Meditation

Lær at meditere

Matzau Erhvervspsykologer tilbyder åbne – såvel som virksomhedsinterne kurser og workshops i meditation. Matzau Erhvervspsykologer har gennem de seneste 10 år mediteret med over 5.000 ledere og medarbejdere  i landets største virksomheder heriblandt COOP, LEGO og Novo Nordisk.

Der er ingen begræsning på, hvor mange, der kan deltage i et arrangement eller hvem som kan være med.

Vi tilbyder følgende meditative aktiviteter

Vores kurser og meditationsteknikker henvender sig til personer og virksomheder, der ønsker at reducere stress og skabe centrering, indre ro og balance gennem meditation. Vores meditationstilgang er baseret på en videnskabeligt gennemundersøgt metode, der ikke forudsætter ændringer i livsstil eller tro.Under meditationen falder den mentale aktivitet til ro, og der  indtræder en dyb hviletilstand i kroppen.Efter meditationen føler man sig afslappet og godt tilpas. Man er frisk og energisk, tænker klarere og mere kreativt og er bedre i stand til at bevare overblikket og træffe beslutninger i pressede situationer.

Kontakt os på telefon 7023 0977 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne for jeres organisation eller for at deltage på et af vores åbne arrangementer.

 

Del denne side:
Share 'Meditation' on Facebook Share 'Meditation' on Google+ Share 'Meditation' on LinkedIn Share 'Meditation' on Twitter Share 'Meditation' on Print Friendly