Samarbejde

For jeres afdelinger & teams

Matzau Erhvervspsykologer leverer workshops og seminarer i feedback og learning mindset, personlig autoritet og gemmenslagskraft samt samarbejde og teamudvikling samt i meditation. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for en workshop i din virksomhed.

Workshops & seminarer der matcher jeres behov

Matzau Erhvervspsykologer kan bookes til følgende

Psykologisk Tryghed - foredrag ved Matzau Erhvervspsykologer

Psykologisk Tryghed

Etabler en lærende kultur

Ønsker I at skabe high performance læring og innovation? Ønsker I at fastholde og udvikle virksomhedens nøglemedarbejdere og ledere? Psykologisk Tryghed er nøglen og vejen til vækst.

Vi tilbyder workshops & seminarer i psykologisk tryghed

Fotograf_Mark_Thyrring030-scaled.jpg

Feedback

Etabler en feedback-kultur

Ønsker I at skabe en dynamisk organisation med fokus på læring og udvikling? Få hjælp til at etablere en konstruktiv feedback-kultur, hvor alle føler sig trygge ved at give og modtage feedback.

Vi tilbyder workshops i feedback & learning mindset

majken matzau - workshop personlig autoritet

Personlig autoritet

Etabler en robust kultur

Ønsker I at styrke jeres medarbejderes evne til at sætte grænser og sige fra? Få hjælp til at øge robustheden i jeres organisation igennem viden om og træning i personlig autoritet og gennemslagskraft.

Vi tilbyder workshops i personlig autoritet & gennemslagskraft

Book en Workshops om samarbejde hos Matzau Erhvervspsykologer

Teamudvikling

Etabler en high performing kultur

Ønsker I at styrke jeres samarbejde og kommunikation? Få viden om og hjælp til at udvikle jeres samarbejde og skabe læring, trivsel og high performance i temaet eller afdelingen.

Vi tilbyder workshops i teamudvikling & high performance

Seminarer og workshops

- Vi kan hjælpe jer i hele landet - og udlandet

Matzau Erhvervspsykologer er leverandør af seminarer, kurser og workshops til stort set samtlige C20 virksomheder. 

Workshops og seminarer kan vare fra en halv til hel dag og skræddersys i samarbejde med vores kunder til virksomhedens aktuelle behov.

Alle vores aktiviteter indeholder metoder og værktøjer, der kan implementeres i den organisatoriske hverdag, og allerede under afholdelsen af vores workshops og seminarer bliver virksomhedsinterne temaer behandlet og nye løsninger formuleret.

Udvikling og tilrettelæggelse

Matzaus workshops udvikles i samarbejde med HR-funktionerne og lederne i vores kundevirksomheder og tilrettelægges som virksomhedsinterne seminarer. Vores workshops kan udbydes som afdelingsinterne workshops eller som en del af virksomhedens tilbud om åbne kurser til ledere og medarbejdere.

Vores workshops veksler mellem oplæg, øvelser og dialog baseret på deltagernes erfaringer fra egne enheder. Med udgangspunkt i den nyeste forskning i feedback, autoritet, meditation og udvikling af teams og organisationer styrkes deltagernes evne til at håndtere deres professionelle rolle og hverdag proaktivt, og der sættes fokus på den faglige opgave såvel som på det personlige lederskab i eget professionelle liv.

Kontakt os

Hvordan ser en workshop ud?

Seminarer såvel som workshops kan gennemføres på dansk såvel som engelsk og som webinar såvel som med fysisk optræden. En workshop varer ca. tre timer, og et seminar vil typisk strække sig over en dag.

Både seminarer og workshops er altid en interaktiv og vital blanding af oplæg, involvering af deltagerne og forskellige inspirerende øvelser.

Mød vores undervisere

Alle vores undervisere er højt kvalificerede erhvervspsykologer med mange års erfaring i at stå på scenen samt at underviser og facilitere workshops og processer. 

Du kan læse mere om vores erfarne undervisere ved at klikke nedenfor.
Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at rekvirere et kursus.

Matzau Erhvervspsykologer har +25 års erfaring

Kurser, workshops og seminarer, der matcher jeres problemstilling

Reference

“Majken Matzau har både lavet en specifik stress-workshop for min afdeling samt en workshop i “personlig gennemslagskraft” på et afdelingsseminar. Samarbejdet har været yderst professionelt, hvor Majken altid er velforberedt og veloplagt – og samtidig meget personlig i sin tilgang.
 
I interaktionen med afdelingen er Majken eminent til at fange stemningen samt til at stille ind på den enkeltes behov, og hun efterlader altid nogle guldkorn og simple ‘messages’, som vi kan tage med hjem og huske os selv på – og dermed leve.
 
Majken har en smittende livsglæde, energi og udstråling – og en empatisk og yderst personlig tilgang. Hun forstår at bruge løs af sin erhvervspsykologiske teoretiske basis med årevis af erfaring (inkl. også for mig yderst nyttig erfaring fra min egen virksomhed og dens kultur) sammen med hendes personlige overbevisning og  tilgang til livet.
 
Majken blev anbefalet af både vores HR-afdeling samt fra en anden afdeling, der havde hørt Majkens indlæg om ‘personlig gennemslagskraft’  ifm de ovennævnte afdelingsworkshops. Majken er kort sagt hamrende dygtig – tak for hurtig indsats og opfølgning.”

Senior Vicepresident Trine Mulvad, Novo Nordisk

Matzau i medierne

Majken Matzau fungerer som ekspert i DR, TV2, JP, Berlingske mm.

Majken Matzau fungerer som ekspert på DR

Majken Matzau forklarer, hvordan ansvar og indflydelse skal følges ad for at skabe en bæredygtig organisation.

Hør her, hvornår du ikke skal sige pænt nej tak til en ledelsesopgave, også hvis den er prestigefyldt.

Mere end 25 års erfaring

...Med at undervise og facilitere kurser & workshops i vidensvirksomheder

“Det inspirerede mig meget at opleve stemningen, som Majken skaber via sin store viden, hun deler ud af – om om psykologi, stress og ledelse.

Det inspirerer mig, at Majken i den grad brænder for og brænder igennem med sine budskaber. 

Noget var kendt men meget var nyt og blev formidlet på en måde, så jeg forstod en masse nyt og fik helt nye indsigter.

Og jeg kunne have lyst til at høre og opleve det hele igen – lige nu! Jeg har taget med mig, at alt findes i mig, og at jeg ikke skal lede efter ro eller bekræftelse uden for mig selv. At jeg har adgang til at finde det i mig selv.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers stresskursus.”

Charlotte Horn

Global HR Director
3Shape,

“Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers  workshop.  Jeg har været på stresskurser før, og det her var bare helt anderledes, fordi det føltes som om, du (Majken Matzau, red.) omfavnede os med din viden på en kærlig måde.

At du så gerne ville hjælpe os alle til at forstå at vi er gode nok. Jeg synes det lykkedes, det gik lige ind. Jeg ser det på en helt anden måde nu, og det er en lettelse.

Jeg har lært, at uklare roller, krav og forventninger har en kæmpe indflydelse, at det tager så lang tid at komme tilbage efter en afbrydelse, og at der er ubalance mellem ansvar og indflydelse.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers stresskursus.”

Bente Jørgensen

Nordisk Logistik Specialist
3M Danmark

“Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers kursus i stresshåndtering.

Det gjorde stort indtryk på mig at se de forskellige trin fra flow til kollaps. Hvor stor indvirkning selv små ting, som at blive forstyrret kan have, og hvor lang tid der går, inden man er tilbage, hvor man var, inden man blev forstyrret.

Hele aspektet omkring manglende kompetencer var nyt for mig. Og endelig forholdet imellem krav og indflydelse.

Det som gjorde størst indtryk på mig, var meditationen. Den sidste meditation med var helt utrolig.

Og så har jeg har lært, hvad det egentlig koster for en virksomhed at have langtidssygemeldte.”

Anne-Katrine Helsing

Area Manager
DHL

Vil du opdateres som en af de første og modtage gode tilbud?

Tilmeld dig vores mailingliste

Tilmeld dig vores mailingliste og få:

Du kan kontakte os i fuld fortrolighed

Ring eller skriv til Matzau Erhvervspsykologer

matzau

Kontakt Matzau Erhvervspsykologer

Vi står klar til at hjælpe dig

Alle vores erhvervspsykologer har mange års erfaring som undervisere og facilitatorer af kurser, workshops og udviklingsforløb. 

Du kan ringe og skrive til os i fuld fortrolighed, og du kan forvente at høre fra os, så snart vi har modtaget din henvendelse. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn