Mød Tove Langager Jespersen

Erhvervspsykolog, Cand.pæd.psych.aut.

Mød Tove Langager Jespersen

Erhvervspsykolog, Cand.pæd.psych.aut.

Mød Tove Langager Jespersen

Erhvervspsykolog, Cand.pæd.psych.aut.

Tove er bosat i Odense, og fungerer som coach for Matzau Erhvervspsykologer på Fyn. Hun er uddannet psykolog og autoriseret af Dansk Psykolognævn. Tove er endvidere efteruddannet i Kognitiv Adfærds Terapi, og så er hun certificeret stresscoach ved Matzau Erhvervspsykologer.

Tove har igennem mange år arbejdet som ledende psykolog med stressbehandling i Odense Kommunes stressbehandlingstilbud. Dette med udgangspunkt i Matzau Erhvervspsykologers metode.

Tove er stærk både i forbindelse med akutte kriseprægede problemer samt i forebygning, og hun rådgiver både individer og virksomheder og hjælper dem igennem akutte stressforløb såvel som med forebyggende tiltag.

Tove er særligt specialiseret indenfor det offentlige og private skole og behandlingsområde, hvor hun har udviklet og ledet større projekter på både gruppe og organisationsniveau, med ledelsessparring, supervision og coaching af medarbejdere.

Som coach arbejder Tove ud fra en psykodynamisk forståelse samt med narrative og kognitive metoder i både offentlige og private virksomheder, hvor hun gennemfører talrige coachingforløb for både ledere og medarbejdere. Udover coaching og rådgivning, er et af Toves hjertebørn at uddanne og supervisere psykologer på vej til autorisation.

Toves kunder betegner Tove som tillidsvækkende, varm og fagligt kompetent. Og som dybt professionel i sit møde med den enkelte. At komme i den varme stol hos Tove beskrives som en på samme tid tryg og transformerende oplevelse, og man føler sig mødt, forstået og udfordret.

Tove Langager Jespersen

Erhvervspsykolog, Cand.pæd.psych.aut.

Kontakt Tove

E-mail: tove@matzau.dk

Curicullum Vitae

Nedenfor kan du læse Tove Langagers CV

CV Tove Langager Jespersen

- Psykolog, Cand.pæd.psych.aut.

Uddannelsesmæssig baggrund

2008

Autoriseret psykolog i Dansk Psykolognævn

2004

Danmarks Pædagogiske Universitet i København

Praktisk baggrund

2014 –

2011-

2012 – 14

2008 – 11

2007-08

2004-07

Efteruddannelse

2012-14

“Mit forløb hos Tove har været rigtig godt og professionelt. Det har været rart og trygt at komme hos Tove, og jeg har følt mig godt tilpas fra første møde. Jeg har fået mere tro på mig selv. At folk man møder på sin vej ikke nødvendigvis tænker de negative tanker om en, som man selv tror. Jeg peptalker mig selv og forsøger at tænke positivt. For hvad er egentlig det værste, der kan ske? Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologer.”
Mette Jørgensen
Udbudskonsulent, Cand.merc.jur.
Odense Kommune
Forløbet var godt. Der var hurtig rapport imellem Tove (Erhvervspsykolog Tove Langager Jespersen) og jeg. Hendes arbejdsmæssige tilgang til min situation, i modsætning til en mere personlig, virkede virkelig godt for mig. Jeg har lært at: Sige fra, når der er noget jeg ikke forstår Bede indtrængende om hjælp, når der er noget jeg ikke kan klare “Du er ikke alene”, mange andre mennesker løber i ny og næ ind i samme slags problemer, så snak åbent om hvad der trykker dig. Jeg er kommet til den normale konklusion, at det er min egen skyld, at jeg har ikke meddelt, at jeg ikke kunne klare opgaverne. Jeg anbefaler gerne Matzau Erhvervspsykologer til andre.
Henning Grønbæk
Institutleder
Exhausto Institute

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn