Samarbejde

For jeres afdelinger & teams

Matzau Erhvervspsykologer leverer workshops og seminarer i feedback og learning mindset, personlig autoritet og gemmenslagskraft samt samarbejde og teamudvikling samt i meditation. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for en workshop i din virksomhed.

Workshops & seminarer der matcher jeres behov

Matzau Erhvervspsykologer kan bookes til følgende

Psykologisk Tryghed - foredrag ved Majken Matzau

Psykologisk Tryghed

Etabler en lærende kultur

Ønsker I at skabe high performance læring og innovation? Ønsker I at fastholde og udvikle virksomhedens nøglemedarbejdere og ledere? Psykologisk Tryghed er nøglen og vejen til vækst.

Vi tilbyder workshops & seminarer i psykologisk tryghed

Fotograf_Mark_Thyrring030-scaled.jpg

Feedback

Etabler en feedback-kultur

Ønsker I at skabe en dynamisk organisation med fokus på læring og udvikling? Få hjælp til at etablere en konstruktiv feedback-kultur, hvor alle føler sig trygge ved at give og modtage feedback.

Vi tilbyder workshops i feedback & learning mindset

majken matzau - workshop personlig autoritet

Personlig autoritet

Etabler en robust kultur

Ønsker I at styrke jeres medarbejderes evne til at sætte grænser og sige fra? Få hjælp til at øge robustheden i jeres organisation igennem viden om og træning i personlig autoritet og gennemslagskraft.

Vi tilbyder workshops i personlig autoritet & gennemslagskraft

Fotograf_Mark_Thyrringflip-scaled.jpg

Teamudvikling

Etabler en high performing kultur

Ønsker I at styrke jeres samarbejde og kommunikation? Få viden om og hjælp til at udvikle jeres samarbejde og skabe læring, trivsel og high performance i temaet eller afdelingen.

Vi tilbyder workshops i teamudvikling & high performance

Seminarer og workshops

- Vi kan hjælpe jer i hele landet - og udlandet

Matzau Erhvervspsykologer er leverandør af seminarer, kurser og workshops til stort set samtlige C20 virksomheder. 

Workshops og seminarer kan vare fra en halv til hel dag og skræddersys i samarbejde med vores kunder til virksomhedens aktuelle behov.

Alle vores aktiviteter indeholder metoder og værktøjer, der kan implementeres i den organisatoriske hverdag, og allerede under afholdelsen af vores workshops og seminarer bliver virksomhedsinterne temaer behandlet og nye løsninger formuleret.

Udvikling og tilrettelæggelse

Matzaus workshops udvikles i samarbejde med HR-funktionerne og lederne i vores kundevirksomheder og tilrettelægges som virksomhedsinterne seminarer. Vores workshops kan udbydes som afdelingsinterne workshops eller som en del af virksomhedens tilbud om åbne kurser til ledere og medarbejdere.

Vores workshops veksler mellem oplæg, øvelser og dialog baseret på deltagernes erfaringer fra egne enheder. Med udgangspunkt i den nyeste forskning i feedback, autoritet, meditation og udvikling af teams og organisationer styrkes deltagernes evne til at håndtere deres professionelle rolle og hverdag proaktivt, og der sættes fokus på den faglige opgave såvel som på det personlige lederskab i eget professionelle liv.

Kontakt os

Hvordan ser en workshop ud?

Seminarer såvel som workshops kan gennemføres på dansk såvel som engelsk og som webinar såvel som med fysisk optræden. En workshop varer ca. tre timer, og et seminar vil typisk strække sig over en dag.

Både seminarer og workshops er altid en interaktiv og vital blanding af oplæg, involvering af deltagerne og forskellige inspirerende øvelser.

Mød vores undervisere

Alle vores undervisere er højt kvalificerede erhvervspsykologer med mange års erfaring i at stå på scenen samt at underviser og facilitere workshops og processer. 

Du kan læse mere om vores erfarne undervisere ved at klikke nedenfor.
Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at rekvirere et kursus.

Matzau i medierne

Majken Matzau fungerer som ekspert i DR, TV2, JP, Berlingske mm.

Majken Matzau fungerer som ekspert på DR

Majken Matzau forklarer, hvordan ansvar og indflydelse skal følges ad for at skabe en bæredygtig organisation.

Hør her, hvornår du ikke skal sige pænt nej tak til en ledelsesopgave, også hvis den er prestigefyldt.

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn