Stressforedrag til medarbejdere

Foredrag om hvordan du spotter stress og tackler det i opløbet

Spot stressen, før stressen spotter dig

- Foredrag for alle medarbejdere

Foredraget Spot stressen før stressen spotter dig henvender sig til virksomheder, afdelinger, organisationer eller konferencer og kan gennemføres på gå-hjem-møder for alle medarbejdere, på afdelingsseminarer eller på temakonferencer.

Foredraget gennemføres af Majken Matzau eller en af de øvrige erhvervspsykologer i Matzau Erhvervspsykologer efter ønske og behov, og kan både rekvireres som webinar såvel som med fysisk optræden.

Under foredraget Spot stressen, før stressen spotter dig punkterer vi de mest gængse myter om stress og forklarer, hvad stress egentlig er, og hvordan man spotter og stopper det i opløbet og dermed forebygger stress.

Vi løfter ligeledes sløret for kilderne til stress i arbejdslivet såvel som i privatlivet. Det er nemlig helt andre faktorer, der udløser stress, end de fleste tror.

Endelig giver vores foredragsholder de bedste tips og råd til, hvordan vi kan undgå stress i en travl og omskiftelig hverdag.

Kontakt os

Ved foredraget vil deltagerne:

Foredraget henvender sig til konferencer, virksomheder og organisationer, som ønsker at sætte viden om stress, forebyggelse og stresshåndtering på dagsordenen på en dynamisk, underholdende og vedkommende måde.

 

Book et foredrag

Kontakt os hvis du ønsker at booke et stressforedrag eller høre nærmere om vores foredragsholdere, pris, form og indhold.

Hvordan ser et foredrag ud?

Et foredrag varer 1-1,5 time og er altid en interaktiv og vital blanding af oplæg, involvering af publikum og forskellige inspirerende øvelser.

Alle vores foredrag leveres både som webinarer såvel som med fysisk optræden efter jeres ønske og behov, og vi taler lige gerne på både dansk engelsk.

Mød vores foredragsholdere

Du kan læse mere om vores erfarne foredragsholdere ved at klikke nedenfor.
Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at rekvirere et foredrag.

erhvervspyskolog majken matzau

Matzau i medierne

Majken Matzau fungerer som ekspert i DR, TV2, JP, Berlingske mm.

Majken Matzau punkterer myter om stress på TV2

Majken Matzau forklarer, hvordan mænd og kvinder er lige udsatte for stress, samt hvad man gør ved den stress, der allerede er en realitet. 

Kig med her, hvor du også kan møde Andreas, som gik ned med stress, og kom ud på den anden side. 

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn