Stresskurser for medarbejdere

Vi lærer jeres medarbejdere at spotte stressen, før stressen spotter dem

Stresshåndteringskurser for medarbejdere

- Forebyggende kurser og workshops

Matzau Erhvervspsykologer er leverandør af stresskurser til førende danske virksomheder, såsom Novo Nordisk, Danske Spil, LEGO, COOP Danmark og Topdanmark mfl.

Mange stresssygemeldinger kan tages i opløbet, hvis man spotter stressen tidligt nok og intervenerer korrekt. Det koster nemlig en vidensvirksomhed op mod 4 mio kr. at have en langtidssygemeldt specialist. 

Et af indsatsområderne i en forebyggende stressstrategi er således, at klæde både ledere og medarbejdere på til at spotte stresssymptomer og reducere kilder til stress alle organisationens forretningsområder. 

På vores kurser for medarbejdere i stresshåndtering punkterer vi stressmyterne og løfter sløret for, hvad stress i virkeligheden er, og vi lærer her medarbejderne de vigtigste grundregler til at undgå stress.

Vi lægger vægt på det personlige såvel som på det arbejdsrelaterede, og deltagerne vil igennem dialog etablerere et fælles sprog og forståelse for stress. Dette medfører, at det bliver langt lettere at spotte stress hos både sig selv og hinanden og forebygge fremfor at sygemelde.

Endvidere fokuseres der på, at deltagerne får viden, redskaber og fælles aftaler med hjem til at skabe trivsel og balance i dagligdagen.

Kontakt os

På Matzaus stresshåndteringskurser vil medarbejderne:

Vores stresshåndteringskurser henvender sig til medarbejdere, teams og afdelinger med det formål at lære medarbejderne at spotte, forebygge samt at reducere stress. Vi har mere end 20 års erfaring med at undervise både ledere og medarbejdere i stresshåndtering samt i at facilitere virksomhedsinterne stressworkshops i alle organisationens områder. 

Book et kursus

Kontakt os hvis du ønsker at booke et stresskursus eller høre nærmere om pris, form og indhold.

Hvordan ser et stresskursus ud?

Der er ingen grænser for, hvem og hvor mange , der kan deltage på kurserne. Et stresskursus varer typisk en dag og kan rekvireres som internt kursus.

Stresskurset kan gennemføres på dansk såvel som engelsk og veksler mellem teoretiske oplæg, øvelser og dialog baseret på deltagernes egne erfaringer.

Mød vores undervisere

Du kan læse mere om vores erfarne undervisere ved at klikke nedenfor.
Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at rekvirere et kursus.

Mere end 20 års erfaring

...Med at rådgive og støtte ledere og medarbejdere i alle typer virksomheder

Det inspirerede mig meget at opleve stemningen, som Majken skaber via sin store viden, hun deler ud af. Det inspirerer mig, at Majken i den grad brænder for og brænder igennem med sine budskaber. 

Noget var kendt men meget var nyt og blev formidlet på en måde, så jeg forstod en masse nyt og fik helt nye indsigter. Og jeg kunne have lyst til at høre og opleve det hele igen – lige nu! Jeg har taget med mig, at alt findes i mig, og at jeg ikke skal lede efter ro eller bekræftelse uden for mig selv. At jeg har adgang til at finde det i mig selv.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers stresskursus.”

Charlotte Horn Andersen

3Shape, Global HR Director

“Super professionel workshop på ALLE måder på selve dagen. Høj faglig standard – Majken er en fantastisk dygtig og nærværende formidler, så stoffet bliver meget levende og let at forstå. Flot iscenesættelse, spændende rammer – alt i alt grundlaget for en vellykket dag.

Jeg kan bruge forklaringerne på, hvilke myter, der er, hvilke årsager der ligger bag og hvilke handlemuligheder, der er. Det giver mig selv en bedre forståelse og dermed handlemuligheder til at komme videre i processen og så er det rart i forhold til omgivelserne at være ordentlig klædt på. 

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers stresskursus.”

Sanne Loft

Workshop-deltager

“Jeg har været på stresskurser før, og det her var bare helt anderledes, fordi det føltes som om, du (Majken Matzau, red.) omfavnede os med din viden på en kærlig måde.

At du så gerne ville hjælpe os alle til at forstå at vi er gode nok. Jeg synes det lykkedes, det gik lige ind. Jeg ser det på en helt anden måde nu, og det er en lettelse.

Jeg har lært, at stress er overbelastning, og at alle vil få stress hvis de bliver overbelastede. Jeg har lært, at uklare roller, krav og forventninger har en kæmpe indflydelse, at det tager så lang tid at komme tilbage efter en afbrydelse, og at der er ubalance mellem ansvar og indflydelse.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers stresskursus.

Bente Jørgensen

Nordisk Logistik Specialist, 3M Danmark

Matzau i medierne

Majken Matzau fungerer som ekspert i DR, TV2, JP, Berlingske mm.

Majken Matzau punkterer myter om stress på TV2

Majken Matzau forklarer her, hvordan mænd og kvinder er lige udsatte for stress samt hvad man gør ved den stress, der allerede er en realitet. 

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn