Personlig Coaching

Ønsker du at indgå i et personligt udviklingsforløb?

Hvad enten du står i en krævende situation i livet, hvor du har brug for støtte og sparring, eller om du blot har lyst til at arbejde med din personlige udvikling, vil du igennem et personligt coachingforløb vokse både som menneske og som  professionel.

Vi arbejder parallelt med de ydre situationer i livet samt med dine psykologiske mønstre og unikke personlighed. 

Personlig coaching

- Personlig udvikling, vækst og løft

Utallige ledere og medarbejdere i dansk erhvervsliv såvel som privatpersoner har gennemgået intensive, personlighedsudviklende coachingforløb hos vores erfarne coaches og rådgivere hos Matzau Erhvervspsykologer.

I et personligt coachingforløb har vi fokus på personlige temaer og personlighedspsykologi. Og vi tager udgangspunkt i personlige og private såvel som i arbejdsrelaterede forhold og situationer.

Du vil blive løftet og bevidstgjort gennem denne intensive udviklingsrejse, og du vil komme tættere på dig selv, din essens og dit unikke DNA som menneske på dit livs vej.

Et forløb kan strække sig over 5 – 6 sessioner efter ønske og behov.  Du vælger selv, hvilke temaer du vil arbejde med i coachingen. Der er rum og mulighed for at arbejde med det, du har behov for.

I et personligt coachingforløb kommer du til at vokse som menneske – både privat og professionelt. 

Kontakt os

Eksempler på temaer i et personligt coachingforløb:

Book en coach

Kontakt os hvis du ønsker at booke et forløb eller høre nærmere om priser, form og indhold.

Hvordan ser et coachingforløb ud?

Et coachingforløb hos Matzau Erhvervspsykologer aftales individuelt efter behov og udgøres af en række sessioner, typisk af 1,5 times varighed.

Længden af forløbet afhænger selvfølgelig af din aktuelle situation, samt dine individuelle ønsker og behov. Men alt andet lige strækker et godt forløb sig gerne over 5 sessioner.

Book tid til coaching

Du kan læse mere om vores erfarne coaches ved at klikke nedenfor.
Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at booke tid.

Mere end 20 års erfaring

...Med at rådgive og støtte ledere og medarbejdere i alle typer virksomheder

“Jeg har benyttet Matzau Erhvervspsykologer i forbindelse med et tilbud om at deltage i coaching. Her mødte jeg Maiken Martinussen. Maiken Martinussen adskiller sig fra andre psykologer, jeg har prøvet, ved at turde gå efter kernen og spørge ind. 

Det Maiken gør fantastisk godt er, at hun kommer med konstruktive forslag med udgangpunkt i den person man er, og på et sprog som man forstår. Med hjælp fra Maiken fandt jeg frem til, hvem jeg er som person. Det har været et yderst professionelt, omsorgfuldt, og lærerigt møde med Maiken.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologer til andre.”

Line Poulsen

Afdelingsleder, Broadway

”Jeg ville nødig have været uden Majken (Matzaus, red.) hjælp, da min ægtefælle døde, og forløbet af samtalerne kan jeg kun karakterisere som absolut befordrende for mig til at komme videre. Jeg har ikke mødt en bedre psykolog gennem tiderne, og dem har jeg da ellers mødt nogle stykker af.

Jeg har absolut følt mig hjulpet. Arbejdsmæssigt har det betydet, at jeg har fundet mere ro, selv når forandringerne er store og ret voldsomme.

Jeg vil ikke et minut betænke mig på af anbefale Matzau Erhvervspsykologer. De allerbedst hilsener til dig, der var der, da det kneb mest.”

Fritz Skov Iversen

Ekspeditionssekretær, Topdanmark

“Dette forløb er det bedste jeg har gjort for mig selv. Det var svært at overskue om det var det rigtige inden forløbet, men jeg lagde hurtigt mærke til forandringer, som gjorde det meget klar at det var den bedste beslutning.

Det har været skønt at lære dig at kende og kunne sparre med dig (Chefkonsulent Carla Packness).

Jeg kommer helt sikkert til at snuppe en session igen. Jeg fulgte dit forslag og det skabte hurtig fremgang på arbejdet, og flere bemærker og kommenterer på min glæde og energi.

Tusind tak for et godt  forløb.”

Anna Patricia Dencker

Relations Manager, CBS

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn