stress coaching education.”

Susanne Vejstrup

Indehaver, Veistrup & Co.

“Majken Matzau er en meget autentisk og levende underviser med stor integritet. Hun formår at tage det bedste fra forskellige psykologiske skoler og at kombinere dem på en unik måde. Majken har udfordret mig på en måde, der har skabt god læring. Mit mål med at tage uddannelsen har været anderledes end resten af deltagernes, da jeg ikke arbejder med stress i arbejdslivet. Jeg arbejder derimod med følelsesmæssig stress relateret til det at være ufrivilligt barnløs i fertilitetsbehandling. Der var plads til mit alternative perspektiv, der blev anerkendt på en god måde.

Jeg anbefaler gerne stresscoachuddannelsen fra Matzau Erhvervspsykologer til alle, der arbejder med stress.”

Kirsten List Larsen

Jordemoder, List Explorer

Indenfor stresscoaching, lederskab og organisationsudvikling hører Majken Matzau så afgjort til i en liga helt for sig selv. Hun har en holistisk og kreativ tilgang til tingene og forstår på smukkeste vis at forene den østlige filosofi med den vestlige verdens mere rationelle tilgang til organisationspsykologien. Majken kan som få overskue helheder, processer og sammenhænge, en evne der i sidste ende kommer både klienter, virksomheder og elever til gode. Som underviser i stress, kan jeg på det varmeste anbefale Majkens stresscoach uddannelse. Hun udklækker kompetente, professionelle og varmhjertede stresseksperter, der er i stand til, på højt niveau, at rådgive både klienter og virksomheder.

Belinda Donkin

Founder of Heart Math Danmark

”Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers meditationskursus. Jeg har lært, at det kan være enkelt at meditere, og at det ikke behøver at være krævende. Det gjorde stort indtryk på mig, hvordan meditation kan tømme kroppen for tanker og rense sindet. Men det, der gjorde størst indtryk på mig, var Syngeskålene! Helt unik oplevelse. Tak for den dejlige overraskelse.”

Lars Østergaard

Partner, Deloitte

Det inspirerede mig meget at opleve stemningen, som Majken skaber via sin store viden, hun deler ud af – om psykologi, stress, meditation osv.  Det inspirerer mig, at Majken i den grad brænder for og brænder igennem med sine budskaber. Og så var det fantastisk, at vi kom dybt og langt i hver meditation – der var adgang og mulighed – ingen satte grænser på forhånd.

Noget var kendt men meget var nyt og blev formidlet på en måde, så jeg forstod en masse nyt og fik helt nye indsigter. Og jeg kunne have lyst til at høre og opleve det hele igen – lige nu! Jeg har taget med mig, at alt findes i mig, og at jeg ikke skal lede efter ro eller bekræftelse uden for mig selv. At jeg har adgang til at finde det i mig selv via stilhed, meditation,accept – og kærlighed.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers meditationskursus.”

Charlotte Horn Andersen

3Shape, Global HR Director

“Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers meditationskursus. Majkens tilgang til selve det at meditere gjorde stort indtryk på mig. Jeg har lært, at meditation ikke er præstation i sig selv, og at guidet meditation er det absolut bedste for mig. Det gjorde stort indtryk på mig, at meditation rent faktisk gør en afgørende forskel ift: at kunne få fred, finde ro, og at acceptere verden som den er og at holde af den person, jeg er. Alle er ting/faktorer jeg bevidst og ubevidst har forholdt mig til i flere år. Men meditationskurset går et skridt dybere.

Jeg købte cd’erne. De har været fantastisk gode i den forløbne uge. Ligeså de tilsendte slides. De genopfrisker og hjælper med at holde fokus – ikke ift selve meditationsforløbet men ift: baggrund for, hvorfor, hvordan meditation.

Jeg er blevet en berigende oplevelse rigere. Jeg gik så at sige svævende derfra. På trods af den sædvanlige travle hverdag har oplevelsen sat sig og har ligget der som en smuk klangbund den forløbne uge – hvilket så lige minder mig om, at jeg gerne vil opleve syngeskålene en gang til og over et længere tidsrum.”

Karen Wessel Fyhn

Kursusdeltager

”Meditationskurset som helhed var en inspirerende rejse fra frustration og kaos til større ro og indsigt. Den stærkeste oplevelse var, at Majken spillede på skålene. De toner ramte sindets dybde på en måde, som intet andet musik. Her kunne jeg både se og mærke min sjæl.

Jeg har indset, at det er nødvendigt at holde fast i mig selv for ikke at blæse omkuld. Der skal mærkes efter hver dag, og jeg skal ikke tillade mig selv at acceptere ubehag i mit indre og slet ikke acceptere at pakke det inde, så det bliver en betændt byld. Det skal ud, og det kræver stilhed. I tilknytning hertil har det været både spændende, lidt grænseoverskridende – og meget lærerigt at stifte bekendtskab med meditationsteknikken. Majken har en forunderlig stemme, når hun guider.

Jeg har fået nogle roligere nætter. Selv om jeg stadig vågner, er min søvn generelt bedre. Jeg har erfaret, at meditationsteknikken kan få mig til at falde til ro – ja, indimellem faktisk at nyde at ligge stille under dynen og mærke kroppens tyngde.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers meditationskursus.”

Eva Rostgaard-Hansen

Kursusdeltager

“Jeg synes hele workshoppen var fantastisk inspirerende. Masser af saglig viden formidlet med det skønneste smil – det er sådan det skal gøres. Dit syngeskåls-spil og meditationen tog dog de højeste points (jeg ved godt, at det får det til at lyde som om selve workshoppen ikke var noget – men det var den altså). Jeg har bare aldrig oplevet syngeskåls-spil “live”, og det var for mig en oplevelse i en klasse for sig selv – især at mærke, at jeg i løbet af bare 10-15 sekunder blev trukket fuldstændig ind  i musikken. Vildt! Og så var det intet mindre end guddommeligt at meditere så mange sammen! Sikke en energi.”

Liselotte Vejborg

Kursusdeltager

Kære Majken! Jeg er ubeskrivelig glad for dit initiativ at tilbyde meditation! Det er en enestående mulighed at opleve, hvordan man kan glemme alt om alle sine bekymringer og dagens stress under en åndelig rejse. Tak for det! Du har lavet et flot arbejde, dejlige tekster, dejlig musik! Jeg følte mig lettet bagefter. Jeg vil meget gerne lytte til  dine CD meditationer.  De får mig altid til at løsne alle spændinger i kroppen.”

Marina Krasnova

Forskningslaborant, Novo Nordisk

”Krystalmeditationen blev for mig en fantastisk oplevelse og den første af mange, hvis det står til mig. At træde ind i den meget smukke Lorelei’s Concert Hall gav med det samme en særlig ro. De følgende to timer blev min indre verden udvidet af en smuk menneskestemme og meget smuk musik under meditationerne. Selve Krystalmeditationen var så forunderlig og smuk, at jeg ikke med ord formår at beskrive den verden, jeg blev ført ind i. Mange tak for det.

Majken Lorelei gjorde stort indtryk på mig. Faktuelle oplysninger blev givet før hver meditation med så legende lethed, at overgangene virkede helt naturlige. Forklaringen til krystalskålene, og hvilket under hver af dem repræsenterer, var jeg glad for inden Krystalmeditationen begyndte. Og hvilken meditation! – jeg har aldrig oplevet noget lignende og så smukt.

Salen er i sig selv så smuk, men blev mangefold smukkere under meditationerne – noget bedre sted at være i meditation kan jeg ikke forestille mig. Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers krystalmeditation.”

Jette Langelund

Deltager til Krystalmeditation

”Hele aftenen var fantastisk inspirerende og givende. Masser af saglig viden formidlet med det skønneste smil – det er sådan det skal gøres. Syngeskåls-spillet og meditationen tog de højeste points. Jeg har aldrig oplevet syngeskåls-spil “live”, og det var for mig en oplevelse i en klasse for sig selv – især at mærke, at jeg i løbet af bare 10-15 sekunder blev trukket fuldstændig ind i musikken. Vildt! Og så var det intet mindre end guddommeligt at meditere så mange sammen! Sikke en energi.

Det var rigtig godt at få viden om de magiske skåle, når man ikke ved, hvordan de fungerer. Den sidste seance med skålene var helt utrolig. Især en af dem havde en meget stor effekt paa mig. Det er første gang det er lykkedes mig at bogstavlig talt at tømme hovedet for tanker og komme helt ned i kroppen. En magisk følelse. OG at Maiken brænder igennem – helt og aldeles! Det er virkelig skønt at se og opleve en person, som i den grad er henrykt for sit arbejde/fag/andre mennesker. Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers krystalmeditation.”

 

Michala

Deltager til Krystalmeditation

Hej Majken. Jeg deltog for første gang i din torsdagsmeditation i torsdags.
Du tog mig med på en MEGET kraftfuld rejse Alle mine følelser kom i spin. GLÆDE, LYKKEFØLELSE, SAVN, RO, GIVE SLIP og FRED. Det var nemt for mig at visualisere, for dit valgt af musik og fortælling fulgtes fantastisk ad og sammen. Vores sang til sidst gav mig et vidunderlig fællesfølelse med de andre dejlige deltagere. Smukt og skønt. Jeg deltager meget gerne igen. TAK til dig Majken.”

Charlot Lotte Coco Christensen

Deltager til Torsdagsmeditation

“En time til indre ro og fordybelse! Fantastisk at komme fra Vesterbrogade til den smukkeste visualisering af en rejse guidet af Majken og med den dejligste musik. Ren balsam for sjælen!

Petti Kirkeby Ravn

Deltager til Torsdagsmeditation

Du kan kontakte os i fuld fortrolighed

Ring eller skriv til Matzau Erhvervspsykologer

matzau

Kontakt Matzau Erhvervspsykologer

Vi står klar til at hjælpe dig

Alle vores erhvervspsykologer har mange års erfaring og besidder hver især høj personlig bevidsthed samt en dyb indsigt i livet.

Du kan ringe og skrive til os i fuld fortrolighed, og du kan forvente at høre fra os, så snart vi har modtaget din henvendelse. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Vil du opdateres som en af de første og modtage gode tilbud?

Tilmeld dig vores mailingliste

Tilmeld dig vores mailingliste og få:

Matzau Erhvervspsykologer i København, Gentofte, Århus & Odense

Vi kan hjælpe dig i både ind- og udland