matzau

Ledercoaching

Udvikling af dit personlige lederskab

Matzau Erhvervspsykologer er leverandør af Ledercoaching for en lang række virksomheder, såsom Deloitte, Novo Nordisk og Ørsted.

Igennem Ledercoaching udvikler vi både dine styrker og udviklingsområder, og du vil få større selvindsigt samt nye redskaber og metoder til udvikling af dit lederskab, din enhed og dine medarbejdere.

Udvikling igennem Ledercoaching

- For ledere på alle niveauer i ind- og udland

Matzau’s Executive Coaches er erfarne erhvervspsykologer med mere end 20 års erfaring i at rådgive, støtte og udvikle ledere på alle niveauer.

I et Ledercoachingforløb har vi fokus på din personlige udvikling i din professionelle rolle som leder. Igennem forløbet arbejder vi således med det personlige og det psykologiske, såvel som det ledelsesmæssige og organisatoriske – og dette på både strategisk og operativt niveau.

Igennem Lederoachingforløbet stiller vi skarpt på dit professionelle DNA, dine drivkræfter og din karrierevej, og parallelt hermed forløser og løser vi de akutte situationer i livet og ledelsesopgaven, der kræver afklaring og handling.  

Igennem et Ledercoachinforløb hos os kommer du til at vokse i som leder, du kommer til at møde dig selv som leder og menneske i en ny, styrket udgave, og du bliver klædt på med nye strategier og værktøjer til at navigere i en kompleks ledelsesmæssig hverdag i det moderne arbejdsliv.

Igennem Ledercoaching får du hjælp og sparring til udvikling af dit lederskab, din organisation og implementering af forandringer

Kontakt os

Typiske temaer i Ledercoaching

Vi støtter, rådgiver og udvikler ledere på alle niveauer i ind- og udland. Vi arbejder på dansk såvel som engelsk og har kontorer i København, Gentofte, Odense og Århus.

Ledercoaching hos Matzau Erhvervspsykologer kan gennemføres enten ved fysisk fremmøde på vores kontorer eller virtuel over google meet eller teams. 

Book tid til Ledercoaching

Kontakt os hvis du ønsker at høre nærmere om pris, form og indhold i et Ledercoachingforløb skræddersyet til dig – enten virtuelt eller i København, Gentofte, Odense eller Århus.

Hvordan ser et Ledercoachingforløb ud?

Ledercoaching hos Matzau Erhvervspsykologer aftales individuelt efter behov og udgøres af en række sessioner, typisk af 1,5 times varighed.

Længden af forløbet afhænger selvfølgelig af din aktuelle situation, samt dine individuelle ønsker og behov. Men alt andet lige strækker et godt forløb sig gerne over 6 sessioner.

Du vil komme til at stå styrket i dit lederskab – personligt, operativt og strategisk. Du vil have fået klarhed over din organisation, din strategi og din professionelle rolle som leder. Og du vil blive skærpet på din unikke styrke som leder og på din karrierevej fremad i livet. 

Book tid til Ledercoaching

Alle vores erhvervspsykologer har mange års erfaring med ledercoaching og besidder hver især høj personlig bevidsthed samt en dyb indsigt i livet.

Du kan læse mere om vores erfarne ledercoaches ved at klikke nedenfor. Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at høre nærmere eller booke et forløb.

Ledercoaching hos Matzau Erhvervspsykologer

Mere end 25 års erfaring med Ledercoaching

Rådgivning & støtte af ledere på alle niveauer i alle typer virksomheder

“Jeg lærte rigtig meget. Jeg vil til hver en tid anbefale Majken Matzau til andre – og har allerede gjort det! Jeg har haft stor glæde af coachingforløbet.

Da jeg startede forløbet, følte jeg mig meget tæt på at gå ned med flaget, men jeg fik hurtigt troen på, at Majken kunne hjælpe mig.

Hun virkede gennemsyret af professionalisme og samtidig meget imødekommende, kærlig og interesseret.

Majken virkede meget professionel og kunne blot ved at se på mig konstatere, hvordan jeg havde det. Hun var ikke til at snyde.

Under forløbet provokerede Majken mig ofte for at få mig til at overveje hvorfor jeg tænker og reagerer som jeg gør. Det var tit en meget stor øjenåbner.”

Eva Frydenlund Klima

Økonomidirektør
Topdanmark

“Jeg vil bestemt anbefale Majken Matzau som coach – for mig har hendes personlighed og metoder passet rigtig godt, og  jeg har været glad for hendes balance mellem at være meget professionel men samtidigt varm og imødekommende.

Jeg havde en god støtte i Majken til at ændre nogle af mine gamle vaner, og tænker stadig ofte tilbage på vores samtaler.

Jeg kan stadig falde tilbage i gamle mønstre, men forløbet hos Majken har hjulpet mig til at holde fokus på prioriteringen af opgaver og til at mærke efter i mig selv hvad der er det rigtige.

Denne nye måde at tænke på har været med til at give mig større glæde og ro i mit arbejdsliv og personlige liv – og det tror jeg både mine kolleger og min familie kan mærke.”

Marianne Ølholm

Scientific Director
Novo Nordisk

“Efter gennem længere tids vanskeligheder imellem min gruppe på tre medarbejdere og mig som leder valgte vi at søge ekstern hjælp.

Vi valgte Matzau Erhvervspsykologer, som allerede blev anvendt af Industriens Uddannelser i anden sammenhæng, og som vi har haft gode erfaringer med.

Som udgangspunkt for coachingforløbet valgte vi at fokusere på mig og min udvikling som leder.

Samtalerne udmøntede sig i en bedre forståelse af min egen person, min tilgang til opgaver og mennesker, samt nogle gode værktøjer, som jeg med succes har anvendt i ledelsen af gruppen.

Skulle jeg få brug for det på et senere tidspunkt, vil jeg igen anvende Matzau Erhvervspsykologer.”

Lars Weber

Regnskabschef Industriens Uddannelser

Ønsker du ledercoaching?

Ring eller skriv til Matzau Erhvervspsykologer i fuld fortrolighed

matzau

Ønsker du Ledercoaching?

Vi står klar til at hjælpe dig

Alle vores erhvervspsykologer har mange års erfaring med ledercoaching og besidder hver især høj personlig bevidsthed samt en dyb indsigt i livet.

Du kan ringe og skrive til os i fuld fortrolighed, og du kan forvente at høre fra os, så snart vi har modtaget din henvendelse. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Matzaus erhvervspsykologer har +25 års erfaring

...med coaching, rådgivning og udvikling af ledere på alle niveauer i vidensvirksomheder

”Coachingforløbet hos Majken Matzau har været dybt professionelt fra start til slut, uden på noget tidspunkt at være upersonligt eller distanceret.

Det er effektivt, at man allerede første gang, efter 90 minutter, får sat skred i mange ting og flytter sig. Det var imponerende så hurtigt Majken kunne læse og forstå min situation og få mig til at arbejde med mig selv. Det kommer tæt på, og man bliver udfordret.

Jeg er blevet stærkere i forståelsen af, hvem jeg er, og hvad jeg vil have ud af livet.
Jeg er blevet bedre til ikke at være hård mod mig selv. Og endelig: Jeg er blevet langt mere autentisk som menneske.

Feedbacken fra mine omgivelser er, at de synes, jeg er mere ægte i de ting, jeg foretager mig. Det har jeg det rigtigt godt med.  

Majken har været en fantastisk katalysator, stifinder og cheerleader på min personlige rejse. Majken får mine varmeste anbefalinger.”

Deniz Jensen

Sales Director
Corendon

“Majken har fungeret som Executive Coach for mig. Samarbejdet har været yderst professionelt, hvor Majken altid er velforberedt og veloplagt.

Som executive coach for mig i en yderst presset ledelsesmæssig periode hjalp hun mig igennem den, så er jeg kommet godt videre.

Majken byder ind med direkte råd og konkrete tiltag, når situationen kræver det. Og så ser hun helheder – også mit liv som et helt liv, der skal fungere.

Så selvom vores samtaler har fokuseret på mine profesionelle og ledelsesmæssige udfordringer, har hun også både kvalificeret og med succes coachet mig på meget personlige problemstillinger.

Og her skal du have stor ros, Majken. Du er kort sagt hamrende dygtig.

Vi har brug for flere af din slags, som kan handle, handle hurtigt og med stor professionalisme og personligt engagement. Du har været helt fantastisk.

Tusind tak for hurtig indsats og opfølgning.”

Trine Moulvad

Senior Vicepresident
Novo Nordisk

“På anbefaling af en af Majken Matzaus tidligere klienter startede jeg selv på et Executive Coachingforløb hos Majken, som udviklede sig til flere forløb.

Jeg var egentligt ikke helt bevidst om hvorfor, og om hvad, jeg ville med executive coachingforløbet, og jeg havde ikke et helt specifikt formål.

Jeg havde dog en klar fornemmelse af, at jeg søgte at øge min bevidsthed, og også at jeg ønskede at ændre noget i mit liv.

De adskillige forløb, og de mange timer, jeg tilbragte hos Majken, har været årsagsgivende til, at mit profesionelle virke nu er blevet radikalt ændret, og det har på alle måder været medvirkende til at give mig mod og lyst til netop at skabe denne ændring.

På det personlige plan er jeg blevet væsentligt mere bevidst om, hvad jeg ønsker mig af livet, og jeg også blevet bevidst om, hvor vidunderligt livet faktisk er.

Tusind tak for hjælpen Majken.”

Rasmus Rømer Lausen

Vicedirektør
Adserballe & Knudsen

Vil du løbende modtage Majken Matzaus tips til ledelse?

Tilmeld dig vores mailingliste

Tilmeld dig vores mailingliste og få:

Få støtte, sparring og udvikling i dit lederskab

Ledercoaching for ledere på alle niveauer i København, Gentofte, Odense & Århus