Hvem er vi

Mød erhvervspsykologerne

Hos os får du professionel støtte, sparring og rådgivning på både det personlige, det ledelselsmæssige og det organisatoriske. Du kan finde  os i København, Gentofte, Hillerød, Odense og Århus, og vi arbejder også virtuelt i både indland og udland. 

Mød erhvervspsykologerne

- Alle vores psykologer har mange års erfaring og dyb indsigt i livet

Matzau Erhvervspsykologers kernekompetence er rådgivning og udvikling af ledere og specialister på alle niveauer og særligt i vidensvirksomheder. 

Vi er særligt specialiserede i Executive Coaching på toplederniveau samt coaching og udvikling af virksomhedens ledere, specialister og HR.

Vi arbejder for landets førende virksomheder, hvor vi leverer ekspertrådgivning i forbindelse med udarbejdelse af strategier og politikker indenfor trivsel og stressforebyggelse, såvel som udvikling og implementering af lederudviklingsforløb samt uddannelse og rådgivning af HR & topledelse.

Udover Executive Coaching er vores kernekompetence er individuelle coachingforløb af ledere, HR-folk samt specialister og andre nøglemedarbejdere. Vi leverer ledercoaching, karriererådgivning,  stresscoaching og mearbejdercoaching for førende virksomheder, som ønsker at fastholde og udvikle deres menneskelige ressourcer.

Vi arbejder kreativt, smidigt og uærbødigt på tværs af de traditionelle faglige grænser,  og vi arbejder på engelsk ligeså gerne som på dansk.

Kontakt os

Mød erhvervspsykologerne & vores team

Mere end 25 års erfaring med at udvikle ledere, medarbejdere & virksomheder

1.png

København

Majken Matzau

Direktør
Cand.psych.aut. & Civiløkonom

erhvervspsykolog mariam mellouli portræt

København

Mariam Mellouli

Chefkonsulent
Cand.psych.aut.

Matzau-13.png

København

Mette Bram

Chefkonsulent
Cand.psych.

carla packness

Hellerup

Carla Packness

Chefkonsulent
Cand.Merc.HRM

Kirsti-portraet-profil-scaled-e1647963256541.jpg

Gentofte

Kirsti Andersson

Chefkonsulent
cand.psych.aut.

martin-karstoft-crop.png

Odense

Martin Karstoft

Chefkonsulent
Cand.psych.

Matzau-3.png

Odense

Tove Jespersen

Psykolog
Cand.pæd.psych.aut.

Matzau-8.png

Århus

Birgitte Nørbo

Chefkonsulent
Cand.psych.aut. & Specialist

Erhvervspsykolog Lene Uhrenholt

Århus

Lene Uhrenholdt

Chefkonsulent
Cand.psych.aut.

Unavngivet-1366-x-1640-px-4.png

Karsten Ansbjerg

Regnskabschef

Matzau-4.png

Ulla S. Davidsen

Assistent

Matzau-6.png

Christina Borreby

Webmaster

Mere end 25 års erfaring

...Med at rådgive og udvikle ledere og medarbejdere i vidensvirksomheder

“Forløbet hos Majken Matzau  har været topprofessionelt og skabt de bedste rammer for at arbejdet med min personlige udvikling.

Majkens faglige kompetencer er på højeste niveau, og hun har haft enestående virkning på min personlige udvikling, og det har haft væsentlig indflydelse på min rolle som ægtemand og familiefar – udover de varierende roller, som jeg har varetaget på min arbejdsplads.

Jeg har mange gange anbefalet Majken varmt til netværk og vil fortsætte med at gøre det.

Det er en kæmpe gave i livet at få lov til at møde en person, som har evnet at flytte mig så langt, som det har været tilfældet. Det er et sandt privilegium, som jeg er meget taknemmelig for.

Jeg ser derfor frem til at fortsætte den gode sparring, efter foreløbig 10 gode år.”

Lars Østergaard

Partner, Deloitte

“Majken Matzau er meget professionel, og Majken er meget lyttende og finder hurtigt ud af, hvilke områder der skal arbejdes med både professionelt og personligt.

Jeg har lige fra start af følt stor tryghed og tillid til Majken. Det har stor betydning for mig, hvis jeg skal komme videre og få noget ud af sessionerne.

Jeg synes jeg er kommet virkelig langt i forhold til mit professionelle liv og den personlige del.

Jeg bruger meget af det jeg har lært, når jeg står overfor ledelsesmæssige udfordringer eller jeg kan mærke, at arbejdet fylder alt for meget. Igennem meditation er jeg kommet til at kende mig selv meget bedre, og det har også virkelig hjulpet mig.

Selvfølgelig vil jeg anbefale Matzau Erhvervspsykologer til andre.”

Helle Tvedeskov

Ledende Oversygeplejerske, Region Hovedstaden

“Jeg lærte rigtig meget. Jeg vil til hver en tid anbefale Majken Matzau til andre – og har allerede gjort det! Jeg har haft stor glæde af coachingforløbet.

Da jeg startede forløbet, følte jeg mig meget tæt på at gå ned med flaget, men jeg fik hurtigt troen på, at Majken kunne hjælpe mig. Hun virkede gennemsyret af professionalisme og samtidig meget imødekommende, kærlig og interesseret.

Majken virkede meget professionel og kunne blot ved at se på mig konstatere, hvordan jeg havde det. Hun var ikke til at snyde.

Under forløbet provokerede Majken mig ofte for at få mig til at overveje hvorfor jeg tænker og reagerer som jeg gør. Det var tit en meget stor øjenåbner.

Jeg lærte, at jeg  føle efter hvad jeg selv har lyst til, og ikke altid gøre, hvad jeg tror glæder andre.”

Eva Frydenlund Klima

Økonomidirektør
Topdanmark

Matzau Erhvervspsykologer

Hvor psykologi, bevidsthed & forretning mødes

”Forløbet hos Majken Matzau har været dybt professionelt fra start til slut, uden på noget tidspunkt at være upersonligt eller distanceret.

Det er effektivt, at man allerede første gang, efter 90 minutter, får sat skred i mange ting og flytter sig. Det var imponerende så hurtigt Majken kunne læse og forstå min situation og få mig til at arbejde med mig selv. Det kommer tæt på, og man bliver udfordret.

Jeg er blevet stærkere i forståelsen af, hvem jeg er, og hvad jeg vil have ud af livet.
Jeg er blevet bedre til ikke at være hård mod mig selv. Og endelig: Jeg er blevet langt mere autentisk som menneske.

Feedbacken fra mine omgivelser er, at de synes, jeg er mere ægte i de ting, jeg foretager mig. Det har jeg det rigtigt godt med.  

Majken har været en fantastisk katalysator, stifinder og cheerleader på min personlige rejse. Majken får mine varmeste anbefalinger.”

Deniz Jensen

Sales Director
Corendon

“Majken har fungeret som Executive Coach for mig. Samarbejdet har været yderst professionelt, hvor Majken altid er velforberedt og veloplagt. Som executive coach for mig i en yderst presset ledelsesmæssig periode hjalp hun mig igennem den, så er jeg kommet godt videre.

Majken byder ind med direkte råd og konkrete tiltag, når situationen kræver det.  Og så ser hun helheder – også mit liv som et helt liv, der skal fungere.

Så selvom vores samtaler har fokuseret på mine profesionelle og ledelsesmæssige udfordringer, har hun også både kvalificeret og med succes coachet mig på meget personlige problemstillinger.

Og her skal du have stor ros, Majken. Du er kort sagt hamrende dygtig.

Vi har brug for flere af din slags, som kan handle, handle hurtigt og med stor professionalisme og personligt engagement. Du har været helt fantastisk.

Tak for hurtig indsats og opfølgning.”

Trine Moulvad

Vicepresident
Novo Nordisk

“På anbefaling af en af Majken Matzaus tidligere klienter startede jeg selv på et forløb hos Majken, som udviklede sig til flere forløb.

Jeg var egentligt ikke helt bevidst om hvorfor, og om hvad, jeg ville med forløbet, og jeg havde ikke et helt specifikt formål.

Jeg havde dog en klar fornemmelse af, at jeg søgte at øge min bevidsthed, og også at jeg ønskede at ændre noget i mit liv.

De adskillige forløb, og de mange timer, jeg tilbragte hos Majken, har været årsagsgivende til, at mit profesionelle virke nu er blevet radikalt ændret, og det har været medvirkende til at give mig mod og lyst til netop at skabe denne ændring.

På det personlige plan er jeg blevet væsentligt mere bevidst om, hvad jeg ønsker mig af livet, og jeg også blevet bevidst om, hvor vidunderligt livet faktisk er.

Tak for hjælpen Majken.”

Rasmus Rømer Lausen

Vicedirektør
Adserballe & Knudsen

Erhvervspsykologerne kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn