Meditation for virksomheder

Giv jeres medarbejdere en gave og lær dem at meditere

Meditationskurser for virksomheder

Igennem mere end 25 år har Majken Matzau undervist og guidet tusindvis af danske ledere og medarbejdere i landets førende virksomheder gennem meditative øvelser, som efterlader deltagerne i en tilstand af velvære, nærvær og balance.

Vores meditationskurser henvender sig til virksomheder, organisationer og netværk, som ønsker at reducere stress i organisationerne og bidrage til medarbejdernes indre ro, balance og mentale hygiejne. 

På kurser, workshops og foredrag  løfter vi sløret for, hvordan psyken fungerer og hvorfor det er så svært holde op med at tænke de mange stresstanker.

Gennem meditative øvelser viser vi her, hvordan stress altid skyldes mental overbelastning og hvordan vi med nogle helt enkle meditationsteknikker kan afspænde psyken og erstatte stress med ro og balance.

Vores workshops og kurser i meditation fører deltagerne igennem øvelser såvel som teoretiske oplæg og munder ud i en guidet livemeditation for alle deltagerne. 

Som en del af kurset, får alle deltagere tilsendt link til Majken Matzaus guidede meditationer, så de efterfølgende kan meditere med Majken som guide. 

Kontakt os

På vores meditationskurser vil deltagerne:

Book et kursus

Kontakt os hvis du ønsker at booke et kursus eller høre nærmere om pris, form og indhold.

Hvordan ser et kursus ud?

Der er ingen grænser for, hvem og hvor mange , der kan deltage på kurserne. Et kursus kan gennemføres som en workshop på et par timer eller som et dagskursus og skræddersyes efter behov. Deltagere kan være afdelinger, teams, ledergrupper eller hele jeres organisation.

Kurset kan gennemføres på dansk såvel som engelsk og veksler mellem teoretiske oplæg, øvelser og dialog baseret på deltagernes egne erfaringer.

Mød direktør Majken Matzau

Det vil typisk være Majken Matzau, som underviser i meditation og mentaltræning. 

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at rekvirere et kursus.

Matzau i medierne

Majken Matzau fungerer som ekspert i DR, TV2, JP, Berlingske mm.

DR tester meditation hos Majken Matzau

DR er taget med til en speciel aften med måne, meditation – og ikke mindst en koncert på 25 syngende krystalskåle.

Læs med her, hvor Majken Matzau også forklarer, hvad en krystalsyngeskål er. 

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn