Hvem er vi

Mød erhvervspsykologerne

Hos os får du professionel støtte, sparring og rådgivning på både det personlige, det ledelselsmæssige og det organisatoriske. Du kan finde  os i København, Gentofte, Odense og Århus, og vi arbejder også virtuelt i både indland og udland. 

Mød erhvervspsykologerne

- Alle vores psykologer har mange års erfaring og dyb indsigt i livet

Matzau Erhvervspsykologers kernekompetence er rådgivning og udvikling af ledere og specialister på alle niveauer og særligt i vidensvirksomheder. 

Vi er særligt specialiserede i Executive Coaching på C-Lederniveau samt coaching og udvikling af virksomhedens øvrige ledere, nøglemedarbejdere og HR.

Udover Executive Coaching leverer vi således ledercoaching, karriereudvikling og outplacementrådgivning samt endelig stresscoaching for førende virksomheder, som ønsker at fastholde og udvikle deres menneskelige ressourcer.

Vi arbejder for landets førende virksomheder, hvor vi endvidere leverer ekspertrådgivning i forbindelse med udarbejdelse af strategier og politikker indenfor trivsel og stressforebyggelse såvel som organisationsudvikling, og vi leverer virksomhedsinterne workshops og kurser indenfor psykologisk tryghed, stressmanagement og high performance. 

Vi arbejder kreativt, smidigt og uærbødigt på tværs af de traditionelle faglige grænser,  og vi arbejder på engelsk ligeså gerne som på dansk.

Kontakt os

Mød erhvervspsykologerne & vores team

Mere end 25 års erfaring med at udvikle ledere, medarbejdere & virksomheder

Adm-Direktoer-Majken-Matzua-Matzau-Erhvervspsykologer

København

Majken Matzau

Direktør
Cand.psych.aut. & Civiløkonom

mariam mellouli - matzau erhvervspsykologer

København

Mariam Mellouli

Chefkonsulent
Cand.psych.aut.

Mette Bram Erhvervspsykologer

København

Mette Bram

Chefkonsulent
Cand.psych.

kirsti andersson - matzau erhvervspsykologer

Gentofte

Kirsti Andersson

Chefkonsulent
cand.psych.aut.

Tove Langaer Jespersen- Matzau Erhvervspsykologer

Odense

Tove Jespersen

Psykolog
Cand.pæd.psych.aut.

Tescha Quist - Matzau Erhvervspsykolog Århus

Århus

Tescha Quist

Chefkonsulent
Cand.psych.

Lene Urenholt Erhvervspsykologer århus

ÅRHUS

Lene Urenholt

Chefkonsulent
Cand.psych.aut.

Birgitte Nørbo Erhvervspsykologer Århus Matzau

Århus

Birgitte Nørbo

Chefkonsulent
Cand.psych.aut. & Specialist

Erhvervspsykologer (2)

Julie Carl

Marketingchef

Erhvervspsykologer

Karsten Ansbjerg

Regnskabschef

Erhvervspsykologer

Christina Borreby

Webmaster

Hvad siger kunderne hos Matzau Erhvervspsykologer?

Matzaus Erhvervspsykologer har alle mange års erfaring og en dyb indsigt i livet

”Jeg vil give Kirsti Andersson en rigtig god anbefaling. Coachingforløbet har været et godt professionelt forløb, hvor det fra start tydeligt blev skitseret hvordan forløbet ville blive tilrettelagt, og med megen fleksibilitet i både planlægning af nye aftaler, og indhold.

Jeg har fået relevant sparring omkring kommende karriereskridt, hvor det har været en stor fordel, at Kirsti både har erfaring fra offentlige og private virksomheder.

Jeg er blevet hjulpet til at få klarhed over mulighederne i mit karriereforløb, og samtalerne har hjulpet mig til at “komme tilbage på sporet” og givet overskud til at komme videre.

Kirsti skaber et rum for refleksion hvor det er trygt at være, og hvor det derfor er nemt at være undersøgende og blive udfordret.”

Anne Seehausen

CH Militær Psykologisk Afdeling
Forsvaret

”Fra første færd med Matzau Erhvervspsykologer har jeg kun oplevet høj professionalisme og engagement.

Igennem et 4 måneder langt coaching forløb har jeg arbejdet med Mariam Mellouli, hvilket har været en kæmpe fornøjelse.

Hendes tilgang og oprigtige interesse i mig og min professionelle rejse har gjort vores sessioner interessante, udfordrende og ikke mindst overraskende.

 Over de sidste par måneder har jeg lært meget om mig selv herunder mine ambitioner for min karriere.

Jeg vil derfor på mit allerhøjeste anbefale Matzau Erhvervspsykologer, og især Mariam, til alle, der har brug for professionel, men bestemt også personlig sparing.

Gabriella Jensen

Project Manager
Millestone

“Vælg Matzau Erhvervpsykologer og vælg Birgitte Nørbo. Det er en investering i et godt helbred, et kendskab til dig selv redskaber til livet.

Birgitte er empatisk, indlevende, vedholdende og motiverende. Jeg kom til at holde af hende fra første stund. Hun er et varmt menneske med humor og stor venlighed. Birgitte fastholdt mig konsekvent i et nutidsspor og samtidig i et arbejdsrelateret spor.

Sammen med Birgitte Nørbo gennemgik jeg en rejse, hvor jeg fandt tilbage til håb, tro på egne evner og igen at kunne mærke mine kvaliteter, som jeg pga. belastning havde mistet kontakten til.

Held og lykke til dig, der kæmper – der er håb og hjælp at finde hos Matzau Erhvervspsykologer. De har mine varmeste anbefalinger.”

Mette Nymand

HR Partner
Københavns Kommune

Matzaus erhvervspsykologer har +25 års erfaring

...og dyb indsigt i både erhvervspsykologien såvel som i personlighedspsykologien

“Forløbet hos Majken Matzau  har været topprofessionelt og skabt de bedste rammer for at arbejdet med min personlige udvikling.

Majkens faglige kompetencer er på højeste niveau, og hun har haft enestående virkning på min personlige udvikling, og det har haft væsentlig indflydelse på min rolle som ægtemand og familiefar – udover de varierende roller, som jeg har varetaget på min arbejdsplads.

Jeg har mange gange anbefalet Majken varmt til netværk og vil fortsætte med at gøre det.

Det er en kæmpe gave i livet at få lov til at møde en person, som har evnet at flytte mig så langt, som det har været tilfældet. Det er et sandt privilegium, som jeg er meget taknemmelig for.

Jeg ser derfor frem til at fortsætte den gode sparring, efter foreløbig 10 gode år.”

Lars Østergaard

Partner
Deloitte

“Mit forløb hos Tove Langager Jespersen  har været rigtig godt og professionelt. Det har været rart og trygt at komme hos Tove, og jeg har følt mig godt tilpas fra første møde.

Jeg har fået mere tro på mig selv. At folk man møder på sin vej ikke nødvendigvis tænker de negative tanker om en, som man selv tror. Det har været så befriende.

Jeg har det oftest sværest op til vigtige møder, hvor jeg er projektleder og skal styre en arbejdsgruppe igennem, hvor der sidder personer med højere stilling end mig.

Men jeg er blevet bedre til at sige til mig selv: “Du er velforberedt og gør dit bedste. Det skal nok gå. Det går altid.”

Jeg peptalker mig selv og forsøger at tænke positivt. For hvad er egentlig det værste, der kan ske? 

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologer.” 

Mette Jørgensen

Udbudskonsulent
Odense Kommune

”Samarbejdet med Kirsti og Matzau Erhvervspsykologer har været meget professionelt, og jeg kan kun udtrykke begejstring ved planlægning og eksekvering af stressworkshoppen.

På workshoppen blev der skabt et rum, hvor alt var tilladt at sige.

Samtidig var det skønt, at der kom faglige ting i spil, som jeg videre kan bruge i mit virke, men også ting, som jeg kan bruge imellem mine kollegaer og til at optimere min praksis.

Det var virkeligt givtigt at lære, hvad der er reaktionsmønsteret under pres.

Så kan vi afkode hinanden, før der sker noget. 

Det var bestemt en god dag, og vi var meget tilfredse med Kirstis indsats. 

Jeg vil absolut anbefale Kirsti og Matzau Erhvervspsykologers Stressworkshop til andre og gør det hermed.”

Brian Nørgaard

Ledende Læge
Vorgod Lægehus

Du kan kontakte os i fuld fortrolighed

Ring eller skriv til Matzau Erhvervspsykologer

matzau

Kontakt Matzau Erhvervspsykologer

Vi står klar til at hjælpe dig

Alle vores erhvervspsykologer har mange års erfaring og besidder hver især høj personlig bevidsthed samt en dyb indsigt i livet.

Du kan ringe og skrive til os i fuld fortrolighed, og du kan forvente at høre fra os, så snart vi har modtaget din henvendelse. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Matzaus Erhvervspsykologer har + 25 års erfaring

Med at udvikle, støtte og rådgive ledere & medarbejdere i vidensvirksomheder

”Coachingforløbet hos Majken Matzau har været dybt professionelt fra start til slut, uden på noget tidspunkt at være upersonligt eller distanceret.

Det er effektivt, at man allerede første gang, efter 90 minutter, får sat skred i mange ting og flytter sig. Det var imponerende så hurtigt Majken kunne læse og forstå min situation og få mig til at arbejde med mig selv. Det kommer tæt på, og man bliver udfordret.

Jeg er blevet stærkere i forståelsen af, hvem jeg er, og hvad jeg vil have ud af livet.
Jeg er blevet bedre til ikke at være hård mod mig selv. Og endelig: Jeg er blevet langt mere autentisk som menneske.

Feedbacken fra mine omgivelser er, at de synes, jeg er mere ægte i de ting, jeg foretager mig. Det har jeg det rigtigt godt med.  

Majken har været en fantastisk katalysator, stifinder og cheerleader på min personlige rejse. Majken får mine varmeste anbefalinger.”

Deniz Jensen

Sales Director
Corendon

“Majken har fungeret som Executive Coach for mig. Samarbejdet har været yderst professionelt, hvor Majken altid er velforberedt og veloplagt.

Som executive coach for mig i en yderst presset ledelsesmæssig periode hjalp hun mig igennem den, så er jeg kommet godt videre.

Majken byder ind med direkte råd og konkrete tiltag, når situationen kræver det. Og så ser hun helheder – også mit liv som et helt liv, der skal fungere.

Så selvom vores samtaler har fokuseret på mine profesionelle og ledelsesmæssige udfordringer, har hun også både kvalificeret og med succes coachet mig på meget personlige problemstillinger.

Og her skal du have stor ros, Majken. Du er kort sagt hamrende dygtig.

Vi har brug for flere af din slags, som kan handle, handle hurtigt og med stor professionalisme og personligt engagement. Du har været helt fantastisk.

Tusind tak for hurtig indsats og opfølgning.”

Trine Moulvad

Senior Vicepresident
Novo Nordisk

“På anbefaling af en af Majken Matzaus tidligere klienter startede jeg selv på et Executive Coachingforløb hos Majken, som udviklede sig til flere forløb.

Jeg var egentligt ikke helt bevidst om hvorfor, og om hvad, jeg ville med executive coachingforløbet, og jeg havde ikke et helt specifikt formål.

Jeg havde dog en klar fornemmelse af, at jeg søgte at øge min bevidsthed, og også at jeg ønskede at ændre noget i mit liv.

De adskillige forløb, og de mange timer, jeg tilbragte hos Majken, har været årsagsgivende til, at mit profesionelle virke nu er blevet radikalt ændret, og det har på alle måder været medvirkende til at give mig mod og lyst til netop at skabe denne ændring.

På det personlige plan er jeg blevet væsentligt mere bevidst om, hvad jeg ønsker mig af livet, og jeg også blevet bevidst om, hvor vidunderligt livet faktisk er.

Tusind tak for hjælpen Majken.”

Rasmus Rømer Lausen

Vicedirektør
Adserballe & Knudsen

Erhvervspsykologerne kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn