Personlig Coaching

Ønsker du at indgå i et personligt udviklingsforløb?

Hvad enten du står i en krævende situation i livet, hvor du har brug for støtte og sparring, eller om du blot har lyst til at arbejde med din personlige udvikling, vil du igennem et personligt coachingforløb vokse både som menneske og som  professionel.

Vi arbejder parallelt med de ydre situationer i livet samt med dine psykologiske mønstre og unikke personlighed. 

Personlig coaching

- Personlig udvikling, vækst og løft

Utallige ledere og medarbejdere i dansk erhvervsliv såvel som privatpersoner har gennemgået intensive, personlighedsudviklende coachingforløb hos vores erfarne coaches og rådgivere hos Matzau Erhvervspsykologer.

I et personligt coachingforløb har vi fokus på personlige temaer og personlighedspsykologi. Og vi tager udgangspunkt i personlige og private såvel som i arbejdsrelaterede forhold og situationer.

Du vil blive løftet og bevidstgjort gennem denne intensive udviklingsrejse, og du vil komme tættere på dig selv, din essens og dit unikke DNA som menneske på dit livs vej.

Et forløb kan strække sig over 5 – 6 sessioner efter ønske og behov.  Du vælger selv, hvilke temaer du vil arbejde med i coachingen. Der er rum og mulighed for at arbejde med det, du har behov for.

I et personligt coachingforløb kommer du til at vokse som menneske – både privat og professionelt. 

Kontakt os

Eksempler på temaer i et personligt coachingforløb:

Igennem mere end 25 år har vores erfarne erhvervspsykologer støttet, hjulpet og rådgivet professionelle i alle typer af roller, organisationer og brancher. Om du er medarbejder eller leder, specialist eller generalist, kan vi hjælpe dig med dine temaer, ønsker og behov på din udviklingsrejse i livet samt på din karrierevej. 

Vi hjælper med personlige udviklingsforløb i både offentlige og private virksomheder, og hvis du vil vide mere, om hvem vi arbejder med og for, kan du se et udpluk at vores kundeliste her. 

Book en coach

Kontakt os hvis du ønsker at booke et forløb eller høre nærmere om priser, form og indhold.

Hvordan ser et coachingforløb ud?

Et coachingforløb hos Matzau Erhvervspsykologer aftales individuelt efter behov og udgøres af en række sessioner, typisk af 1,5 times varighed.

Længden af forløbet afhænger selvfølgelig af din aktuelle situation, samt dine individuelle ønsker og behov. Men alt andet lige strækker et godt forløb sig gerne over 5 sessioner.

Book tid til coaching

Du kan læse mere om vores erfarne coaches ved at klikke nedenfor.
Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at høre mere eller booke tid.

Mere end 25 års erfaring

...Med coaching og udvikling af professionelle

”Jeg vil give Kirsti Andersson en rigtig god anbefaling. Forløbet har været professionelt og tydeligt skitseret, og med megen fleksibilitet i både planlægning af nye aftaler, og indhold.

Det har været en stor fordel, at Kirsti både har erfaring fra offentlige og private virksomheder. Jeg er blevet hjulpet til at få klarhed over muligheder og vanetænkning omkring eget karriereforløb, og samtalerne har flere gange hjulpet mig til at “komme tilbage på sporet” og givet overskud til at komme videre.

Kirsti skaber et rum, hvor det er trygt at være, og hvor det derfor er nemt at være undersøgende og blive udfordret.”

Anne Seehausen Hansen

CH Militær Psykologisk Afdeling, Forsvarsministeriet

”Jeg ville nødig have været uden Majken (Matzaus, red.) hjælp, da min ægtefælle døde, og forløbet af samtalerne kan jeg kun karakterisere som absolut befordrende for mig til at komme videre. Jeg har ikke mødt en bedre psykolog gennem tiderne, og dem har jeg da ellers mødt nogle stykker af.

Jeg har absolut følt mig hjulpet. Arbejdsmæssigt har det betydet, at jeg har fundet mere ro, selv når forandringerne er store og ret voldsomme.

Jeg vil ikke et minut betænke mig på af anbefale Matzau Erhvervspsykologer. De allerbedst hilsener til dig, der var der, da det kneb mest.”

Fritz Skov Iversen

Ekspeditionssekretær, Topdanmark

“Dette forløb er det bedste jeg har gjort for mig selv. Det var svært at overskue om det var det rigtige inden forløbet, men jeg lagde hurtigt mærke til forandringer, som gjorde det meget klar at det var den bedste beslutning.

Det har været skønt at lære dig at kende og kunne sparre med dig (Chefkonsulent Carla Packness).

Jeg kommer helt sikkert til at snuppe en session igen. Jeg fulgte dit forslag og det skabte hurtig fremgang på arbejdet, og flere bemærker og kommenterer på min glæde og energi.

Tusind tak for et godt  forløb.”

Anna Patricia Dencker

Relations Manager, CBS

Du kan kontakte os i fuld fortrolighed

Ring eller skriv til Matzau Erhvervspsykologer

matzau

Kontakt Matzau Erhvervspsykologer

Vi står klar til hjælpe jer

Alle vores erhvervspsykologer har mange års erfaring med stresscoaching og udvikling af professionelle. 

Du kan ringe og skrive til os i fuld fortrolighed, og du kan forvente at høre fra os, så snart vi har modtaget din henvendelse. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn