Teamudvikling

Workshops i samarbejde og high performance

Få hjælp til at udvikle dit team

- Workshops i samarbejde og high performance

Matzau Erhvervspsykologer er en erfaren og flittigt brugt leverandør af virksomhedsinterne seminarer og workshops i samarbejde og teamudvikling for landets førende virksomheder; heriblandt Novo Nordisk, Oticon og Mærsk.

Matzaus workshops udvikles i samarbejde med HR eller nærmeste leder og  henvender sig til teams og afdelinger med det formål at udvikle samarbejdet og teamet, med henblik på at skabe top-performance i opgaveløsningen.

I udviklingen af både workshops og seminarer tages der udgangspunkt i deltagernes aktuelle hverdag og samarbejdsklima. Fokus kan være på såvel roller, opgaver og ansvar som på at skabe high performing teams og excellent samarbejde.

Endvidere kan fokus være på at løse interne samarbejdskonflikter – med fokus på kommunikation, teamroller og spilleregler for samarbejde.

Alle vores aktiviteter indeholder metoder og værktøjer, der kan implementeres i den organisatoriske hverdag, og allerede på kurserne og seminarerne bliver virksomhedsinterne temaer behandlet og nye løsninger formuleret.

Kontakt os

På vores workshops i samarbejde & teamudvikling vil medarbejderne:

I undervisningen lægges der vægt på det personlige såvel som det arbejdsrelaterede, og der skabes mulighed for, at deltagerne gennem dialog etablerer et fælles sprog og forståelse for samarbejde og ønsker til teamet.

Endvidere fokuseres der på, at deltagerne får redskaber og fælles aftaler med hjem til dagligdagens arbejdsliv.

Book en workshop

Kontakt os hvis du ønsker at booke en workshop eller et seminar, eller hvis du ønsker at høre nærmere om pris, form og indhold. 

Hvordan ser en workshop ud?

Seminarerne varer typisk en dag og en workshop varer 3 timer. Begge dele skræddersys i samarbejde med vores kunder. Der er ingen grænser for, hvem og hvor mange, der kan deltage. 

I undervisningen veksles der mellem korte teoretiske oplæg, øvelser og dialog baseret på deltagernes oplevelser og erfaringer fra hverdagen

Både seminarer og workshops kan gennemføres på dansk såvel som engelsk og veksler mellem teoretiske oplæg, øvelser og dialog baseret på deltagernes egne erfaringer. 

Mød vores undervisere

Du kan læse mere om vores erfarne undervisere ved at klikke nedenfor.
Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at rekvirere et kursus.

Teamudvikling & samarbejde

Få hjælp til at udvikle samarbejdet og skab trivsel og high performance

Det inspirerede mig meget at opleve stemningen, som Majken skaber via sin store viden, hun deler ud af. Det inspirerer mig, at Majken i den grad brænder for og brænder igennem med sine budskaber. 

Noget var kendt men meget var nyt og blev formidlet på en måde, så jeg forstod en masse nyt og fik helt nye indsigter. Og jeg kunne have lyst til at høre og opleve det hele igen – lige nu! Jeg har taget med mig, at alt findes i mig, og at jeg ikke skal lede efter ro eller bekræftelse uden for mig selv. At jeg har adgang til at finde det i mig selv.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers kursus.”

Charlotte Horn Andersen

3Shape, Global HR Director

“Super professionel workshop på ALLE måder på selve dagen. Høj faglig standard – Majken er en fantastisk dygtig og nærværende formidler, så stoffet bliver meget levende og let at forstå. Flot iscenesættelse, spændende rammer – alt i alt grundlaget for en vellykket dag.

Jeg kan bruge forklaringerne på, hvilke myter, der er, hvilke årsager der ligger bag og hvilke handlemuligheder, der er. Det giver mig selv en bedre forståelse og dermed handlemuligheder til at komme videre i processen og så er det rart i forhold til omgivelserne at være ordentlig klædt på. 

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers workshop.”

Sanne Loft

Workshop-deltager

“Jeg har været på stresskurser før, og det her var bare helt anderledes, fordi det føltes som om, du (Majken Matzau, red.) omfavnede os med din viden på en kærlig måde.

At du så gerne ville hjælpe os alle til at forstå at vi er gode nok. Jeg synes det lykkedes, det gik lige ind. Jeg ser det på en helt anden måde nu, og det er en lettelse.

Jeg har lært, at uklare roller, krav og forventninger har en kæmpe indflydelse. Jeg har lært, at det tager så lang tid at komme tilbage efter en afbrydelse, og at der er ubalance mellem ansvar og indflydelse.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers kursus.

Bente Jørgensen

Nordisk Logistik Specialist, 3M Danmark

Matzau i medierne

Majken Matzau fungerer som ekspert i DR, TV2, JP, Berlingske mm.

Erhvervspsykolog Majken Matzau i Jyllandsposten

Majken Matzau forklarer, hvordan du kan komme til at reagere på din chef eller kollega, som om det  var din far eller din søster.

Læs mere i artiklen her, hvor du også kan blive klogere på, hvordan dine mønstre er grundlagt i barndommens ‘Første organisation’. 

WhatsApp-Image-2021-06-22-at-10.25.49-PM.jpeg

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn