Kurser

Matzau Erhvervspsykologer LederkurserKurser og workshops

Vores erhvervspsykologer faciliterer og afholder seminarer, kurser og workshops på konferencer samt internt i  virksomheder og organisationer. Vi skræddersyr vores ydelser i samarbejde med kunderne, og vores kurser og workshops leveres altid på en dynamisk, underholdende og professionel måde, krydret med eksempler og annekdoter. Og vi tilpasser naturligvis form og indhold, så det passer ind i konteksten. Et foredrag kan fx efterfølges af en workshop.

Matzau Erhvervspsykologer leverer følgede konsulentydelser:

Kursernes og seminarernes tilrettelæggelse
Matzaus kurser udvikles i samarbejde med HR-funktionerne og lederne i vores kundevirksomheder, og tilrettelægges som virksomhedsinterne kurser. Kurserne varer typisk 1-3 dage efter behov. De kan udbydes som obligatoriske kurser, som delelementer i en overordnet uddannelse eller som frivillige kurser eller workshops.

Kurserne veksler mellem oplæg og øvelser samt dialog baseret på deltagernes erfaringer fra egne enheder. Baseret på den nyeste forskning i stress, ledelse og udvikling af teams og organisationer styrkes deltagernes evne til at håndtere  deres professionelle rolle og hverdag proaktivt, og der sættes fokus på den faglige opgave såvel som på det personlige lederskab i eget professionelle liv.

Kontakt os på tlf. 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at høre mere om vores seminarer, kurser og workshops.

Del denne side:
Share 'Kurser' on Facebook Share 'Kurser' on Google+ Share 'Kurser' on LinkedIn Share 'Kurser' on Twitter Share 'Kurser' on Print Friendly