Karriererådgivning

Ønsker du at udvikle din karriere eller hjælp med outplacement?

Matzau Erhvervspsykologer tilbyder skræddersyede rådgivningsforløb med fokus på  karriereudvikling og outplacement.

I et Karriererådgivningsforløb vil du blive klar på dine styrker og udviklingsområder, du vil få udvikle din bevidsthed og dine relationskompetencer, og du vil blive klar på, hvilken vej, du skal gå i dit karriereforløb.

Karriererådgivning

- Bliv klar på din karrierevej og dit næste bedste skridt

I et Karriererådgivningsforløb har vi fokus på din karrierevej, dit professionelle DNA samt de bedste beslutninger for dit fremtidige virke. 

Du vil igennem forløbet få styrket din kontakt til dit dybere selv og dit professionelle DNA, du vil blive klar på, hvilken vej, der er den helt rette for dig i din videre karriere, og sidst – men ikke mindst – vil du blive klar på de beslutninger, som samlet set, er de rigtige for dig.

Vi arbejder med din unikke person, rolle og situation, og vi arbejder lige gerne med outplacement i forbindelse med en aftrædelse såvel som med karriere- og talentudvikling af professionelle, som ønsker at udvikle sig på deres karrierevej eller helt at skifte rolle. 

Hvis du ønsker det, har du mulighed for at få kortlagt din karriereprofil, og du kan her vælge at arbejde med en lang række asssessment og udviklingsværktøjer – herunder NEO-Pi-R-profilen, KP Explorer samt Karrieremodellen.

Karrieremodellen™ kortlægger din karriereretning og dine karrieremotiver. Denne kortlægning giver mulighed for at identificere, om der er balance mellem dine karrieremotiver og din karriereretning, eller om du bør afprøve andre muligheder, der i højere grad vil motivere dig og øge din trivsel på jobbet.

Kontakt os

Temaer i Karriererådgivningsforløb

Igennem mere end 25 år har Matzau Erhvervspsykologer hjulpet førende virksomheder som Novo Nordisk, Ørsted of Deloitte med outplacementforløb, talent- og karriereudvikling, ligesom vi har hjulpet utallige private professionelle med at få skabt overblik og klarhed på karrierevejen samt deres næste professionelle skridt.

Vi er ambitiøse, direkte og handlekraftige i vores rådgivning, og vores kunder oplever at vokse både i bevidsthed, kompetence samt i deres professionelle rolle. 

Book tid til
Karriere-
rådgivning eller outplacement

Kontakt os hvis du ønsker at booke et Karriererådgivnings- eller outplacementforløb eller høre nærmere om form, indhold og pris.

Vi hjælper dig med at finde afklaring samt med få dit næste job.

+45 70 23 09 77

Hvordan ser et Karriererådgivningsforløb ud?

Et karriererådgivningsforløb hos Matzau Erhvervspsykologer aftales individuelt efter behov og udgøres af en række sessioner, typisk af 1,5 times varighed.

Længden af forløbet afhænger selvfølgelig af din aktuelle situation, samt dine individuelle ønsker og behov. Men alt andet lige strækker et godt forløb sig gerne over 4 – 6 sessioner.

Book tid til Karriererådgivning

Du kan læse mere om vores erfarne karriererådgivere ved at klikke nedenfor.
Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at booke tid.

Karriererådgiving

Mere end 25 års erfaring

...Med karriererådgivning og outplacement af professionelle i dansk erhvervsliv

”Jeg skriver til dig, fordi jeg meget gerne vil takke dig for din store hjælp, da jeg stod et sted i min karriere, hvor jeg ikke viste om jeg skulle gå til højre eller venstre.

Ikke nok med at du mødte mig super professionelt, så mødte du mig også der hvor jeg var – med forståelse, empati og med en autoritet, så jeg til enhver tid følte mig i sikre og faglige hænder.

Du hjalp mig til at finde mit svar og min rette vej. Om end jeg nu har nået mit mål, så slipper jeg dig ikke. Jeg vil til enhver tid vende tilbage, når jeg får nye karriereudfordringer.

En mere faglig kompetent person end dig tror jeg er svært at finde. Så vi ses helt sikkert igen”.

Laila Graversgaard

Associate Manager,
Novo Nordisk

“Jeg har gennemført et meget positivt coach-forløb hos Matzau Erhvervspsykologer. Det oprindelige formål med forløbet var at komme tættere på at erkende mine stærkeste kompetencer og interesser og forstå, hvordan jeg vil kunne anvende disse i mit nuværende og fremtidige arbejdsliv.

Ved hjælp af personlighedstest og gode samtaler blev jeg bestyrket i mine egne opfattelser af mine kompetencer, men jeg gjorde samtidig en masse nye observationer og begyndte at kunne se særligt mine styrker fra mange andre vinkler, som uden nogen som helst tvivl vil styrke mig fremover.

Jeg blev anbefalet Matzau Erhvervspsykologer af en kollega, og jeg vil ikke tøve med at anbefale det samme til mine øvrige kollegaer.”

Antonio Castrone

University Director,
Ålborg Universitet

“Mit forløb med Majken Matzau har været utroligt givtigt for mig i den situation jeg stod i. Fra at være slukket, nede i kulkælderen og ulykkelig over min situation (blevet fyret fra tidligere arbejde), fik Majken i løbet af få sessioner tingene vendt helt rundt så at jeg i stedet stod med energi, mod og masser af handlekraft ift. til min situation.

Dette resulterede i, at jeg inden for kort tid stod med flere job muligheder på hånden og allerede efter 3 sessioner havde jeg fået et nyt job.

Jeg har lært at følge og tro på mig selv og det jeg brænder for. At ikke gå på kompromis og turde gå efter mine drømme.

Jeg vil til enhver tid anbefale Majken Matzau som coach til andre – og har allerede gjort det.”

Pernille Lorentzen

Konsulent,
Region Hovedstaden

Du kan kontakte os i fuld fortrolighed

Ring eller skriv til Matzau Erhvervspsykologer

matzau

Kontakt Matzau Erhvervspsykologer

Vi står klar til hjælpe jer

Alle vores erhvervspsykologer har mange års erfaring med karriererådgivning, outplacement og udvikling af professionelle. 

Du kan ringe og skrive til os i fuld fortrolighed, og du kan forvente at høre fra os, så snart vi har modtaget din henvendelse. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Karriererådgivning i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn