Forebyg stress i jeres organisation

Kurser for ledere, medarbejdere & HR

Matzau Erhvervspsykologer er leverandør af stresskurser til førende danske virksomheder, såsom Novo Nordisk, Danske Spil, LEGO, COOP Danmark og Topdanmark.

Vi uddanner ledere i Stressmanagement og ledelsesopgaven. Vi tilbyder kurser i stresshåndtering for teams, afdelinger og alle medarbejdere. Og vi uddanner HR og konsulenter i stresskonsultation.

Matzau Erhvervspsykologer leverer følgende stresskurser

for virksomheder, ledere & medarbejdere

Fotograf_Mark_Thyrringflip-scaled.jpg

Stresshåndtering

Kurser for medarbejdere

Ønsker I at forebygge stress i virksomheden? Ønsker at I nedbringe antallet af sygemeldinger? Ønsker I redskaber, viden og fælles sprog til at øge trivselen og  brænde igennem uden at brænde ud?

Vi tilbyder kurser i stresshåndtering for hele jeres organisation.

Majken-Matzau-flipped-Oticon-.jpg

Stressmanagement

Kurser for ledere

Ønsker I at opkvalificere jeres ledere til at spotte, adressere og håndtere stress i virksomheden? Ønsker I at forebygge snarere end at helbrede? Ønsker I at fremme trivsel og mindske stress og udbrændthed?

Vi tilbyder kurser i stressmanagement for ledere på alle niveauer.

IMG_8298-scaled.jpg

Stresskonsultation

Kurser for HR

Ønsker I at opkvalificere jeres HR til at forebygge stress professionelt og proaktivt? Ønsker I at få udviklet og implementeret en stærk og tryg ekspertise i HR til at håndtere den akutte stress, som allerede er opstået?

Vi tilbyder kurser og udviklingsforløb
for både HR & TR.

Om Matzaus stresskurser

- Kurser for ledere, medarbejdere & HR

Langt størstedelen af den stress, vi ser i moderne virksomheder, kan tages i opløbet eller helt undgås, hvis man opkvalificerer alle organisationens led til at identificere og adressere kilderne til stress i en kompleks hverdag. 

Når man parallelt klæder både ledere og medarbejdere på til at spotte stress både hos sig selv og hinanden samt etablerer en tryg og professionel proces i HR, har man favorable forudsætninger for reducere eller helt eliminere antallet af sygemeldinger i virksomheden.

Matzaus stresskurser designes og gennemføres derfor gerne i samarbejde med HR-funktionerne og tilrettelægges som virksomhedsinterne kurser, således at al viden, læring og metoder forankres i jeres organisatoriske hverdag og kultur. 

Vi klæder HR på med viden og professionelle processer til både forebyggelse og håndtering af organisationens stress. Vi uddanner lederne i stresssmanagement, så de kan forebygge stress og fremme trivsel i egen enhed. Og vi klæder alle medarbejderne på med viden om stress og redskaber til forebyggelse og eliminering af stress.

Med udgangspunkt i den nyeste forskning i stress og styrkes alle organisationens led i deres respektive roller til at forebygge og håndtere stress proaktivt og professionelt, således at sygemeldinger undgås.

Kontakt os

Hvordan ser et stresskursus ud?

Matzaus stresskurser tilrettelægges som virksomhedsinterne kurser af typisk 1-2 dage eller efter behov. Kurserne veksler mellem oplæg, øvelser og dialog baseret på deltagernes erfaringer fra organisationens hverdag.

Kurserne kan gennemføres på dansk såvel som engelsk og som webinar såvel som med fysisk optræden.

Mød vores undervisere

Majken Matzau er en Danmarks førende eksperter i stress, med mere end 25 års erfaring i at uddanne og undervise både professionelle såvel som ledere og medarbejdere i stress og stress management. 

Alle Matzaus erhvervspsykologer er uddannet i Majken Matzaus metode og har mange års erfaring i både undervisning og facilitering såvel som rådgivning af ledergrupper, HR samt individuelle ledere og medarbejdere.

Du kan læse mere om vores erfarne undervisere ved at klikke nedenfor.
Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at rekvirere et kursus.

Mere end 25 års erfaring

...Med at undervise og støtte ledere og medarbejdere i alle typer virksomheder

“Vi har brug for flere af din slags (Majken Matzau) som kan handle, handle hurtigt og med stor professionalisme og personligt engagement – fantastisk.

Du er kort sagt hamrende dygtig, ikke mindst ift. din ekspertise ifm stressramte medarbejdere. Og her skal du have stor ros. Jeg valgte ikke at gå via vores egne PFA-ordninger – de er generelt ikke gode nok, og du har været helt fantastisk – igen – så tak for hurtig indsats og opfølgning.”

Trine Mulvad

Senior Vice President
Novo Nordisk

“Heldigvis ser det ud til at vi har fået styr på stressen hos os, takket været jeres hjælp. Det har været et super samarbejde og utroligt lærerigt for os.

For nylig havde jeg alle arbejdsmiljøgrupper samlet. De kom med deres bud på hvordan vi vedligeholder trivslen og fortsat forebygger.

Ud fra dette temamøde tror jeg på, at vi har fået styr på hvordan vi håndterer pres og belastninger i fremtiden.”

Inger Lis Sørensen

HR Konsulent
Fælles Fagligt Forbund

“Jeg har i flere år samarbejdet med Majken Matzau, og har været meget tilfreds med både den måde hun har arbejdet på, vores samarbejde og ikke mindst de resultater, som dette har givet.

Vi har fra virksomhedens side kunnet spore tilfredsstillende resultater ift en forbedret arbejdsmæssig indsats.

Jeg giver derfor gerne Majken (Matzau) og Matzau Erhvervspsykologer mine bedste anbefalinger.”

Henrik Horn-Møller

HR-Chef
Topdanmark

Matzau i medierne

Majken Matzau fungerer som ekspert i DR, TV2, JP, Berlingske mm.

Majken Matzau i Aftenshowet

En virksomheds stress skyldes grundlæggende 3 faktorer, som skal være i balance, førend man som topledelse bør sælge eller acceptere  et projekt. 

Se med her i indslaget, hvor Majken Matzau løfter sløret for, hvilke faktorer, der er afgørende for at skabe en bæredygtig virksomhed.

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn