Kurser & workshops

Personlig og professionel udvikling

Ønsker I at opkvalificere og udvikle jeres ledere og medarbejdere? Så kan I rekvirere et skræddersyet kursus eller en workshop hos os. 

Alle vores kurser og workshops leveres på en dynamisk og underholdendel måde, krydret med eksempler og anekdoter.

Personlig og professionel udvikling

Matzau Erhvervspsykologer leverer kurser & workshops

Photographer-Flemming-Leitorp_LEI8810-Edit-scaled.jpg

Stresskurser

Kurser & workshops

Ønsker I at forebygge stress i virksomheden? Ønsker at I nedbringe antallet af sygemeldinger? Ønsker I redskaber, viden og fælles sprog til at øge trivselen og  brænde igennem uden at brænde ud?

Vi tilbyder kurser og workshops til ledere, medarbejdere, HR & Tillidsvalgte

Fotograf_Mark_Thyrring030-scaled.jpg

Samarbejde

Kurser & Workshops

Ønsker I at fremme samarbejdet og styrke medarbejderne i deres personlige udvikling? Ønsker I en stærk feedback-kultur præget af en høj grad af læring og robusthed? Ønsker I high performing teams med engagement?

Vi tilbyder skræddersyede forløb for teams, afdelinger og hele virksomheden

T1Z9045.jpg

Meditation

Kurser & Workshops

Lær jeres medarbejdere at stilne tankeræset og skabe ro i både krop og sind. Øg både robusthed, performance og trivsel i jeres virksomhed ved at introducere medarbejderne for  meditation og fordybelse.

Vi tilbyder kurser, workshops og guidede livemeditationer for hele virksomheden.

Kurser og workshops med den nyeste viden

- Personlig og professionel udvikling

Som erhvervspsykologer elsker vi at arbejde med udvikling af ledere medarbejdere parallelt med, at organisationen også udvikles. 

Alle vores kurser & workshops skræddersyes derfor i samarbejde med HR-funktionerne eller lederne i jeres organisation og tilrettelægges som virksomhedsinterne tilbud.

Vi leverer kurser og workshops indenfor stresshåndtering og stressmanagement, teamudvikling, feedback og samarbejde samt meditation i virksomheder. 

Undervisningsformen veksler mellem oplæg, øvelser og dialog baseret på deltagernes erfaringer fra egne enheder.

Med udgangspunkt i vores ekspertviden indenfor stress, samarbejde eller meditation, styrkes deltagernes evne til at håndtere deres professionelle rolle og hverdag proaktivt, og der sættes fokus på den faglige opgave såvel som på det personlige lederskab i eget professionelle liv.

Kontakt os

Hvordan ser et kursus ud?

En workshop kan vare 3 timer. Kurserne varer typisk 1-2 dage efter behov, og kan udbydes som obligatoriske kurser, som delelementer i en overordnet uddannelse eller som frivillige workshops.

Kursene kan gennemføres på dansk såvel som engelsk og som webinar såvel som med fysisk optræden.

Mød vores undervisere

Du kan læse mere om vores erfarne undervisere ved at klikke nedenfor.
Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at rekvirere et kursus.

Mere end 20 års erfaring

...Med at rådgive og støtte ledere og medarbejdere i alle typer virksomheder

Det inspirerede mig meget at opleve stemningen, som Majken skaber via sin store viden, hun deler ud af. Det inspirerer mig, at Majken i den grad brænder for og brænder igennem med sine budskaber. 

Noget var kendt men meget var nyt og blev formidlet på en måde, så jeg forstod en masse nyt og fik helt nye indsigter. Og jeg kunne have lyst til at høre og opleve det hele igen – lige nu! Jeg har taget med mig, at alt findes i mig, og at jeg ikke skal lede efter ro eller bekræftelse uden for mig selv. At jeg har adgang til at finde det i mig selv.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers workshop.”

Charlotte Horn Andersen

3Shape, Global HR Director

“Super professionel workshop på ALLE måder på selve dagen. Høj faglig standard – Majken er en fantastisk dygtig og nærværende formidler, så stoffet bliver meget levende og let at forstå. Flot iscenesættelse, spændende rammer – alt i alt grundlaget for en vellykket dag.

Jeg kan bruge forklaringerne på, hvilke myter, der er, hvilke årsager der ligger bag og hvilke handlemuligheder, der er. Det giver mig selv en bedre forståelse og dermed handlemuligheder til at komme videre i processen og så er det rart i forhold til omgivelserne at være ordentlig klædt på. 

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers stressworkshop.”

Sanne Loft

Workshop-deltager

“Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers  workshop.  Jeg har været på stresskurser før, og det her var bare helt anderledes, fordi det føltes som om, du (Majken Matzau, red.) omfavnede os med din viden på en kærlig måde.

At du så gerne ville hjælpe os alle til at forstå at vi er gode nok. Jeg synes det lykkedes, det gik lige ind. Jeg ser det på en helt anden måde nu, og det er en lettelse.

Jeg har lært, at uklare roller, krav og forventninger har en kæmpe indflydelse, at det tager så lang tid at komme tilbage efter en afbrydelse, og at der er ubalance mellem ansvar og indflydelse.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers workshop.

Bente Jørgensen

Nordisk Logistik Specialist, 3M Danmark

Matzau i medierne

Majken Matzau fungerer som ekspert i DR, TV2, JP, Berlingske mm.

Majken Matzau  gæster Aftenshowet

Majken Matzau forklarer hvordan nervesystemet reagerer på vores tanker, og hvordan du selv kan afspænde stress i både sindet og kroppen.

Se med her i Aftenshowet og lær at afspænde dit sind, så du kan balancere både krop, sind og ånd i en kompleks hverdag. 

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn