Stresscoaching

Har du brug får professionel rådgivning til at finde balancen?

Hos os får du en særdeles erfaren erhvervspsykolog som din coach og rådgiver, så du kan få klarlagt de områder i dit liv, som skaber stress. Du vil få hjælp til at træffe sunde beslutninger, og du vil få redskaber til at forebygge og håndtere stress på alle planer i livet. Du vil endvidere få støtte til vigtige samtaler med din chef, kollegaer eller kunder samt med din partner og øvrige familie. 

Stresscoaching til ledere og medarbejdere

- Hjælp til at navigere i en stresset hverdag

Matzau Erhvervspsykologer er leverandør til de førende virksomheder i Danmark indenfor coaching, rådgivning og ledelse i forbindelse med stress, heriblandt Novo Nordisk, Danske Spil og Topdanmark. Når du vælger at arbejde med stresscoaching hos os, vælger du altid en erfaren erhvervspsykolog, der er særligt specialiseret i rådgivning  i forbindelse med stress og stressrelaterede problemer.

Et individuelt stresscoachingforløb tager udgangspunkt i den enkelte persons stress-situation og strækker sig typisk over et fortroligt samtaleforløb på 8 – 10 sessioner. Forløbet har en højt element af ekspertrådgivning og vejledning, og rummer således langt mere end coaching. I et stresscoachingforløb hos os får du svarene og vejledningen, og du skal ikke finde svarene selv.

Vi fungerer endvidere som rådgivere og bindeled til HR samt nærmeste leder, hvis dette giver mening, i forhold til din stresscoachingproces. I et stresscoachingforløb hos os kan du være sikker på at blive rådgivet, vejledt og støttet med nænsomhed og ekspertise.

Kontakt os

Typiske temaer i stresscoaching

Igennem mere end 20 år har Matzau Erhvervspsykologer hjulpet virksomheder i alle brancher med stresscoaching- og rådgivning af såvel ledere som medarbejder.

Vi er eksperter i stress, og vi er konkrete og direkte i vores rådgivning. Hos os får du en præcis vurdering, konkret rådgivning og en professionel plan for, hvad der skal til, for at du genvinder balancen, livsglæden og energien igen i dit liv.  

Book tid til stresscoaching

Kontakt os hvis du ønsker at booke et forløb eller høre nærmere om priser, form og indhold i vores stresscoachingforløb.

Vi står klar til at støtte og hjælpe dig hele vejen. 

Hvordan ser et stresscoachingforløb ud?

Et stresscoachingforløb hos Matzau Erhvervspsykologer aftales individuelt efter behov og udgøres af en række sessioner, typisk af 1,5  times varighed.

Længden af forløbet afhænger selvfølgelig af din aktuelle situation, samt dine individuelle ønsker og behov. Men alt andet lige strækker et godt forløb sig gerne over 6 sessioner.

Book tid til stresscoaching

Du kan læse mere om vores erfarne stresscoaches og rådgivere ved at klikke nedenfor. Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at booke tid til stresscoaching.

Erhvervspsykolog

Mere end 25 års erfaring med stresscoaching

Rådgivning og udvikling af ledere og medarbejdere i vidensvirksomheder

“Vi har brug for flere af din slags (Majken Matzau) som kan handle, handle hurtigt og med stor professionalisme og personligt engagement – fantastisk.

Du er kort sagt hamrende dygtig, ikke mindst ift. din ekspertise ifm stressramte medarbejdere.

Og her skal du have stor ros. Jeg valgte ikke at gå via vores egne PFA-ordninger – de er generelt ikke gode nok, og du har været helt fantastisk – igen.

Så tak for hurtig indsats og opfølgning.”

Trine Mulvad

Senior Vice President, Novo Nordisk

“Mit forløb hos dig (Majken Matzau, red.) har været en fantastisk oplevelse. Du mødte mig med åbne arme og hjalp mig over på den anden side. Jeg er nået længere med mig selv på de få gange, jeg var hos dig, end på de mange år, jeg har været på arbejdsmarkedet.  

Jeg har fået en indre ro og balance, som jeg ikke kan huske, at jeg nogensinde har været i besiddelse af. På arbejdet går det rigtig godt, og jeg trives rigtig godt.

Jeg har fortalt og anbefalet kollegaer med problemer at kontakte dig. Jeg glæder mig over at kunne kontakte dig igen, såfremt der opstår problemer.”

Ann-Charlott Kemp

Principial Laboratory Technician, Novo Nordisk

“Dette forløb er det bedste jeg har gjort for mig selv. Det var svært at overskue om det var det rigtige inden forløbet, men jeg lagde hurtigt mærke til forandringer, som gjorde det meget klar at det var den bedste beslutning.

Det har været skønt at lære dig at kende og kunne sparre med dig (Chefkonsulent Carla Packness).

Jeg kommer helt sikkert til at snuppe en session igen. Jeg fulgte dit forslag og det skabte hurtig fremgang på arbejdet, og flere bemærker og kommenterer på min glæde og energi.

Tusind tak for et godt  forløb.”

Anna Patricia Dencker

Relations Manager, CBS

Majken Matzau er førende ekspert i medierne

Hør med, når Majken løfter sløret for både årsager og løsninger på DR & TV2

Majken Matzau i Aftenshowet

Erhvervspsykolog Majken Matzau forklarer i Aftenshowet, hvordan vi udsætter os for stress ved at sige ja til de forkerte opgaver.

”Erhvervspsykolog Majken Matzau forklarer her, hvor let det er, at påtage sig en opgave, som ikke indeholder forudsætningerne, for at man kan lykkes. Resultatet er stress.

Majken Matzau i TV2

Rigtige mænd går også i sort – hør mere om bestseller håndbogen til stressramte mænd

Erhvervspsykolog Majken Matzau forklarer, hvorfor mænd er lige så stressede som kvinder, samt hvordan man kommer igennem en stresssygemelding, samt hvordan man undgår at ryge i stressspiralen

Du kan kontakte os i fuld fortrolighed

Ring eller skriv til Matzau Erhvervspsykologer

matzau

Kontakt Matzau Erhvervspsykologer

Vi står klar til hjælpe jer

Alle vores erhvervspsykologer har mange års erfaring med stresscoaching og rådgivning af stressramte medarbejdere. 

Du kan ringe og skrive til os i fuld fortrolighed, og du kan forvente at høre fra os, så snart vi har modtaget din henvendelse. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn