HR Rådgivning

Udvikling af HR & Organisation

Matzau Erhvervspsykologer fungerer som rådgivere og sparrings-partner for landets førende virksomheder indenfor Trivsel og Stressforebyggelse. Vi er klar til at hjælpe jer i dag – både med akutte sager samt forebyggende tiltag. 

Rådgivning og udvikling HR

Vi tilbyder rådgivning inden for:

Fotograf_Mark_Thyrring030-scaled.jpg

Trivsel

Strategi, workshops & rådgivning

Ønsker I en professionel Trivselsudviklingsproces i jeres organisation? Ønsker I at gennemføre Trivsels-workshops i alle jeres enheder? Ønsker I individuel ledelsesbaseret Trivselsrådgivning til jeres ledere? Skab øget flow, trivsel & high performance i hele jeres organisation.

Læs mere her eller book et møde i dag med en af vores erfarne erhvervspsykologer.

stressrådgivning hos Matzau

Stressrådgivning

Akutte sager samt forebyggelse

Ønsker I en professionel strategi til nedbringelse og forebyggelse af stress i organisationen? Ønsker I et stressberedskab som support til jeres interne tilbud? Ønsker I uddannelse af HR, TR, samtlige ledere og alle jeres medarbejdere, så stress kan tages i opløbet, og sygemeldinger undgås?

Læs mere om vores Akut-rådgivning samt vores Forebyggelsestiltag eller kontakt os for et afklarende møde.

Rådgivning og udvikling af HR

- Vi hjælper jer med at skabe trivsel, flow & high performance

Matzau Erhvervspsykologer fungerer som rådgivere og  sparringspartnere  for HR i en lang række danske virksomheder, heriblandt Oticon, Danske Spil og Topdanmark.

I samarbejde med virksomhedernes HR-funktioner  udvikler og implementerer vi uddannelser, politikker og strategier i bestræbelserne på at skabe høj trivsel og performance samt at reducere  virksomhedernes stressniveau.

Parallelt hermed samarbejder vi med HR-funktionerne i en lang række virksomheder om akutte enkeltsager – både forebyggende såvel som akut. Har I en situation, hvor en medarbejder har fået et stresssammenbrud, så ring til os i dag. Vi står klar til at hjælpe jer.

Med Matzau Erhvervspsykologer som rådgivere og sparringspartnere får I udviklet og implementeret en professionel strategi og proces med fokus på at skabe høj bevidsthed og trivsel samt en bæredygtig arbejdsstyrke i jeres moderne vidensvirksomhed.

Kontakt os

Mere end 25 års erhvevspsykologisk erfaring

...Med at rådgive og udvikle strategi, politikker & uddannelse i vidensvirksomheder

“Vi har brug for flere af din slags (Majken Matzau) som kan handle, handle hurtigt og med stor professionalisme og personligt engagement – fantastisk.

Du er kort sagt hamrende dygtig, ikke mindst ift. din ekspertise ifm stressramte medarbejdere. Og her skal du have stor ros. Jeg valgte ikke at gå via vores egne PFA-ordninger – de er generelt ikke gode nok, og du har været helt fantastisk – igen – så tak for hurtig indsats og opfølgning.”

Trine Mulvad

Vice President, Novo Nordisk

“Heldigvis ser det ud til at vi har fået styr på stressen hos os, takket været jeres hjælp. Det har været et super samarbejde og utroligt lærerigt for os.

For nylig havde jeg alle arbejdsmiljøgrupper samlet. De kom med deres bud på hvordan vi vedligeholder trivslen og fortsat forebygger.

Ud fra dette temamøde tror jeg på, at vi har fået styr på hvordan vi håndterer pres og belastninger i fremtiden.”

Inger Lis Sørensen

HR Konsulent, 3F

“Jeg har i flere år samarbejdet med Majken Matzau, og har været meget tilfreds med både den måde hun har arbejdet på, vores samarbejde og ikke mindst de resultater, som dette har givet.

Vi har fra virksomhedens side kunnet spore tilfredsstillende resultater ift en forbedret arbejdsmæssig indsats.

Jeg giver derfor gerne Majken (Matzau) og Matzau Erhvervspsykologer mine bedste anbefalinger.”

Henrik Horn-Møller

HR-Chef, Topdanmark

Matzau i medierne

Majken Matzau fungerer som ekspert i DR, TV2, JP, Berlingske mm.

Majken Matzau i DR

En mistrivsel i vidensvirksomheder skyldes grundlæggende 3 faktorer, som skal være i balance, førend man som topledelse bør sælge eller acceptere  et projekt. 

Se med her i videoen, hvor Majken Matzau løfter sløret for, hvilke faktorer, der er afgørende for at skabe en bæredygtig organisation. 

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn