Foredrag

Erhvervspsykolog Majken Matzau Foredrag

Book Matzau Erhvervspsykologer til et foredrag

Matzau Erhvervspsykologer tilbyder skarpe og underholdende foredrag samt webinarer indenfor stress, ledelse og meditation. Endvidere tilbyder vi skræddersyede webinarer og foredrag indenfor #metoo og håndtering af krænkende handlinger.

Matzau Erhvervspsykologer kan bookes til følgende foredrag:

Majken Matzau er en af danmarks førende stresseksperter og foredragsholdere med over 20 års erfaring i at engagere publikum i dansk erhvervsliv fra scenen. Majken Matzaus foredrag er skarpe, ’on the edge’ og uhøjtidelige, og hun er kendt for altid at involvere deltagerne på en vedkommende og humoristisk måde. Et foredrag varer 1-1,5 time og er altid en interaktiv og vital blanding af oplæg, involvering af publikum og forskellige inspirerende øvelser.

Matzau Erhvervspsykologers øvrige erhvervspsykologer kan ligeledes bookes til oplæg og foredrag om stresshåndtering og stressmanagement, ligesom vores førende ekspert i krænkende handlinger Sarah Ambs-Thomsen kan bookes til webinarer og foredrag om forebyggelse og håndtering af #MeToo i moderne vidensvirksomheder.

Alle vores foredrag leveres både på engelsk og på dansk.

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for at booke en foredragsholder eller key note speaker.


Majken Matzau  gæster Aftenshowet på DR

Majken Matzau forklarer, hvordan ansvar og indflydelse skal følges ad for at skabe en bæredygtig organisation.

Hør her, hvornår du ikke skal sige pænt nej tak til en ledelsesopgave, også hvis den er prestigefyldt.

 

Del denne side:
Share 'Foredrag' on Facebook Share 'Foredrag' on Google+ Share 'Foredrag' on LinkedIn Share 'Foredrag' on Twitter Share 'Foredrag' on Print Friendly