Mød Kirsti Andersson

Chefkonsulent, cand.psych.aut.

Mød Kirsti Andersson

Chefkonsulent, cand.psych.aut.

kirsti andersson - matzau erhvervspsykologer

Mød Kirsti Andersson

Chefkonsulent, cand.psych.aut.

Kirsti Andersson fungerer som  Executive Coach i Gentofte samt som konsulent, underviser og oplægsholder i hele landet.

Kirsti er uddannet Cand.psych. fra Université de Genève og Københavns Universitet samt autoriseret af Dansk Psykolognævn (cand.psych. aut.) Hun har de sidste 20 år fungeret som ekstern lektor på MPO (Master i organisationspsykologi) på Roskilde Universitet. Hun er desuden videreuddannet inden for klinisk psykologi og krisepsykologi, og behersker både engelsk, fransk og til dels svensk som arbejdssprog.

Kirsti har en solid teoretisk viden og erfaring med ledelsesudvikling, konsultation og undervisning indenfor ledelses-og organisationspsykologi såvel som indenfor krisepsykologien, hvor hun blandt andet har speciale indenfor rådgivning af både nuværende samt tidligere ansatte i Forsvaret. Hun har en omfattende erhvervspsykologisk erfaring som udviklingspartner og konsulent i danske og globale virksomheder bl.a. militæret, forsikringsbranchen, finanssektoren, mediebranchen og Novo Nordisk A/S. 

Kirsti har fokus på at udfordre og coache ledere til at kunne agere med fleksibilitet og integritet samt balancere mellem autoritet og ydmyghed i en forandringskrævende og kompleks hverdag. Dette med respekt for det personlige, relationelle og organisatoriske pres, der ligger i lederrollen. 

Kirsti har stor erfaring som sparringspartner og facilitator i forbindelse med eksempelvis indførelse af en feedback- feedforward kultur, ledelse af forandringer etc. Hun er desuden specialiseret i at intervenere og rådgive ledere i forbindelse med samarbejdskonflikter, kritiske hændelser og afskedigelser. 

Udover ledelses- og organisationsudvikling brænder Kirsti for fremme trivsel og forebygge stress. Kirsti er certificeret på Matzau Stresscoachuddannelse, og hun karakteriseres af sine kunder som respektfuld og nysgerrig, god til at skabe tillid, fange væsentlige problemstillinger og facilitere løsninger i overensstemmelse med virksomhedens strategiske mål og værdier.

Kirsti er certificeret i diverse udviklingsværktøjer – herunder bl.a. Insights Discovery, MBTI I og II, Situational Leadership II og The Four Rooms of Change.

kirsti andersson - matzau erhvervspsykologer

Kirsti Andersson

Chefkonsulent
Cand.psych.aut.

Kontakt Kirsti

E-mail: kirsti@matzau.dk

Curicullum Vitae

Nedenfor kan du læse Kirsti Anderssons CV

CV Kirsti Andersson

- Chefkonsulent Cand.psych.aut.

Uddannelsesmæssig baggrund

1995-98

Institut for Gruppe Analyse

1977-87

Københavns Universitet

1976-77

Université de Genève

1975-77

Alliance Française, Genèvee

Praktisk baggrund

2021 –

2020-

2018-20

2011 – 18

2003-10

1999-01

1999-01

1993-99

1992-93

1987-92

Ekstra

2002-

2003-08

Erhvervstest & certificeringer

2020

2017

2016

2015

2007

2006

2001

”Jeg vil give Kirsti Andersson en rigtig god anbefaling.

Forløbet har været et godt professionelt forløb, hvor det fra start tydeligt blev skitseret hvordan forløbet ville blive tilrettelagt, og med megen fleksibilitet i både planlægning af nye aftaler, og indhold.

Jeg har fået relevant sparring omkring kommende karriereskridt, hvor det har været en stor fordel, at Kirsti både har erfaring fra offentlige og private virksomheder. Jeg er blevet hjulpet til at få klarhed over muligheder og vanetænkning omkring eget karriereforløb, og samtalerne har flere gange hjulpet mig til at “komme tilbage på sporet” og givet overskud til at komme videre.

Kirsti skaber et rum for refleksion hvor det er trygt at være, og hvor det derfor er nemt at være undersøgende og blive udfordret.”

Anne Seehausen
CH Militær Psykologisk Afdeling
Forsvarsministeriet

”Samarbejdet med Kirsti og Matzau Erhvervspsykologer har været meget professionelt, og jeg kan kun udtrykke begejstring ved planlægning og eksekvering af workshoppen. Der blev skabt et rum hvor alt var tilladt at sige.

Samtidig var det skønt, at der kom faglige ting, jeg kan bruge i mit virke, men også ting jeg kan bruge imellem mine kollegaer og optimering af praksis.

Det var virkeligt givtigt at lære, hvad der er reaktionsmønsteret under pres. Så kan vi afkode hinanden, før der sker noget.

Jeg vil absolut anbefale Kirsti og Matzau Erhvervspsykologers Stressworkshop til andre.”

Brian Nørgaard
Læge
Vorgod Lægehus

CV Kirsti Andersson

- Chefkonsulent Cand.psych.aut.

Uddannelsesmæssig baggrund

1995-98

Institut for Gruppe Analyse

1977-87

Københavns Universitet

1976-77

Université de Genève

1975-77

Alliance Française, Genèvee

Praktisk baggrund

2021 –

2020-

2018-20

2011 – 18

2003-10

1999-01

1999-01

1993-99

1992-93

1987-92

Ekstra

2002-

2003-08

Erhvervstest & certificeringer

2021

2020

2017

2016

2015

2007

2006

2001

”Jeg vil give Kirsti Andersson en rigtig god anbefaling. Forløbet har været et godt professionelt forløb, hvor det fra start tydeligt blev skitseret hvordan forløbet ville blive tilrettelagt, og med megen fleksibilitet i både planlægning af nye aftaler, og indhold. Jeg har fået relevant sparring omkring kommende karriereskridt, hvor det har været en stor fordel, at Kirsti både har erfaring fra offentlige og private virksomheder. Jeg er blevet hjulpet til at få klarhed over muligheder og vanetænkning omkring eget karriereforløb, og samtalerne har flere gange hjulpet mig til at "komme tilbage på sporet" og givet overskud til at komme videre. Kirsti skaber et rum for refleksion hvor det er trygt at være, og hvor det derfor er nemt at være undersøgende og blive udfordret.”
Anne Seehausen
CH Militær Psykologisk Afdeling
Forsvarsministeriet
”Samarbejdet med Kirsti og Matzau Erhvervspsykologer har været meget professionelt, og jeg kan kun udtrykke begejstring ved planlægning og eksekvering af workshoppen. Der blev skabt et rum hvor alt var tilladt at sige. Samtidig var det skønt, at der kom faglige ting, jeg kan bruge i mit virke, men også ting jeg kan bruge imellem mine kollegaer og optimering af praksis. Det var virkeligt givtigt at lære, hvad der er reaktionsmønsteret under pres. Så kan vi afkode hinanden, før der sker noget. Jeg vil absolut anbefale Kirsti og Matzau Erhvervspsykologers Stressworkshop til andre.”
Brian Nørgaard
Læge
Vorgod Lægehus

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn