Mød Lene Uhrenholt

Chefkonsulent,
Cand. psych. aut.

Mød Lene Uhrenholt

Chefkonsulent, Cand. psych. aut.

Mød Lene Uhrenholt

Chefkonsulent, Cand. psych. aut.

Lene fungerer som Matzau Erhvervspsykologers coach og rådgiver i Århus, og dertil som konsulent, underviser og oplægsholder i hele landet. Lene er cand.psych. fra Aalborg Universitet og autoriseret af Dansk Psykolognævn.

Lene har siden 2006 arbejdet med erhvervspsykologi, klinisk psykologi, konsultation og undervisning i både private og offentlige virksomheder.

Lene er certificeret i testen NEO PI-3, som hun både underviser i, samt gerne anvender til karriereudvikling såvel som coaching- og rådgivningsforløb med udgangspunkt i den professionelle rolle. Lene er også certificeret i DiSC og Karriereprofilen.

Lene underviser og konsulterer endvidere indenfor emner som Ledelsesudvikling, Teamudvikling, Stresshåndtering og –forebyggelse, Trivsel, Forandringsprocesser, Karriereudvikling, Konflikthåndtering, Samarbejde og kommunikation, Facilitering af processer/ledelsesmøder etc.

Lenes tilgang er både teoretisk og praktisk orienteret, hvor Lene primært er teoretisk inspireret af den systemiske tænkning og også arbejder narrativt. Den eksistentielle filosofi står Lenes hjerte nært og er et perspektiv, hun ofte inddrager i hendes coaching- og rådgivningssessions.

Lenes tilgang er, at vi som mennesker er kloge aktører i eget liv og går ud i verden med ønsket om at gøre vores bedste. Men at vi også kan fare vild og kan komme på afstand af egne værdier og dermed glemme det, vi står for og brænder for.

Lene er her drevet af at være katalysator for den proces hvor et menneske, en gruppe eller en organisation igen kommer i kontakt med det væsentlige – dér, hvor hjertet for alvor pulserer.

Det menneskelige møde har for Lene stor betydning for, at ideer kan udvikles, drømme kan udtales og livet kan udfordres.

Lenes kunder beskriver hende som varm, humoristisk og skarp og med en enorm viden inden for både de mellemmenneskelige temaer, såvel som de erhvervsmæssige. I samspillet med Lene møder man som kunde ægthed og nærvær.

 

Mød Lene Uhrenholt - erhvervspsykolog århus

Lene Uhrenholdt

Chefkonsulent,
Cand. psych. aut.

Kontakt Lene

E-mail: lene@matzau.dk

Curicullum Vitae

Nedenfor kan du læse Lene Uhrenholts CV

CV Lene Uhrenholt

- Chefkonsulent, Cand. psych. aut.

Uddannelsesmæssig baggrund

2018-21

Specialistuddannelsen Design & Drive

2013

Dansk Psykolognævn

2000-2005

Aalborg Universitet

Praktisk baggrund

2022-

2017-

2017-

2015-2017

2009-2015

2006 – 2009

2004-2006

1995-2006

Efteruddannelse

-

-

Publikationer

Erhvervstest & certificeringer

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn