Stresskurser til vidensvirksomheder

Kurser for ledere, medarbejdere & HR

Matzau Erhvervspsykologer er leverandør af stresskurser til førende danske virksomheder, såsom Novo Nordisk, Danske Spil, LEGO, COOP Danmark og Topdanmark.

Vi uddanner ledere i Stressmanagement og ledelsesopgaven. Vi tilbyder kurser i stresshåndtering for teams, afdelinger og alle medarbejdere. Og vi uddanner HR og konsulenter i stresskonsultation.

Matzau Erhvervspsykologer leverer følgende stresskurser

for HR, ledere & medarbejdere

Fotograf_Mark_Thyrringflip-scaled.jpg

Stresshåndtering

Kurser for medarbejdere

Ønsker I at forebygge stress i virksomheden? Ønsker at I nedbringe antallet af sygemeldinger? Ønsker I redskaber, viden og fælles sprog til at øge trivselen og  brænde igennem uden at brænde ud?

Vi tilbyder kurser i stresshåndtering for hele jeres organisation.

Book et Kursus i stressmanagement

Stressmanagement

Kurser for ledere

Ønsker I at opkvalificere jeres ledere til at spotte, adressere og håndtere stress i virksomheden? Ønsker I at forebygge snarere end at helbrede? Ønsker I at fremme trivsel og mindske stress og udbrændthed?

Vi tilbyder kurser i stressmanagement for ledere på alle niveauer.

IMG_8298-scaled.jpg

Stresskonsultation

Kurser for HR

Ønsker I at opkvalificere jeres HR til at forebygge stress professionelt og proaktivt? Ønsker I at få udviklet og implementeret en stærk og tryg ekspertise i HR til at håndtere den akutte stress, som allerede er opstået?

Vi tilbyder kurser og udviklingsforløb
for både HR & TR.

Om Matzaus stresskurser

- Kurser for ledere, medarbejdere & HR

Langt størstedelen af den stress, vi ser i moderne virksomheder, kan tages i opløbet eller helt undgås, hvis man opkvalificerer alle organisationens led til at identificere og adressere kilderne til stress i en kompleks hverdag. 

Når man parallelt klæder både ledere og medarbejdere på til at spotte stress både hos sig selv og hinanden samt etablerer en tryg og professionel proces i HR, har man favorable forudsætninger for reducere eller helt eliminere antallet af sygemeldinger i virksomheden.

Matzaus stresskurser designes og gennemføres derfor gerne i samarbejde med HR-funktionerne og tilrettelægges som virksomhedsinterne kurser, således at al viden, læring og metoder forankres i jeres organisatoriske hverdag og kultur. 

Vi klæder HR på med viden og professionelle processer til både forebyggelse og håndtering af organisationens stress. Vi uddanner lederne i stresssmanagement, så de kan forebygge stress og fremme trivsel i egen enhed. Og vi klæder alle medarbejderne på med viden om stress og redskaber til forebyggelse og eliminering af stress.

Med udgangspunkt i den nyeste forskning i stress og styrkes alle organisationens led i deres respektive roller til at forebygge og håndtere stress proaktivt og professionelt, således at sygemeldinger undgås.

Kontakt os

Hvordan ser et stresskursus ud?

Matzaus stresskurser tilrettelægges som virksomhedsinterne kurser af typisk 1-2 dage eller efter behov. Kurserne veksler mellem oplæg, øvelser og dialog baseret på deltagernes erfaringer fra organisationens hverdag.

Kurserne kan gennemføres på dansk såvel som engelsk og som webinar såvel som med fysisk optræden.

Mød vores undervisere

Majken Matzau er en Danmarks førende eksperter i stress, med mere end 25 års erfaring i at uddanne og undervise både professionelle såvel som ledere og medarbejdere i stress og stress management. 

Alle Matzaus erhvervspsykologer er uddannet i Majken Matzaus metode og har mange års erfaring i både undervisning og facilitering såvel som rådgivning af ledergrupper, HR samt individuelle ledere og medarbejdere.

Du kan læse mere om vores erfarne undervisere ved at klikke nedenfor.
Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at rekvirere et kursus.

Book et stresskursus for jeres virksomhed

Mere end 25 års erfaring

...Med at undervise og støtte HR, ledere & medarbejdere i vidensvirksomheder

“Samarbejdet med Kirsti Andersson og Matzau Erhvervspsykologer har været meget professionelt, og jeg kan kun udtrykke begejstring ved planlægning og eksekvering af workshoppen. Der blev skabt et rum hvor alt var tilladt at sige. Samtidig var det skønt, at der kom faglige ting, jeg kan bruge i mit virke, men også ting jeg kan bruge imellem mine kollegaer og optimering af praksis.

Det var virkeligt givtigt at lære, hvad der er reaktionsmønsteret under pres. Så kan vi afkode hinanden, før der sker noget.

Jeg vil absolut anbefale Matzau Erhvervspsykologers Stressworkshop til andre.”

Brian Nørgaard

Læge
Vorgod Lægehus

”Jeg tager rigtig meget med fra stressworkshoppen med Majken Matzau. 

Det bliver svært for mig at komme igennem med budskabet om, at de skal være påpasselige med hård træning. Det ligger så indgroet i vores kultur, at træning kun er godt og jo mere jo bedre.

Men der er nogle rigtig gode argumenter i Majkens materiale, og der er nogle rigtig gode vinkler, som jeg kan bruge i den forbindelse.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers  stressworkshop.”

Bente Knudsen

Senior Sergeant
Forsvaret

“Mange tak for en herlig workshop krydret med god humor og virkelig indsigt i stress.

Største indtryk var, at motion er direkte nedbrydende ved stress kollaps. Det gav selvfølgelig god mening efter jeres forskelllige indlæg igennem workshoppen.

Dog gav det en rigtig god forståelse, at du Majken samtidig gav os viden omkring de mentale påvirkninger.

Det kan vi fremadrettet blive bedre til at informere om ud fra jeres fantastiske workshop rundt omkring i landet.

Jeg vil klart anbefale jeres stressworkshop.”

Ivan Plauborg

Sales Coordinator
ES Sydenergi

Matzau i medierne

Majken Matzau fungerer som ekspert i DR, TV2, JP, Berlingske mm.

Majken Matzau er ekspert på DR

En virksomheds stress skyldes grundlæggende 3 faktorer, som skal være i balance, førend man som topledelse bør sælge eller acceptere  et projekt. 

Se med her i indslaget, hvor Majken Matzau løfter sløret for, hvilke faktorer, der er afgørende for at skabe en bæredygtig virksomhed.

Matzau Erhvervspsykologer er førende indenfor stresskurser

Med Matzau som leverandør går organistaionsudvikling og stresskurser hånd i hånd

“Det inspirerede mig meget at opleve stemningen, som Majken skaber via sin store viden, hun deler ud af – om om psykologi, stress og ledelse.

Det inspirerer mig, at Majken i den grad brænder for og brænder igennem med sine budskaber. 

Noget var kendt men meget var nyt og blev formidlet på en måde, så jeg forstod en masse nyt og fik helt nye indsigter.

Og jeg kunne have lyst til at høre og opleve det hele igen – lige nu! Jeg har taget med mig, at alt findes i mig, og at jeg ikke skal lede efter ro eller bekræftelse uden for mig selv. At jeg har adgang til at finde det i mig selv.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers workshop.”

Charlotte Horn

Global HR Director
3Shape,

“Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers  workshop.  Jeg har været på stresskurser før, og det her var bare helt anderledes, fordi det føltes som om, du (Majken Matzau, red.) omfavnede os med din viden på en kærlig måde.

At du så gerne ville hjælpe os alle til at forstå at vi er gode nok. Jeg synes det lykkedes, det gik lige ind. Jeg ser det på en helt anden måde nu, og det er en lettelse.

Jeg har lært, at uklare roller, krav og forventninger har en kæmpe indflydelse, at det tager så lang tid at komme tilbage efter en afbrydelse, og at der er ubalance mellem ansvar og indflydelse.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers workshop.”

Bente Jørgensen

Nordisk Logistik Specialist
3M Danmark

“Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers stressworkshop.

Det gjorde stort indtryk på mig at se de forskellige trin fra flow til kollaps. Hvor stor indvirkning selv små ting, som at blive forstyrret kan have, og hvor lang tid der går, inden man er tilbage, hvor man var, inden man blev forstyrret.

Hele aspektet omkring manglende kompetencer var nyt for mig. Og endelig forholdet imellem krav og indflydelse.

Det som gjorde størst indtryk på mig, var meditationen. Den sidste meditation med var helt utrolig.

Og så har jeg har lært, hvad det egentlig koster for en virksomhed at have langtidssygemeldte.”

Anne-Katrine Helsing

Area Manager
DHL

Du kan kontakte os i fuld fortrolighed

Ring eller skriv til Matzau Erhvervspsykologer

matzau

Kontakt Matzau Erhvervspsykologer

Vi står klar til at hjælpe dig

Alle vores erhvervspsykologer har mange års erfaring som undervisere og facilitatorer af stresskurser. 

Du kan ringe og skrive til os i fuld fortrolighed, og du kan forvente at høre fra os, så snart vi har modtaget din henvendelse. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Mere end 25 års erhvervspsykologisk erfaring

- Med at facilitere stresskurser i førende vidensvirksomheder

“Vi har brug for flere af din slags (Majken Matzau) som kan handle, handle hurtigt og med stor professionalisme og personligt engagement – fantastisk.

Du er kort sagt hamrende dygtig, ikke mindst ift. din ekspertise ifm stressramte medarbejdere. Og her skal du have stor ros. Jeg valgte ikke at gå via vores egne PFA-ordninger – de er generelt ikke gode nok, og du har været helt fantastisk – igen – så tak for hurtig indsats og opfølgning.”

Trine Mulvad

Senior Vice President
Novo Nordisk

“Heldigvis ser det ud til at vi har fået styr på stressen hos os, takket været jeres hjælp. Det har været et super samarbejde og utroligt lærerigt for os.

For nylig havde jeg alle arbejdsmiljøgrupper samlet. De kom med deres bud på hvordan vi vedligeholder trivslen og fortsat forebygger.

Ud fra dette temamøde tror jeg på, at vi har fået styr på hvordan vi håndterer pres og belastninger i fremtiden.”

Inger Lis Sørensen

HR Konsulent
Fælles Fagligt Forbund

“Jeg har i flere år samarbejdet med Majken Matzau, og har været meget tilfreds med både den måde hun har arbejdet på, vores samarbejde og ikke mindst de resultater, som dette har givet.

Vi har fra virksomhedens side kunnet spore tilfredsstillende resultater ift en forbedret arbejdsmæssig indsats.

Jeg giver derfor gerne Majken (Matzau) og Matzau Erhvervspsykologer mine bedste anbefalinger.”

Henrik Horn-Møller

HR-Chef
Topdanmark

Opgrader jeres ledere med en workshop i stress-management

Forebyggelse af stress-sygemeldinger i vidensvirksomher

“Majken held a leadership workshop on stress management for our leadership team.

While we recognized the importance of the topic, it was through Majken’s expert guidance and carefully chosen real-life examples that we truly grasped its significance. She created an open atmosphere that encouraged reflection and helped us uncover unconscious patterns by focusing on short-term results far too much.

By blending theoretical concepts with practical insights from her extensive experience and demonstrating a high level of empathy, Majken facilitated engaging discussions and valuable learning experiences for senior members of the team.”

 

Roland Kurney

Adm. Direktør, Takeda Pharma A/S

Vil du opdateres som en af de første og modtage gode tilbud?

Tilmeld dig vores mailingliste

Tilmeld dig vores mailingliste og få:

Vi leverer stresskurser i både ind- & udland

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn