Stressforedrag til alle medarbejdere

Foredrag om hvordan du spotter stress og tackler det i opløbet

Spot stressen, før stressen spotter dig

- Foredrag for alle medarbejdere

Foredraget Spot stressen før stressen spotter dig henvender sig til virksomheder, afdelinger, organisationer eller konferencer og kan gennemføres på gå-hjem-møder for alle medarbejdere, på afdelingsseminarer eller på temakonferencer.

Foredraget gennemføres af Majken Matzau eller en af de øvrige erhvervspsykologer i Matzau Erhvervspsykologer efter ønske og behov, og kan både rekvireres som webinar såvel som med fysisk optræden.

Under foredraget Spot stressen, før stressen spotter dig punkterer vi de mest gængse myter om stress og forklarer, hvad stress egentlig er, og hvordan man spotter og stopper det i opløbet og dermed forebygger stress.

Vi løfter ligeledes sløret for kilderne til stress i arbejdslivet såvel som i privatlivet. Det er nemlig helt andre faktorer, der udløser stress, end de fleste tror.

Endelig giver vores foredragsholder de bedste tips og råd til, hvordan vi kan undgå stress i en travl og omskiftelig hverdag.

Kontakt os

Ved foredraget vil deltagerne:

- Stressforedrag for teams, afdelinger eller hele virksomheden

Foredraget henvender sig til konferencer, virksomheder og organisationer, som ønsker at sætte viden om stress, forebyggelse og stresshåndtering på dagsordenen på en dynamisk, underholdende og vedkommende måde.

Jeres medarbejdere vil få et fælles sprog, en fælles værktøjskasse samt viden og metoder til både at forebygge og håndtere egen stress i en kompleks hverdag. 

Book et foredrag

Kontakt os hvis du ønsker at booke et stressforedrag eller høre nærmere om vores foredragsholdere, pris, form og indhold.

Hvordan ser et foredrag ud?

Et foredrag varer 1-1,5 time og er altid en interaktiv og vital blanding af oplæg, involvering af publikum og forskellige inspirerende øvelser.

Alle vores foredrag leveres både som webinarer såvel som med fysisk optræden efter jeres ønske og behov, og vi taler lige gerne på både dansk engelsk.

Mød vores foredragsholdere

Du kan læse mere om vores erfarne foredragsholdere ved at klikke nedenfor.
Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at rekvirere et foredrag.

erhvervspyskolog majken matzau

Stressforedrag for jeres medarbejdere

Giv jeres medarbejdere en stresshåndbog og forebyg stress

Stresscoaching

- Coaching i grænselandet

“Hvor er det vigtigt, at en bog som denne skrives og udgives, og hvor er det farligt. Vigtigt fordi alt for mange mennesker i det højt udviklede danske samfund lider af stress – og kan og bør hjælpes. Farligt, fordi vi risikerer, at endnu et vigtigt begreb med tilhørende etik og metode- og redskabsdel reduceres til noget alt for simpelt og smart, som enhver kan lære sig på et par uger. Men denne bog må og skal ud og gøre gavn.”
Anmeldelse af Stresscoaching – coaching i grænselandet af Steen Hildebrandt, professor , forfatter, Ph.d.

Majken Matzau er forfatter til den banebrydende bog ‘Stresscoaching – Coaching i grænselandet’ udgivet på Børsens Forlag. Majken Matzau viser her, at det største problem i stressbehandlingen i dag, er, at stress opfattes som et individuelt problem hos den enkelte medarbejder, fremfor som et problem, der hører til i organisationen, og som skal løses gennem nøje balancering af medarbejderens rolle, opgave og ansvar. 

Stresscoachingbogen tilbyder viden samt en præcis model for forebyggelse og håndtering af stress, og  stresscoachens rolle, såvel som HR’s og lederens rolle, opgave og metoder gennemgås og eksemplificeres med cases fra Majken Matzaus mangeårige virke som erhvervspsykolog og stressekspert.

Majken Matzaus anmelderroste stressbøger

- Lærebog & håndbøger til alle roller i virksomheden

Som en del af vores foredragspakke tilbyder vi indkøb af Majken Matzau stressbøger til vores indkøbspris hos forlaget. 

Stresscoachingbogen kan med fordel læses af ledere, projektledere og TR, så organisationen sikres en fælles strategi og metode til både forebyggelse af stress samt akut håndtering af stress.  

Derudover kan stresshåndbøgerne ‘Stressfri på tolv uger eller mer’ til kvinder samt ‘Rigtige mænd går også i sort’ til mændene medkøbes til jeres medarbejdere.

Matzau i medierne

Majken Matzau fungerer som ekspert i DR, TV2, JP, Berlingske mm.

Majken Matzau punkterer myter om stress på TV2

Majken Matzau forklarer, hvordan mænd og kvinder er lige udsatte for stress, samt hvad man gør ved den stress, der allerede er en realitet. 

Kig med her, hvor du også kan møde Andreas, som gik ned med stress, og kom ud på den anden side. 

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn