Foredrag og guidet meditation med Majken Matzau

Lær jeres medarbejdere at meditere

Foredrag og guidet meditation med Majken Matzau

Majken Matzau har igennem mere end 20 år undervist sant guidet ledere og medarbejdere i meditation som en metode til stressafspænding, personlig centrering og forbundethed med selvet.

Under foredraget Meditation – din personlige mentalhygiejne forklarer Majken Lorelei Matzau, hvordan vores mentale tankefunktioner fungerer, og hvordan vores repetitive tankemønstre som oftest er en dårlig forretning for vores energi.

Majken forklarer her, hvordan stress skyldes mental overbelastning og lærer deltagerne, hvordan vi med nogle helt enkle meditationsteknikker kan afspænde sindet.

Foredraget henvender sig til konferencer, virksomheder og organisationer, som ønsker at reducere stress og bidrage til medarbejdernes indre ro, balance og mentalhygiejne.

Kontakt os

Ved foredraget vil deltagerne:

Foredraget henvender sig til konferencer, virksomheder og organisationer, som ønsker at sætte viden om fremtidens virksomhed og det fleksible arbejdslivpå dagsordenen på en dynamisk, underholdende og vedkommende måde.

 

Book et foredrag

Kontakt os hvis du ønsker at booke et foredrag med guidet livemeditation eller høre nærmere om form, pris og indhold.

Hvordan ser et foredrag ud?

Et foredrag varer 1-1,5 time og er altid en interaktiv og vital blanding af oplæg, involvering af publikum og forskellige inspirerende øvelser.

Alle vores foredrag leveres både som webinarer såvel som med fysisk optræden efter jeres ønske og behov, og vi taler lige gerne på både dansk engelsk.

Mød Majken Matzau

Majken Matzau har praktiseret meditation siden siden ungdom, hvor hun lærte meditative og yogiske praksisser som del af hendes træning som elitesvømmer. 

I de sidste 25 år har Majken som en af de første i Danmark mediteret med ledere og medarbejdere i utallige virksomheder, ligesom hun har indtalt og indspillet mere end 20 albums med guidede meditationer og meditationsmusik

Du kan læse mere om Majken Matzau ved at klikke nedenfor.
Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at rekvirere et foredrag.

erhvervspyskolog majken matzau

Matzau i medierne

Majken Matzau fungerer som ekspert i DR, TV2, JP, Berlingske mm.

Meditation er en dyb hviletilstand

Majken Matzau har mediteret det meste af sit liv. I dag er meditation blevet en almindelig del af mange travle menneskers liv.

Læs med på DR, hvor Majken Matzau taler om meditationens betydning for vores velvære

MM5.jpg

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn