Medarbejder Coaching

Ønsker du at udvikle dig professionelt?

Som nøglemedarbejder eller specialist er du virksomhedens vigtigste ressource.

Igennem et personligt udviklende coachingforløb vil du komme til at vokse både personligt og fagligt, så du kan brænde igennem i din professionelle rolle. Du vil få løftet din bevidsthed, du få udviklet dine mønstre og strategier samt få redskaber til en stærk navigation i en kompleks og foranderlig hverdag. 

Coachingforløb for medarbejdere

- Personlig og professionel udvikling

Matzau Erhvervspsykologer tilbyder skræddersyede, erhvervspsykologiske coaching- og rådgivnings forløb til medarbejdere med fokus på arbejdsglæde, forebyggelse af stress og personlig udvikling i den professionelle rolle.

Igennem et coaching- og rådgivningsforløb hos en af vores erfarne erhvervspsykologer kan stress forebygges og sygemeldinger undgås.  

I et medarbejdercoachingforløb kommer du til at vokse i din professionelle rolle, du kommer til at møde dig selv i en ny, styrket udgave, og du bliver klædt på med nye strategier og værktøjer til at navigere i en kompleks hverdag i det moderne arbejdsliv.

Du vælger selv, hvilke temaer du vil arbejde med i coachingen. Der er rum og mulighed for at arbejde med det, du har behov for. Erhvervspsykologisk rådgivning og vejledning indgår naturligt i coachingforløbet, og du skal ikke finde alle dine svar selv. 

Du vil få løftet din bevidsthed, du få udviklet dine mønstre og strategier samt få redskaber til en stærk navigation i en kompleks og foranderlig hverdag. 

Kontakt os

Temaer i medarbejdercoachingforløb

Igennem mere end 25 år har Matzau Erhvervspsykologer hjulpet førende virksomheder som Novo Nordisk, Ørsted of Deloitte med rådgivning, støtte og udvikling af virksomhedens medarbejdere og talentmasse. 

Vi er støttende, direkte og konkrete i vores rådgivning, og igennem et forløb hos os kommer du til at vokse både i bevidsthed, kompetence samt i deres professionelle rolle. 

Book en coach

Kontakt os hvis du ønsker at booke et forløb eller høre nærmere om priser, form og indhold.

Hvordan ser et forløb ud?

Et medarbejdercoachingforløb hos Matzau Erhvervspsykologer aftales individuelt efter behov og udgøres af en række sessioner, typisk af 1,5 times varighed.

Længden af forløbet afhænger selvfølgelig af din aktuelle situation, samt dine individuelle ønsker og behov. Men alt andet lige strækker et godt forløb sig gerne over 6 sessioner.

Book tid til coaching

Du kan læse mere om vores erfarne coaches ved at klikke nedenfor.
Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at booke tid.

erhvervspsykolog mariam mellouli

Mere end 25 års erfaring

...Med at rådgive og støtte ledere og medarbejdere i alle typer virksomheder

”Jeg har været meget glad for mit forløb hos Majken (Matzau, red.), og jeg ville være et helt andet sted, hvis jeg ikke havde haft hendes assistance. Jeg følte mig hørt og forstået, og det virkede endda til, at Majken kendte mig bedre, end jeg kendte mig selv.

Jeg er blevet bevidst om mine udviklingsområder, og på hvordan jeg sætter grænser i mit arbejdsliv.

Jeg er blevet meget klogere på mig selv både i arbejdsregi og på det personlige plan.

Jeg vil til enhver tid anbefale Majken til andre. Endnu engang tak for din assistance.” 

Cecilia Louise Andersen

Fuldmægtig, Erhvervsstyrelsen

”Jeg ville nødig have været uden Majken (Matzaus, red.) hjælp, da min ægtefælle døde, og forløbet af samtalerne kan jeg kun karakterisere som absolut befordrende for mig til at komme videre. Jeg har ikke mødt en bedre psykolog gennem tiderne, og dem har jeg da ellers mødt nogle stykker af.

Jeg har absolut følt mig hjulpet. Arbejdsmæssigt har det betydet, at jeg har fundet mere ro, selv når forandringerne er store og ret voldsomme.

Jeg vil ikke et minut betænke mig på af anbefale Matzau Erhvervspsykologer. De allerbedst hilsener til dig, der var der, da det kneb mest.”

Fritz Skov Iversen

Ekspeditionssekretær, Topdanmark

“Dette forløb er det bedste jeg har gjort for mig selv. Det var svært at overskue om det var det rigtige inden forløbet, men jeg lagde hurtigt mærke til forandringer, som gjorde det meget klar at det var den bedste beslutning.

Det har været skønt at lære dig at kende og kunne sparre med dig (Chefkonsulent Carla Packness).

Jeg kommer helt sikkert til at snuppe en session igen. Jeg fulgte dit forslag og det skabte hurtig fremgang på arbejdet, og flere bemærker og kommenterer på min glæde og energi.

Tusind tak for et godt  forløb.”

Anna Patricia Dencker

Relations Manager, CBS

Du kan kontakte os i fuld fortrolighed

Ring eller skriv til Matzau Erhvervspsykologer

matzau

Kontakt Matzau Erhvervspsykologer

Vi står klar til hjælpe jer

Alle vores erhvervspsykologer har mange års erfaring med coaching og udvikling af såvel virksomheder som professionelle. 

Du kan ringe og skrive til os i fuld fortrolighed, og du kan forvente at høre fra os, så snart vi har modtaget din henvendelse. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn