Erhvervscoaching

Personlig og professionel udvikling

Vil du udvikle dig personligt såvel som professionelt? Matzau Erhvervspsykologer tilbyder individuelle erhvervscoachingforløb for ledere og medarbejdere såvel for som private.

Coaching og rådgivning hos Matzau Erhvervspsykologer foregår altid hos en erfaren erhvervspsykolog med dyb indsigt i livet såvel som i  arbejdslivet.

Personlig og professionel udvikling

Matzau Erhvervspsykologer tilbyder følgende coachingforløb

Executive Coaching

Executive Coaching

Udvikling af toplederskab

Ønsker du sparring på din rolle som ejerleder, direktions- eller bestyrelsesmedlem? Ønsker du hjælp til udvikling af din virksomhed og din forretning?

Book tid til Executive Coaching hos en Majken Matzau

Ledercoaching

Udvikling af ledere

Ønsker du at udvikle dit lederskab? Ønsker du at vokse personligt og professionelt? Ønsker du professionel hjælp til at udvikling af din organisation?

Book tid til ledercoaching hos en af vores erhvervspsykologer

kersti-2

Karriererådgivning

Udvikling af talenter

Er du klar til dit næste professionelle skridt?
Ønsker du hjælp til at træffe den rigtige beslutning på din karrierevej? Ønsker du at få finde retning og få  kortlagt din karriereprofil?

Book tid til Karriererådgivning hos en af vores erhvervspsykologer

IMG_8376-scaled.jpg

Medarbejder Coaching

For medarbejdere

Hvis du er nøglemedarbejder, ønsker din arbejdsgiver at fastholde og udvikle dig. Hos os kan du arbejde med dine styrker og udviklingsområder og vokse som menneske samt på din karrierevej.

Book tid til Medarbejdercoaching hos en af vores erhvervspsykologer

IMG_8298-scaled.jpg

Stresscoaching

For stressbelastede

Ønsker du hjælp til at håndtere og forebygge stress? Har du brug for professionel rådgivning til en kompleks hverdag? Ønsker du at stå stærkt i din professionelle rolle?

Book tid til Stresscoaching hos en af vores erhvervspsykologer

IMG_8273-1-scaled.jpg

Personlig Coaching

Personlig udvikling for alle

Ønsker du at indgå i et personligt udviklingsforløb? Ønsker du at arbejde med din personlige udvikling og rejse i livet?  Igennem et personlig coachingforløb vil du vokse både som menneske og professionel.

Book tid til Personlig Coaching hos en af vores erhvervspsykologer

Erhvervscoaching i København, Gentofte, Odense & Århus

- Vi kan hjælpe dig i hele landet - og udlandet

Matzau Erhvervspsykologer leverer erhvervscoaching for nøglemedarbejdere og ledere på alle niveauer for Danmarks førende virksomheder heriblandt Novo Nordisk, Nykredit, Carlsberg og Deloitte.

Vores coachingforløb gennemføres med erhvervspsykologerne på vores lokale kontorer, som ligger i København, Gentofte, Hillerød, Odense og Århus, eller virtuelt, hvis du bor i udlandet eller langt væk fra vores kontorer.

Alle vores erhvervspsykologer har mange års erfaring med både personlig udvikling såvel som organisations-, ledelses- og karriereudvikling. Alle vores erhvervspsykologer rummer også en stor indsigt i livets mange komplekse sfærer såvel som en varm, empatisk og direkte tilgang til det enkelte menneske. 

Alle vores forløb skræddersyes til den enkeltes individuelle behov og situation og har som formål at skabe bevidstgørelse samt personlig og professionel vækst. Vi arbejder ud fra både en indsigtsorienteret vinkel med fokus på personligheden såvel som fra et løsningsorienteret perspektiv med fokus på nye veje frem.

Et coachingforløb hos Matzau Erhvervspsykologer indeholder mere og andet end coaching, idet vi arbejder med erhvervspsykologisk rådgivning såvel som personlig vejledning.

Hos os kan du være sikker på, at blive rådgivet, coachet og vejledt med medmenneskelighed, ekspertise og en høj grad af professionalisme. 

Kontakt os

Hvordan ser et coachingforløb ud?

Et Erhvervscoachingforløb hos Matzau Erhvervspsykologer aftales individuelt efter behov og udgøres af en række sessioner, typisk af 1,5 times varighed.

Længden af forløbet afhænger selvfølgelig af din aktuelle situation, samt dine individuelle ønsker og behov. Men alt andet lige strækker et godt forløb sig gerne over 6 sessioner over et par måneders varighed. Når forløbet er gennemført gør vi status. 

Book tid til coaching

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at booke tid eller at høre mere om vores individuelle coaches samt forskellige coachingforløb. 

Mere end 20 års erfaring

...Med at rådgive og støtte ledere og medarbejdere i alle typer virksomheder

“Jeg ville nødig have været uden Majken (Matzaus, red.) hjælp, da min ægtefælle døde, og forløbet af samtalerne kan jeg kun karakterisere som absolut befordrende for mig til at komme videre. Jeg har ikke mødt en bedre psykolog gennem tiderne, og dem har jeg da ellers mødt nogle stykker af.

Jeg har absolut følt mig hjulpet. Arbejdsmæssigt har det betydet, at jeg har fundet mere ro, selv når forandringerne er store og ret voldsomme.

Jeg vil ikke et minut betænke mig på af anbefale Matzau Erhvervspsykologer. De allerbedst hilsener til dig, der var der, da det kneb mest.”

Fritz Skov Iversen

Ekspeditionssekretær,
Topdanmark

“Forløbet hos Matzau red har været topprofessionelt og skabt de bedste rammer for at arbejde med den personlige udvikling.

Majken har haft en enestående påvirkning på min personlige udvikling, og jeg eg har mange gange anbefalet Majken varmt til netværk og vil fortsætte med at gøre det.

For mig har det være en kæmpe gave i livet, at få lov til at møde en person, som har evnet at flytte mig så langt, som det har været tilfældet. Det er et sandt privilegium, som jeg er meget taknemmelig for.

Jeg ser derfor frem til at fortsætte den gode sparring, efter foreløbig 10 gode år.”

Lars Østergaard

Partner
Deloitte

“Jeg har benyttet Matzau Erhvervspsykologer i forbindelse med et tilbud om at deltage i coaching. Her mødte jeg Maiken Martinussen. Maiken Martinussen adskiller sig fra andre psykologer, jeg har prøvet, ved at turde gå efter kernen og spørge ind. 

Det Maiken gør fantastisk godt er, at hun kommer med konstruktive forslag med udgangpunkt i den person man er, og på et sprog som man forstår. Forslag som er så konkret og nærmest som en handlingsplan, man kan tage med hjem og arbejde med. Med hjælp fra Maiken fandt jeg frem til, hvem jeg er som person. Det har været et yderst professionelt, omsorgfuldt, og lærerigt møde med Maiken.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologer til andre.”

Line Poulsen

Afdelingsleder,
Broadnet

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn