Stressmanagement – en ledelsesopgave

Foredrag for ledere og projektledere på alle niveauer

Stressmanagement – en ledelsesopgave

- Stress foredrag for ledere og projektledere på alle niveauer

Lær jeres ledere at spotte og adressere stress blandt medarbejderne, så stress kan tages i opløbet og sygemeldinger undgås.

Matzau Erhvervspsykologers foredrag “Stressmanagement – en ledelsesopgave” henvender sig til  virksomheder og konferencer, som har fokus på at opgradere ledernes stressmanagement-kompetencer i bestræbelserne på at forebygge og reducere stress i arbejdet.

Under stressmanagement-foredraget klædes lederne på til at spotte stress hos medarbejderne, og der gives konkrete redskaber til ledelsesmæssig handlen herpå.

Endvidere klarlægges de typiske kilder til stress i vidensvirksomheder, og vi giver input til, hvordan man som leder kan lede sin organisation i retning af mere flow og mindre stress.

Kontakt os

Ved foredraget vil lederne:

Gennem foredraget i stress-management klædes lederne til professionelt at forebygge og reducere stress i egen organisation.

De deltagende ledere vil i forbindelse med foredraget få adgang til Matzau Erhvervspsykologers viden og redskaber til at udøve professionel stressmanagement i lederjobbet gennem en særskilt side med downloads, der oprettes hertil (på matzau.dk) med tools, artikler og plancher, som fx kan lægges på intraweb eller bruges frit i organisationen efter behov.

Book et foredrag i stress-management

Kontakt os hvis du ønsker at booke et foredrag, et oplæg eller et webinar om stressmanagement samt høre nærmere om muligheder, pris og indhold.

Vi taler på dansk såvel som på engelsk, og vi er specialiserede i stressmanagement særligt i vidensvirksomheder. 

Hvordan ser et foredrag ud?

Et foredrag om stressmanagement varer 1-1,5 time og er altid en interaktiv og vital blanding af oplæg, involvering af publikum og forskellige inspirerende øvelser.

Vi skræddersyer vores foredrag til jeres individuelle og unikke ønsker, behov og situation, hvorfor I altid kan forvente, at vores foredragsholder som forberedelse sætter sig grundigt ind i jeres virksomhed, jeres kultur samt jeres aktuelle hverdag. 

Alle vores foredrag leveres både som webinarer såvel som med fysisk optræden efter jeres ønske og behov, og vi taler lige gerne på både dansk engelsk.

Mød Majken Matzau & vores foredragsholdere

Majken Matzau er en af danmarks førende eksperter og foredragsholdere med mere end 25 års erfaring i at engagere publikum i dansk erhvervsliv fra scenen.

Majken Matzaus foredrag er skarpe, ’on the edge’ og uhøjtidelige, og hun er kendt for altid at involvere deltagerne på en vedkommende og humoristisk måde.

Majken Matzau kan bookes som foredragsholder internt i virksomheder samt som key note speaker på konferencer mm. 

Alle Matzaus øvrige erhvervspsykologer er uddannede i Majken Matzaus metode og har mange års erfaring i både undervisning og facilitering såvel som rådgivning af ledergrupper, HR samt individuelle ledere og medarbejdere.

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at rekvirere et foredrag.

Book Foredrag i stressmanagement med Erhvervspsykolog Majken Matzau

Mere end 25 års erfaring...

Med stressmangement-foredrag for danske vidensvirksomheder

“Vi har brug for flere af din slags (Majken Matzau) som kan handle, handle hurtigt og med stor professionalisme og personligt engagement – fantastisk.

Du er kort sagt hamrende dygtig, ikke mindst ift. din ekspertise ifm stressramte medarbejdere. Og her skal du have stor ros. Jeg valgte ikke at gå via vores egne PFA-ordninger – de er generelt ikke gode nok, og du har været helt fantastisk – igen – så tak for hurtig indsats og opfølgning.”

Trine Mulvad

Senior Vice President
Novo Nordisk

“Heldigvis ser det ud til at vi har fået styr på stressen hos os, takket været jeres hjælp. Det har været et super samarbejde og utroligt lærerigt for os.

For nylig havde jeg alle arbejdsmiljøgrupper samlet. De kom med deres bud på hvordan vi vedligeholder trivslen og fortsat forebygger.

Ud fra dette temamøde tror jeg på, at vi har fået styr på hvordan vi håndterer pres og belastninger i fremtiden.”

Inger Lis Sørensen

HR Konsulent
Fælles Fagligt Forbund

“Jeg har i flere år samarbejdet med Majken Matzau, og har været meget tilfreds med både den måde hun har arbejdet på, vores samarbejde og ikke mindst de resultater, som dette har givet.

Vi har fra virksomhedens side kunnet spore tilfredsstillende resultater ift en forbedret arbejdsmæssig indsats.

Jeg giver derfor gerne Majken (Matzau) og Matzau Erhvervspsykologer mine bedste anbefalinger.”

Henrik Horn-Møller

HR-Chef
Topdanmark

Matzau i medierne

Majken Matzau fungerer som ekspert i DR, TV2, JP, Berlingske mm.

Majken Matzau er ekspert i stress på DR

Majken Matzau forklarer, hvordan ansvar og indflydelse skal følges ad for at skabe en bæredygtig organisation.

Hør i inslaget, hvornår du skal sige pænt nej tak til en ledelsesopgave, også hvis den er prestigefyldt.

Kontakt os for at høre mere om vores stress-management foredrag

Ring eller skriv til Matzau Erhvervspsykologer

matzau

Kontakt Matzau Erhvervspsykologer

Vi står klar til at hjælpe dig

Ønsker du at høre mere om mulighederne for et foredrag eller oplæg om stress-management.

Du kan ringe og skrive til os i fuld fortrolighed, og du kan forvente at høre fra os, så snart vi har modtaget din henvendelse. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Vi holder foredrag og oplæg i både ind- & udland

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn