Mød Birgitte Nørbo

Chefkonsulent, Cand. psych. aut., Specialist

Mød Birgitte Nørbo

Chefkonsulent, Cand. psych. aut., Specialist

Mød Birgitte Nørbo

Chefkonsulent, Cand. psych. aut., Specialist

Birgitte fungerer som Matzau Erhvervspsykologers Executive Coach og coach i Århus, og dertil som konsulent, underviser og oplægsholder i hele landet. Birgitte er cand.psych. fra Århus Universitet, autoriseret af Dansk Psykolognævn samt desuden specialist i klinisk psykologi.

Birgitte har gennem 30 år arbejdet med erhvervspsykologi, klinisk psykologi, konsultation og undervisning i både private og offentlige virksomheder. En af Birgittes kerneværdier i samarbejdet med mennesker er en ligeværdig og ydmyg tilgang med en forståelse for at alle mennesker rummer store ressourcer og også kan miste kontakten med disse.

Birgitte har selv lang ledelseserfaring og brænder for at udvikle den enkelte leder eller ledergruppe / afdeling med henblik på succesfuldt at organisere og indrette arbejdslivet således at den personlige balance går hånd i hånd med mål og opgaver.

Mange års erfaring med egen udvikling/supervision giver en dybde og et nærvær i Birgittes coaching af både individer og grupper. Birgittes kunder beskriver hende her som både varm, humoristisk og empatisk og med en enorm viden inden for både de mellemmenneskelige temaer såvel som de erhvervsmæssige. At komme i coachingforløb hos Birgitte beskrives som en rejse, der bærer præg af stor kreativitet i forhold til at finde nye løsninger på fastlåste dilemmaer.

Birgitte underviser og konsulterer endvidere indenfor emner som Psykologisk Tryghed, Stresshåndtering og –forebyggelse, Trivsel, Forandringsprocesser, Karriereudvikling, Konflikthåndtering, Sund uenighed og samarbejde, Facilitering af processer/ledelsesmøder etc.

Birgitte er forfatter til en række faglige artikler – herunder ”Fremtidens ledelse og organisation bygger på evnen til at kontrollere egoet” – Børsen 2017, “Erklæringer – og psykologers magt” – Psykolog Nyt 2003 samt “Bevidsthedsledelse contra vågen ledelse” Børsens Ledelseshåndbøger 2004.

Sidst men ikke mindst, har Birgitte en lang række efteruddannelser bag sig (blandt andet ACT, /Systemisk / Narrativ tilgang, Mindfulness) samt certificeringer i værktøjerne Karrieremodellen 2006, DISC, Forandringens fire rum, samt NEO-PI.

Birgitte Nørbo

Chefkonsulent, Cand. psych. aut., Specialist

Kontakt Birgitte

E-mail: baz@matzau.dk

Curicullum Vitae

Nedenfor kan du læse Birgitte Nørbos CV

CV Birgitte Nørbo

- Chefkonsulent, Cand. psych. aut., Specialist

Uddannelsesmæssig baggrund

2012-13

Supervisor uddannelse

2011

Stanford University

2003

Dansk Psykolognævn

1989

Århus Universitet

Praktisk baggrund

2021-

2012-21

2012

2005-09

2005-06

2002-05

1989-02

1977-87

Efteruddannelse

-

-

-

-

-

Publikationer

Erhvervstest & certificeringer

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn