Stresskurser for HR

Opkvalificer jeres HR til at forebygge samt håndtere akut stress

Stresskurser for HR

- Udvikling & opkvalificering af HR

Nøglen til stressforebyggelse og ikke mindst et professionelt stressberedskab er en skarp, nærværende og proaktiv HR-funktion.

Matzau Erhvervspsykologer træner HR-funktionerne i deres respektive rolle som formidlere og rådgivere indenfor stresshåndtering, forebyggelse og stressmanagement, og vi hjælper HR med at udvikle og implementere stresspolitikker, stresstoolboxes til intraweb og et professionelt stressberedskab.

På kurset sættes der fokus på at styrke HR-funktionen i rådgiverrollen. HR kvalificeres her til at foretage præcise vurderinger af medarbejdernes stressniveau og intervenere adækvat. 

HR bliver endvidere trænet i stressrådgivning og metoder til support af ledere samt får redskaber til praktisk implementering af løsninger i virksomhedernes afdelinger.

Kontakt os

På vores kurser i stresskonsultation vil HR

HR-s evne til at håndtere stress proaktivt og professionelt styrkes, og der sættes fokus på den forebyggende opgave såvel som på den reaktive opgave, hvor den stress, der allerede er en realitet i organisationen, behandles professionelt og korrekt.

Book et kursus

Kontakt os hvis du ønsker at booke et kursus for HR eller høre nærmere om pris, form  og indhold.

Hvordan ser et HR-kursus ud?

Matzaus HR-kurser tilrettelægges som virksomhedsinterne kurser af typisk to – tre dage eller efter behov. Kurserne veksler mellem oplæg, øvelser og dialog baseret på HR’s erfaringer fra organisationens hverdag.

Kurset kan gennemføres på dansk såvel som engelsk og veksler mellem teoretiske oplæg, øvelser og dialog baseret på deltagernes egne erfaringer.

Mød vores undervisere

Du kan læse mere om vores erfarne undervisere ved at klikke nedenfor.
Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at rekvirere et kursus.

Mere end 20 års erfaring

...Med at rådgive og støtte ledere og medarbejdere i alle typer virksomheder

“Vi har brug for flere af din slags (Majken Matzau) som kan handle, handle hurtigt og med stor professionalisme og personligt engagement – fantastisk.

Du er kort sagt hamrende dygtig, ikke mindst ift. din ekspertise ifm stressramte medarbejdere. Og her skal du have stor ros. Jeg valgte ikke at gå via vores egne PFA-ordninger – de er generelt ikke gode nok, og du har været helt fantastisk – igen – så tak for hurtig indsats og opfølgning.”

Trine Mulvad

Vice President, Novo Nordisk

“Heldigvis ser det ud til at vi har fået styr på stressen hos os, takket været jeres hjælp. Det har været et super samarbejde og utroligt lærerigt for os.

For nylig havde jeg alle arbejdsmiljøgrupper samlet. De kom med deres bud på hvordan vi vedligeholder trivslen og fortsat forebygger.

Ud fra dette temamøde tror jeg på, at vi har fået styr på hvordan vi håndterer pres og belastninger i fremtiden.”

Inger Lis Sørensen

HR Konsulent, Fælles Fagligt Forbund

“Jeg har i flere år samarbejdet med Majken Matzau, og har været meget tilfreds med både den måde hun har arbejdet på, vores samarbejde og ikke mindst de resultater, som dette har givet.

Vi har fra virksomhedens side kunnet spore tilfredsstillende resultater ift en forbedret arbejdsmæssig indsats.

Jeg giver derfor gerne Majken (Matzau) og Matzau Erhvervspsykologer mine bedste anbefalinger.”

Henrik Horn-Møller

HR-Chef, Topdanmark

Matzau i medierne

Majken Matzau fungerer som ekspert i DR, TV2, JP, Berlingske mm.

Majken Matzau  gæster Aftenshowet på DR

Majken Matzau forklarer her, hvordan ansvar og indflydelse skal følges ad for at skabe en bæredygtig organisation.

Se med i Aftenshowet og lær hvornår, du skal sige nej tak til en opgave eller et projekt. Også selvom din chef insisterer, eller den er vældig prestigefyldt.

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn