Trivsel

Kontakt os i dag og hør,
hvordan vi kan øge jeres trivsel

Matzau Erhvervspsykologer fungerer som rådgiver og sparrings-partner for landets førende virksomheder indenfor Trivsel. Kontakt os i dag – vi står klar til at hjælpe jer. 

Trivselsudvikling

- Øg trivsel, arbejdsglæde & performance i organisationen

Ønsker I at sætte spotlight på organisationens trivsel, så I kan tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere? 

Det koster mellem to og fire millioner kr. for en moderne vidensvirksomhed at miste en nøglemedarbejder eller specialist. Årsagen til denne store omkostning er projekter, som udsættes eller går galt, samt dominoeffekten som altid opstår i kølvandet, når højt specialiserede nøglemedarbejdere forlader en vidensvirksomhed, da man jo ikke bare kan ringe til et vikarbureau og erstatte en specialistmedarbejder.

Derfor er der et stort ønske i de fleste vidensvirksomheder om at sikre høj trivsel, arbejdsglæde og performance, hvilket igen hænger sammen med virksomhedens evne til at udvikle både ledere og medarbejdere, så der hele tiden opleves flow og udvikling i organisationens.

Vi hjælper jer med at måle og analysere trivselsniveauet i jeres virksomhed, og vi designer, udvikler og implementere tiltag, som øger jeres trivsel, på både organisations-, ledelses- og medarbejderniveau, så I som virksomhed performer optimalt og kan tiltrække og fastholde højt specialiserede vidensarbejdere. 

Kontakt os

Trivsel

- Udvikling af HR & Organisationen

Matzau Erhvervspsykologers kerneopgave er udvikling og løft af trivsel i vidensvirksomheder igennem samarbejde med HR. Et trivselsudviklingsforløb retter sig mod alle led i organisationen: først og fremmest mod Topledelse, HR og dernæst mod ledere og medarbejdere i alle organisationens lag. Med Matzau Erhvervspsykologer som sparringspartner får du og din virksomhed:

Igennem sparring og rådgivning bliver I som virksomhed klædt på til professionelt udvikling af samt højnelse af trivsel i organisationen, således at alle parter kender deres rolle, deres opgave og deres ansvar gennem en skarp trivselspolitik og -strategi.

Kontakt os

Kontakt os hvis du ønsker at høre mere om vores trivselsstrategier, eller hvis I har akut brug for hjælp.

Vores erfarne erhvervspsykologer står klar til at hjælpe jer i dag.

Trivsel

- Udvikling af ledere og medarbejdere

I forlængelse af indsatsen i HR og Topledelsen implementerer vi dernæst tiltag med fokus på trivsel for jeres ledere og medarbejdere.

Mange virksomheder gennemfører årlige medarbejdertilfredshedsundersøgelser, som måler på trivslen i de enkelte afdelinger. Men skulle I som virksomhed ønske det, tilbyder vi i Matzau Erhvervspsykologer at designe, udvikle og gennemføre en trivselsmåling for jer, hvorved I som virksomhed dels får udviklet jeres helt eget redskab til trivselsmålinger, som I fremadrettet kan anvende fx. årligt.

Og dels får I gennemført en trivselsmåling fra a-z med dertil hørende handleplaner til forbedring af trivslen,  medarbejderseminarer samt udvikling og rådgivning af jeres ledere mm. 

Som regel ligger ledernes fokus nemlig først og fremmest på resultater og bundlinie, og for at højne trivslen og fastholde dygtige nøglemedarbejdere, er det nødvendigt at klæde lederne på til denne vigtige kompetence.

Med Matzau Erhvervspsykologer som leverandør får du og din virksomhed i forlængelse af ovenstående:

Book Foredrag i stressmanagement med Erhvervspsykolog Majken Matzau

Vi hjælper jer med at øge trivsel, performance og glæde

Fasthold jeres værdifulde medarbejdere igennem individuelle samtaler

Trivselssamtaler

- Forebyggende coaching- & rådgivningsforløb

Matzau Erhvervspsykologer tilbyder endvidere erhvervspsykologiske coaching- og rådgivningsforløb til både ledere og medarbejdere med fokus på trivsel, arbejdsglæde, stressforebyggelse og personlig udvikling i den professionelle rolle.

Vi har her samarbejdsaftaler med en lang rækkevirksomheder, som typisk tilbyder deres ledere og medarbejdere en klippekortsordning på 5 individuelle coaching- og rådgivningssessioner hos vores erfarne erhvervspsykologer.

I et forebyggende coachingforløb kommer jeres medarbejder til at trives og vokse i sin professionelle rolle, og jeres medarbejder vil blive klædt på med nye strategier og værktøjer til at navigere i en kompleks hverdag i det moderne arbejdsliv.

Erhvervspsykologisk rådgivning og vejledning indgår naturligt i coachingforløbet:

Indhold

- Trivselssamtaler

Fakta om trivsel

Book tid til individuel trivselsrådgivning

Igennem et coaching- og rådgivningsforløb hos Matzau Erhvervspsykologer kan mistrivsel og stress tages i opløbet og trivsel, arbejdsglæde og high performance styrkes. 

Du kan læse mere om vores erfarne trivselsrådgivere ved at klikke nedenfor. 


Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at booke tid til et stressrådgivningsforløb.

Mere end 25 års erfaring

...Med trivselsrådgivning af ledere og medarbejdere i vidensvirksomheder

“Heldigvis ser det ud til at vi har fået styr på stressen hos os, takket været jeres hjælp. Det har været et super samarbejde og utroligt lærerigt for os.

For nylig havde jeg alle arbejdsmiljøgrupper samlet. De kom med deres bud på hvordan vi vedligeholder trivslen og fortsat forebygger.

Ud fra dette temamøde tror jeg på, at vi har fået styr på hvordan vi håndterer pres og belastninger i fremtiden.”

Inger Lis Sørensen

HR Konsulent
Fælles Fagligt Forbund

“Jeg har i flere år samarbejdet med Majken Matzau, og har været meget tilfreds med både den måde hun har arbejdet på, vores samarbejde og ikke mindst de resultater, som dette har givet.

Vi har fra virksomhedens side kunnet spore tilfredsstillende resultater ift en forbedret trivsel og arbejdsmæssig indsats.

Jeg giver derfor gerne Majken (Matzau) og Matzau Erhvervspsykologer mine bedste anbefalinger.”

Henrik Horn-Møller

HR-Chef
Topdanmark

“Vi har brug for flere af din slags (Majken Matzau) som kan handle, handle hurtigt og med stor professionalisme og personligt engagement – fantastisk.

Du er kort sagt hamrende dygtig, ikke mindst ift. din ekspertise ifm stressramte medarbejdere. Og her skal du have stor ros. Jeg valgte ikke at gå via vores egne PFA-ordninger – de er generelt ikke gode nok, og du har været helt fantastisk – igen – så tak for hurtig indsats og opfølgning.”

Trine Mulvad

Senior Vice President
Novo Nordisk

Matzau i medierne

Majken Matzau fungerer som ekspert i DR, TV2, JP, Berlingske mm.

Majken Matzau  er ekspert i stress på DR

Skal du lykkes med din opgave i en vidensvirksomhed, er der 3 ting, der skal være på plads: 

Se med i indslaget her, når Majken Matzau forklarer, hvordan ansvar og indflydelse skal følges ad for at skabe en bæredygtig organisation, hvor trivsel, flow og performance går hånd i hånd.

Du kan kontakte os i fuld fortrolighed

Ring eller skriv til Matzau Erhvervspsykologer

matzau

Kontakt Matzau Erhvervspsykologer

Rådgivning & samarbejde med HR

Alle vores erhvervspsykologer har mange års erfaring med rådgivning af samt samarbejde med HR. 

I kan ringe og skrive til os i fuld fortrolighed, og I kan forvente at høre fra os, så snart vi har modtaget din henvendelse. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn