me matzau

Executive Coaching / Ledercoaching

Udvikling af dit personlige lederskab

Matzau Erhvervspsykologer er leverandør af Executive Coaching / Ledercoaching for en lang række virksomheder, såsom Deloitte, Novo Nordisk og Ørsted.

Igennem Executive Coaching / Ledercoaching udvikler vi både dine styrker og udviklingsområder, og du vil få større selvindsigt samt en lang række nye redskaber og metoder til udvikling af dit lederskab og af dine medarbejdere.

Udvikling igennem Executive Coaching / Ledercoaching

- For ledere på alle niveauer i ind og udland

Igennem Executive Coaching / Ledercoaching-forløb hos os kommer du til at vokse i din professionelle rolle, du kommer til at møde dig selv som leder og menneske i en ny, styrket udgave, og du bliver klædt på med nye strategier og værktøjer til at navigere i en kompleks ledelsesmæssig hverdag i det moderne arbejdsliv.

Igennem Executive Coaching / Ledercoaching får du også hjælp og sparring til udvikling af din organisation og implementering af forandringer.

Et typisk Executive Coaching / Ledercoachingforløb strækker sig over 6 sessioner a 1,5 times varighed. I samarbejde med din personlige coach og erhvervspsykolog etableres et fortroligt frirum for sparring, refleksion og nye veje frem.

Alle Matzau’s Executive Coaches er toperfarne erhvervspsykologer med mere end 20 års erfaring i at rådgive, støtte og udvikle ledere på alle niveauer.

Som leder vælger du selv, hvilke temaer du vil arbejde med. Vi arbejder med det private såvel som det arbejdsmæssige, det akutte såvel som det langsigtede samt med personlig udvikling i din professionelle rolle som leder. Valget er dit.

Kontakt os

Typiske temaer i Executive Coaching /Ledercoaching

Vi støtter, rådgiver og udvikler ledere på alle niveauer. Vi har kontorer i København, Gentofte, Hillerød, Odense og Århus.

Executive Coaching / Ledercoaching hos Matzau Erhvervspsykologer kan gennemføres enten ved fysisk fremmøde på vores kontorer eller virtuel over google meet eller teams. 

Book en coach

Kontakt os hvis du ønsker at booke en coach eller høre nærmere om pris, form og indhold i vores Executive Coachingforløb skræddersyet til dig – enten i København, Gentofte, Hillerød, Odense eller Århus.

Hvordan ser et Executive Coachingforløb ud?

Executive Coaching / Ledercoaching hos Matzau Erhvervspsykologer aftales individuelt efter behov og udgøres af en række sessioner, typisk af 1,5 times varighed.

Længden af forløbet afhænger selvfølgelig af din aktuelle situation, samt dine individuelle ønsker og behov. Men alt andet lige strækker et godt forløb sig gerne over 6 sessioner.

Book tid til Executive Coaching

Du kan læse mere om vores erfarne executive coaches ved at klikke nedenfor.
Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at booke tid.

Mere end 20 års erfaring

...Med at rådgive og støtte ledere og medarbejdere i alle typer virksomheder

“Jeg vil bestemt anbefale Majken Matzau som coach – for mig har hendes personlighed og metoder passet rigtig godt, og  jeg har været glad for hendes balance mellem at være meget professionel men samtidigt varm og imødekommende.

Jeg havde en god støtte i Majken til at ændre nogle af mine gamle vaner, og tænker stadig ofte tilbage på vores samtaler.

Jeg kan stadig falde tilbage i gamle mønstre, men forløbet hos Majken har hjulpet mig til at holde fokus på prioriteringen af opgaver og til at mærke efter i mig selv hvad der er det rigtige.

Denne nye måde at tænke på har været med til at give mig større glæde og ro i mit arbejdsliv og personlige liv – og det tror jeg både mine kolleger og min familie kan mærke.”

Marianne Ølholm

Scientific Director Novo Nordisk

“Jeg har gennemført et meget positivt coach-forløb hos Matzau Erhvervspsykologer. Det oprindelige formål med forløbet var at komme tættere på at erkende mine stærkeste kompetencer og interesser og forstå, hvordan jeg vil kunne anvende disse i mit nuværende og fremtidige arbejdsliv.

Ved hjælp af gode samtaler blev jeg bestyrket i mine egne opfattelser af mine kompetencer, men jeg gjorde samtidig en masse nye observationer og begyndte at kunne se særligt mine styrker fra mange andre vinkler, som uden nogen som helst tvivl vil styrke mig fremover.

Jeg blev anbefalet Matzau Erhvervspsykologer af en kollega, og jeg vil ikke tøve med at anbefale det samme til mine øvrige kollegaer.”

Antoni Castrone

Universitetsdirektør
Ålborg Universitet

“Efter gennem længere tids vanskeligheder imellem min gruppe på tre medarbejdere og mig som leder valgte vi at søge ekstern hjælp.

Vi valgte Matzau Erhvervspsykologer, som allerede blev anvendt af Industriens Uddannelser i anden sammenhæng, og som vi har haft gode erfaringer med.

Som udgangspunkt for coachingforløbet valgte vi at fokusere på mig og min udvikling som leder.

Samtalerne udmøntede sig i en bedre forståelse af min egen person, min tilgang til opgaver og mennesker, samt nogle gode værktøjer, som jeg med succes har anvendt i ledelsen af gruppen.

Skulle jeg få brug for det på et senere tidspunkt, vil jeg igen anvende Matzau Erhvervspsykologer.”

Lars Weber

Regnskabschef Industriens Uddannelser

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn