Teamudvikling

Workshops i samarbejde og high performance

Alle vores erhvervspsykologer har mange års erfaring som undervisere og facilitatorer af kurser, workshops og udviklingsforløb. 

Du kan ringe og skrive til os i fuld fortrolighed, og du kan forvente at høre fra os, så snart vi har modtaget din henvendelse. 

Få hjælp til at udvikle dit team

- Workshops i samarbejde og high performance

Matzau Erhvervspsykologer er en erfaren og flittigt brugt leverandør af virksomhedsinterne seminarer og workshops i samarbejde og teamudvikling for landets førende virksomheder; heriblandt Novo Nordisk, Oticon og Mærsk.

Matzaus workshops udvikles i samarbejde med HR eller nærmeste leder og  henvender sig til teams og afdelinger med det formål at udvikle samarbejdet og teamet, med henblik på at skabe top-performance i opgaveløsningen.

I udviklingen af både workshops og seminarer tages der udgangspunkt i deltagernes aktuelle hverdag og samarbejdsklima. Fokus kan være på såvel roller, opgaver og ansvar som på at skabe high performing teams og excellent samarbejde.

Endvidere kan fokus være på at løse interne samarbejdskonflikter – med fokus på kommunikation, teamroller og spilleregler for samarbejde.

Alle vores aktiviteter indeholder metoder og værktøjer, der kan implementeres i den organisatoriske hverdag, og allerede på kurserne og seminarerne bliver virksomhedsinterne temaer behandlet og nye løsninger formuleret.

Kontakt os

På vores workshops i samarbejde & teamudvikling vil medarbejderne:

I undervisningen lægges der vægt på det personlige såvel som det arbejdsrelaterede, og der skabes mulighed for, at deltagerne gennem dialog etablerer et fælles sprog og forståelse for samarbejde og ønsker til teamet.

Endvidere fokuseres der på, at deltagerne får redskaber og fælles aftaler med hjem til dagligdagens arbejdsliv.

Book en workshop

Kontakt os hvis du ønsker at booke en workshop eller et seminar, eller hvis du ønsker at høre nærmere om pris, form og indhold. 

Hvordan ser en workshop ud?

Seminarerne varer typisk en dag og en workshop varer 3 timer. Begge dele skræddersys i samarbejde med vores kunder. Der er ingen grænser for, hvem og hvor mange, der kan deltage. 

I undervisningen veksles der mellem korte teoretiske oplæg, øvelser og dialog baseret på deltagernes oplevelser og erfaringer fra hverdagen

Både seminarer og workshops kan gennemføres på dansk såvel som engelsk og veksler mellem teoretiske oplæg, øvelser og dialog baseret på deltagernes egne erfaringer. 

Mød vores undervisere

Alle vores erhvervspsykologer har mange års erfaring som undervisere og facilitatorer af kurser, workshops og udviklingsforløb.  

Du kan læse mere om vores erfarne undervisere ved at klikke nedenfor.

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at høre nærmere om en workshop eller et kursus. Du kan ringe og skrive til os i fuld fortrolighed, og du kan forvente at høre fra os, så snart vi har modtaget din henvendelse.

Teamudvikling & samarbejde

Få hjælp til at udvikle samarbejdet og skab trivsel og high performance

“Det inspirerede mig meget at opleve stemningen, som Majken skaber via sin store viden, hun deler ud af – om om psykologi, stress og ledelse.

Det inspirerer mig, at Majken i den grad brænder for og brænder igennem med sine budskaber. 

Noget var kendt men meget var nyt og blev formidlet på en måde, så jeg forstod en masse nyt og fik helt nye indsigter.

Og jeg kunne have lyst til at høre og opleve det hele igen – lige nu! Jeg har taget med mig, at alt findes i mig, og at jeg ikke skal lede efter ro eller bekræftelse uden for mig selv. At jeg har adgang til at finde det i mig selv.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers worshop.”

Charlotte Horn

Global HR Director
3Shape,

“Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers  workshop.  Jeg har været på workshops før, og det her var bare helt anderledes, fordi det føltes som om, du (Majken Matzau, red.) omfavnede os med din viden på en kærlig måde.

At du så gerne ville hjælpe os alle til at forstå at vi er gode nok. Jeg synes det lykkedes, det gik lige ind. Jeg ser det på en helt anden måde nu, og det er en lettelse.

Jeg har lært, at uklare roller, krav og forventninger har en kæmpe indflydelse, at det tager så lang tid at komme tilbage efter en afbrydelse, og at der er ubalance mellem ansvar og indflydelse.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers workshop.”

Bente Jørgensen

Nordisk Logistik Specialist
3M Danmark

“Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers workshop.

Det gjorde stort indtryk på mig at se de forskellige trin fra flow til kollaps. Hvor stor indvirkning selv små ting, som at blive forstyrret kan have, og hvor lang tid der går, inden man er tilbage, hvor man var, inden man blev forstyrret.

Hele aspektet omkring manglende kompetencer var nyt for mig. Og endelig forholdet imellem krav og indflydelse.

Det som gjorde størst indtryk på mig, var meditationen. Den sidste meditation med var helt utrolig.

Og så har jeg har lært, hvad det egentlig koster for en virksomhed at have langtidssygemeldte.”

Anne-Katrine Helsing

Area Manager
DHL

Matzau i medierne

Majken Matzau fungerer som ekspert i DR, TV2, JP, Berlingske mm.

Erhvervspsykolog Majken Matzau i Jyllandsposten

Majken Matzau forklarer, hvordan du kan komme til at reagere på din chef eller kollega, som om det  var din far eller din søster.

Læs mere i artiklen her, hvor du også kan blive klogere på, hvordan dine mønstre er grundlagt i barndommens ‘Første organisation’. 

Erhvervspsykolog Majken Matzau

Matzau Erhvervspsykologer har +25 års erfaring

- Kurser, workshops & seminarer, der matcher jeres behov og problemstilling

Reference

“Majken Matzau har både lavet en specifik stress-workshop for min afdeling samt en workshop i “personlig gennemslagskraft” på et afdelingsseminar. Samarbejdet har været yderst professionelt, hvor Majken altid er velforberedt og veloplagt – og samtidig meget personlig i sin tilgang.
 
I interaktionen med afdelingen er Majken eminent til at fange stemningen samt til at stille ind på den enkeltes behov, og hun efterlader altid nogle guldkorn og simple ‘messages’, som vi kan tage med hjem og huske os selv på – og dermed leve.
 
Majken har en smittende livsglæde, energi og udstråling – og en empatisk og yderst personlig tilgang. Hun forstår at bruge løs af sin erhvervspsykologiske teoretiske basis med årevis af erfaring (inkl. også for mig yderst nyttig erfaring fra min egen virksomhed og dens kultur) sammen med hendes personlige overbevisning og  tilgang til livet.
 
Majken blev anbefalet af både vores HR-afdeling samt fra en anden afdeling, der havde hørt Majkens indlæg om ‘personlig gennemslagskraft’  ifm de ovennævnte afdelingsworkshops. Majken er kort sagt hamrende dygtig – tak for hurtig indsats og opfølgning.”

Senior Vicepresident Trine Mulvad, Novo Nordisk

Du kan kontakte os i fuld fortrolighed

Ring eller skriv til Matzau Erhvervspsykologer

matzau

Kontakt Matzau Erhvervspsykologer

Vi står klar til at hjælpe dig

Alle vores erhvervspsykologer har mange års erfaring som undervisere og facilitatorer af kurser, workshops og udviklingsforløb. 

Du kan ringe og skrive til os i fuld fortrolighed, og du kan forvente at høre fra os, så snart vi har modtaget din henvendelse. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Udvikling af teams og afdeling i både ud- & indland

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn