Erhvervscoaching

Personlig og professionel udvikling

Vil du udvikle dig personligt såvel som professionelt? Matzau Erhvervspsykologer tilbyder individuelle erhvervscoachingforløb for ledere og medarbejdere såvel for som private.

Coaching og rådgivning hos Matzau Erhvervspsykologer foregår altid hos en erfaren erhvervspsykolog med dyb indsigt i livet såvel som i  arbejdslivet.

Personlig og professionel udvikling

Matzau Erhvervspsykologer tilbyder følgende coachingforløb

Adm. Direktør Majken Matzau - Executive Coaching topledere

Executive Coaching

Udvikling af toplederskab

Ønsker du sparring på din rolle som ejerleder, direktions- eller bestyrelsesmedlem? Ønsker du hjælp til udvikling af din virksomhed og din forretning?

Book tid til Executive Coaching hos en Majken Matzau

LEdercoaching hos Matzau Erhvervspsykologer

Ledercoaching

Udvikling af ledere

Ønsker du at udvikle dit lederskab? Ønsker du at vokse personligt og professionelt? Ønsker du professionel hjælp til at udvikling af din organisation?

Book tid til ledercoaching hos en af vores erhvervspsykologer

Matzau Erhvervspsykologer - Karriererådgivning og outplacement

Karriererådgivning

Outplacement & udvikling af talenter

Er du klar til dit næste professionelle skridt?
Ønsker du hjælp til at træffe den rigtige beslutning på din karrierevej? Ønsker du at få finde retning og få  kortlagt din karriereprofil?

Book tid til Karriererådgivning hos en af vores erhvervspsykologer

IMG_8376-scaled.jpg

Medarbejder Coaching

For medarbejdere

Hvis du er nøglemedarbejder, ønsker din arbejdsgiver at fastholde og udvikle dig. Hos os kan du arbejde med dine styrker og udviklingsområder og vokse som menneske samt på din karrierevej.

Book tid til Medarbejdercoaching hos en af vores erhvervspsykologer

IMG_8298-scaled.jpg

Stresscoaching

For stressbelastede

Ønsker du hjælp til at håndtere og forebygge stress? Har du brug for professionel rådgivning til en kompleks hverdag? Ønsker du at stå stærkt i din professionelle rolle?

Book tid til Stresscoaching hos en af vores erhvervspsykologer

IMG_8273-1-scaled.jpg

Personlig Coaching

Personlig udvikling for alle

Ønsker du at indgå i et personligt udviklingsforløb? Ønsker du at arbejde med din personlige udvikling og rejse i livet?  Igennem et personlig coachingforløb vil du vokse både som menneske og professionel.

Book tid til Personlig Coaching hos en af vores erhvervspsykologer

Erhvervscoaching i København, Gentofte, Odense & Århus

- Vi kan hjælpe dig i hele landet - og udlandet

Matzau Erhvervspsykologer leverer erhvervscoaching for nøglemedarbejdere og ledere på alle niveauer for Danmarks førende virksomheder heriblandt Novo Nordisk, Nykredit, Carlsberg og Deloitte.

Vores coachingforløb gennemføres med erhvervspsykologerne på vores lokale kontorer, som ligger i København, Gentofte, Odense og Århus, eller virtuelt, hvis du bor i udlandet eller langt væk fra vores kontorer.

Alle vores erhvervspsykologer har mange års erfaring med både personlig udvikling såvel som organisations-, ledelses- og karriereudvikling. Alle vores erhvervspsykologer rummer også en stor indsigt i livets mange komplekse sfærer såvel som en varm, empatisk og direkte tilgang til det enkelte menneske. 

Alle vores forløb skræddersyes til den enkeltes individuelle behov og situation og har som formål at skabe bevidstgørelse samt personlig og professionel vækst. Vi arbejder ud fra både en indsigtsorienteret vinkel med fokus på personligheden såvel som fra et løsningsorienteret perspektiv med fokus på nye veje frem.

Et coachingforløb hos Matzau Erhvervspsykologer indeholder mere og andet end coaching, idet vi arbejder med erhvervspsykologisk rådgivning såvel som personlig vejledning.

Hos os kan du være sikker på, at blive rådgivet, coachet og vejledt med medmenneskelighed, ekspertise og en høj grad af professionalisme. 

Kontakt os

Hvordan ser et coachingforløb ud?

Et Erhvervscoachingforløb hos Matzau Erhvervspsykologer aftales individuelt efter behov og udgøres af en række sessioner, typisk af 1,5 times varighed.

Længden af forløbet afhænger selvfølgelig af din aktuelle situation, samt dine individuelle ønsker og behov. Men alt andet lige strækker et godt forløb sig gerne over 6 sessioner over et par måneders varighed. Når forløbet er gennemført gør vi status. 

Book tid til coaching

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at booke tid eller at høre mere om vores individuelle coaches samt forskellige coachingforløb. 

Erhvervscoaching for professionelle hos Matzau Erhvervspsykologer

Matzau Erhvervspsykologer leverer erhvervscoaching

...til landets førende vidensvirksomheder

”Jeg vil give Kirsti Andersson en rigtig god anbefaling. Forløbet har været et godt professionelt forløb, hvor det fra start tydeligt blev skitseret hvordan forløbet ville blive tilrettelagt, og med megen fleksibilitet i både planlægning af nye aftaler, og indhold.

Jeg har fået relevant sparring omkring kommende karriereskridt, hvor det har været en stor fordel, at Kirsti både har erfaring fra offentlige og private virksomheder.

Jeg er blevet hjulpet til at få klarhed over mulighederne i mit karriereforløb, og samtalerne har hjulpet mig til at “komme tilbage på sporet” og givet overskud til at komme videre.

Kirsti skaber et rum for refleksion hvor det er trygt at være, og hvor det derfor er nemt at være undersøgende og blive udfordret.”

Anne Seehausen

CH Militær Psykologisk Afdeling
Forsvaret

“Carla Packness er professionel, sympatisk og erfaren. Hun ser på sin klient som helhed og er god til at forstå sammenhængen mellem det private og professionelle liv.

Det var nemt at åbne mig overfor Carla og at drøfte mit professionelle liv med hende, fordi jeg kunne høre at hun kender til “min” verden og kan relatere til det.

Jeg har fået lagt en karriereprofil, og Carla har hjulpet mig til at udarbejde forskellige muligheder til et karriereskift.

Det lykkedes for mig i forløbet at gå fra at være låst fast og umotiveret omkring min fremtidige karriere til at prøve et karriereskifte og at blive ansat som Projektleder.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologer.”

Cathleen Rupf

IT Project Manager
Lundbeck

”Fra første færd med Matzau Erhvervspsykologer har jeg kun oplevet høj professionalisme og engagement.

Igennem et 4 måneder langt coaching forløb har jeg arbejdet med Mariam Mellouli, hvilket har været en kæmpe fornøjelse.

Hendes tilgang og oprigtige interesse i mig og min professionelle rejse har gjort vores sessioner interessante, udfordrende og ikke mindst overraskende.

 Over de sidste par måneder har jeg lært meget om mig selv herunder mine ambitioner for min karriere.

Jeg vil derfor på mit allerhøjeste anbefale Matzau Erhvervspsykologer, og især Mariam, til alle, der har brug for professionel, men bestemt også personlig sparing.

Gabriella Jensen

Project Manager
Millestone

Mere end 25 års erfaring

...Med coaching & rådgivning af ledere og medarbejdere i alle typer virksomheder

“Forløbet hos Majken Matzau  har været topprofessionelt og skabt de bedste rammer for at arbejdet med min personlige udvikling.

Majkens faglige kompetencer er på højeste niveau, og hun har haft enestående virkning på min personlige udvikling, og det har haft væsentlig indflydelse på min rolle som ægtemand og familiefar – udover de varierende roller, som jeg har varetaget på min arbejdsplads.

Jeg har mange gange anbefalet Majken varmt til netværk og vil fortsætte med at gøre det.

Det er en kæmpe gave i livet at få lov til at møde en person, som har evnet at flytte mig så langt, som det har været tilfældet. Det er et sandt privilegium, som jeg er meget taknemmelig for.

Jeg ser derfor frem til at fortsætte den gode sparring, efter foreløbig 10 gode år.”

Lars Østergaard

Partner
Deloitte

“Mit forløb hos Tove Langager Jespersen  har været rigtig godt og professionelt. Det har været rart og trygt at komme hos Tove, og jeg har følt mig godt tilpas fra første møde.

Jeg har fået mere tro på mig selv. At folk man møder på sin vej ikke nødvendigvis tænker de negative tanker om en, som man selv tror. Det har været så befriende.

Jeg har det oftest sværest op til vigtige møder, hvor jeg er projektleder og skal styre en arbejdsgruppe igennem, hvor der sidder personer med højere stilling end mig.

Men jeg er blevet bedre til at sige til mig selv: “Du er velforberedt og gør dit bedste. Det skal nok gå. Det går altid.”

Jeg peptalker mig selv og forsøger at tænke positivt. For hvad er egentlig det værste, der kan ske? 

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologer.” 

Mette Jørgensen

Udbudskonsulent
Odense Kommune

“Til dig, der står over for et valg om en betalt psykolog eller en hos Matzau Erhvervspsykologer:

Vælg Matzau Erhvervpsykologer og vælg Birgitte Nørbo, hvis du har mulighed for det. Det er en investering i et varigt godt helbred, et kendskab til sig selv og redskaber, der kan bruges livslangt.

Birgitte arbejdede empatisk, vedholdende og motiverende. Jeg kom til at holde af hende fra første stund, og hun fastholdt mig konsekvent i et nutidsspor og samtidig i et arbejdsrelateret spor

Sammen med Birgitte Nørbo gennemgik jeg en rejse, hvor jeg fandt tilbage til håb, tro på egne evner og igen at kunne mærke mine kvaliteter.

Held og lykke til dig derude, der kæmper – der er håb og hjælp at finde hos Matzau Erhvervspsykologer.

De har mine varmeste anbefalinger.”

Mette Nymand

Højskolelærer
Vejle Idrætshøjskole

Du kan kontakte os i fuld fortrolighed

Ring eller skriv til Matzau Erhvervspsykologer

matzau

Kontakt Matzau Erhvervspsykologer

Vi står klar til hjælpe jer

Alle vores erhvervspsykologer har mange års erfaring med coaching og udvikling af såvel virksomheder som professionelle. 

Du kan ringe og skrive til os i fuld fortrolighed, og du kan forvente at høre fra os, så snart vi har modtaget din henvendelse. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Vi leverer erhvervscoaching i ind- & udland

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn