Mød Majken Matzau

Adm. Direktør
Cand.psych.aut. & Civiløkonom

Mød Majken Matzau

Adm. Direktør
Cand.psych.aut. & Civiløkonom

Mød Majken Matzau

Adm. Direktør, Cand.psych.aut. & Civiløkonom

Majken Matzau er uddannet Cand. Psych. fra Københavns Universitet og autoriseret af Dansk Psykolognævn. Hun er endvidere uddannet Civiløkonom fra CBS og har derudover en lang række efteruddannelser, kurser og certificeringer bag sig.

Majken er en særdeles erfaren erhvervspsykolog, og hun har siden 1997 udført erhvervsrettet psykologarbejde og konsulentopgaver samt udviklet og ledet organisations- og lederudviklingsprojekter for en lang række nationale og internationale virksomheder.

Majken fungerer som Executive Coach, rådgiver og sparringspartner for direktions- og bestyrelsesmedlemmer samt indehavere og ejerledere, og hun er en inspirerende, skarp og innovativ rådgiver og coach. At komme i “den varme stol” hos Majken beskrives som en stærkt transformerende oplevelse af Majkens kunder, og hendes særlige evne til at stille skarpt på den enkeltes personlige og professionelle DNA og uddrage essensen heraf skaber intensive udviklingsforløb med stærke resultater.

Majken fungerer endvidere som ekspert og foredragsholder, og hun har mere end 25 års erfaring i at engagere publikum i dansk erhvervsliv fra scenen.

Majken har internationale efteruddannelser i narrativ terapi v. Michael White (Adelaide) samt fra KCC (London) og DISPUK (DK), og hun trækker på den systemiske procespsykologi såvel som på den dynamiske organisationspsykologi. Majken trækker endvidere på en mangeårig baggrund indenfor meditation, meditative stressteknikker og transpersonlig psykologi.

Majken har tidligere været ansat blandt andet som HR Partner i Novo Nordisk, chefkonsulent i Green & Andersen Erhvervspsykologer samt Leadership Development Consultant i Mobilix-Orange.

Forfatterskab & presse

Majken Matzau er forfatter til bestsellerne Rigtige mænd går også i sort, 2014 fra People’s Press og Stressfri på tolv uger eller mer’ fra People’s Press 2012 og Stresscoaching – Coaching i grænselandet, som udkom på Børsens Forlag i 2009, hvis metoder har skabt nye og mere effektive tilgange til at arbejde med stress, ledelse og coaching i dansk erhvervsliv.

Majken har endvidere igennem mere end 20 år fungeret som ekspert og kommentator indenfor psykologi, stress og ledelse for førende danske medier, bla. Berlingske Business, JP, Børsen, TV2 og Danmarks Radio. Majken har her medvirket i mere end 350 presseinterviews. 
Læs mere under presse

Majken er endvidere forfatter til Universets Sang, som udkom i 2017 fra People’s Press samt medforfatter til Nye perspektiver på stress i samarbejde med Svend Brinkmann og Malene Friis Andersen fra Forlaget Kliim (2013).

Majken er derudover forfatter til en lang række kapitler i øvrige bøger, publikationer og artikler der kan downloades under Artikler.

Ekslusiv Executive coaching af topledere, indehavere & Bestyrelsesmedlemmer hos Adm. Direktør Majken Matzau

Majken Matzau

Adm. Direktør
Cand.psych.aut. & Civiløkonom

Kontakt Majken

E-mail: mm@matzau.dk

Forfatterskab

Stresscoaching - coaching i grænselandet
Stressfri på tolv uger eller mer'
Rigtige mænd går også i sort
Universets Sang

Curicullum Vitae

Nedenfor kan du læse Majken Matzaus CV

CV Majken Matzau

- Direktør, Cand.psych.aut. & Civiløkonom

Uddannelsesmæssig baggrund

1992-98

Københavns Universitet

1989-92

Handelshøjskolen i København

Praktisk baggrund

2007 –

2008

2007-08

2004-07

2002-04

1999-02

1998-99

1998

1997

Erhvervstest & certificeringer

2003

2002

2000

1999

1997

Efteruddannelse

2010

2003-06

2003

2002

2001

2000

“Vi har brug for flere af din slags (Majken Matzau) som kan handle, handle hurtigt og med stor professionalisme og personligt engagement.

Du har været helt fantastisk. Du er kort sagt hamrende dygtig.
Tak for hurtig indsats.”

Trine Mulvad
Senior Vice President
Novo Nordisk

”Jeg ville nødig have været uden Majkens hjælp, da min ægtefælle døde. Jeg har ikke mødt bedre psykolog gennem tiderne, og dem har jeg ellers mødt nogle stykker af.

Jeg vil ikke et minut betænke mig på at anbefale Matzau Erhvervspsykologer. De allerbedste hilsener til dig, der var der, da det kneb mest.”

Fritz Skov Iversen
Ekspeditionssekretær
Topdanmark

“Forløbet hos Majken har været topprofessionelt. Majken har haft en enestående påvirkning på min personlige udvikling. Jeg har mange gange anbefalet Majken varmt til netværk og vil fortsætte med at gøre det. 

For mig har det være en kæmpe gave at møde en person, som har evnet at flytte mig så langt, som det har været tilfældet. Det er et sandt privilegium, som jeg er meget taknemmelig for. Jeg ser derfor frem til at fortsætte den gode sparring, efter foreløbig 10 gode år.”

Lars Østergaard
Partner
Deloitte

Hvad siger Majken Matzaus kunder?

Erhvervspsykolog Majken Matzau leverer Executive Coaching til C-Level ledere

”Coachingforløbet hos Majken Matzau har været dybt professionelt fra start til slut, uden på noget tidspunkt at være upersonligt eller distanceret.

Det er effektivt, at man allerede første gang, efter 90 minutter, får sat skred i mange ting og flytter sig. Det var imponerende så hurtigt Majken kunne læse og forstå min situation og få mig til at arbejde med mig selv. Det kommer tæt på, og man bliver udfordret.

Jeg er blevet stærkere i forståelsen af, hvem jeg er, og hvad jeg vil have ud af livet.
Jeg er blevet bedre til ikke at være hård mod mig selv. Og endelig: Jeg er blevet langt mere autentisk som menneske.

Feedbacken fra mine omgivelser er, at de synes, jeg er mere ægte i de ting, jeg foretager mig. Det har jeg det rigtigt godt med.  

Majken har været en fantastisk katalysator, stifinder og cheerleader på min personlige rejse. Majken får mine varmeste anbefalinger.”

Deniz Jensen

Sales Director
Corendon

“Majken har fungeret som Executive Coach for mig. Samarbejdet har været yderst professionelt, hvor Majken altid er velforberedt og veloplagt.

Som executive coach for mig i en yderst presset ledelsesmæssig periode hjalp hun mig igennem den, så er jeg kommet godt videre.

Majken byder ind med direkte råd og konkrete tiltag, når situationen kræver det. Og så ser hun helheder – også mit liv som et helt liv, der skal fungere.

Så selvom vores samtaler har fokuseret på mine profesionelle og ledelsesmæssige udfordringer, har hun også både kvalificeret og med succes coachet mig på meget personlige problemstillinger.

Og her skal du have stor ros, Majken. Du er kort sagt hamrende dygtig.

Vi har brug for flere af din slags, som kan handle, handle hurtigt og med stor professionalisme og personligt engagement. Du har været helt fantastisk.

Tusind tak for hurtig indsats og opfølgning.”

Trine Moulvad

Senior Vicepresident
Novo Nordisk

“På anbefaling af en af Majken Matzaus tidligere klienter startede jeg selv på et Executive Coachingforløb hos Majken, som udviklede sig til flere forløb.

Jeg var egentligt ikke helt bevidst om hvorfor, og om hvad, jeg ville med executive coachingforløbet, og jeg havde ikke et helt specifikt formål.

Jeg havde dog en klar fornemmelse af, at jeg søgte at øge min bevidsthed, og også at jeg ønskede at ændre noget i mit liv.

De adskillige forløb, og de mange timer, jeg tilbragte hos Majken, har været årsagsgivende til, at mit profesionelle virke nu er blevet radikalt ændret, og det har på alle måder været medvirkende til at give mig mod og lyst til netop at skabe denne ændring.

På det personlige plan er jeg blevet væsentligt mere bevidst om, hvad jeg ønsker mig af livet, og jeg også blevet bevidst om, hvor vidunderligt livet faktisk er.

Tusind tak for hjælpen Majken.”

Rasmus Rømer Lausen

Vicedirektør
Adserballe & Knudsen

Skriv til Majken og aftal et fortroligt, indledende møde

Majken Matzau fungerer som Executive Coach for C-Level ledere i både ind- & udland​

matzau

Executive Coaching hos Majken Matzau

Udvikling af dit lederskab & din virksomhed

Ønsker du et fortroligt og ekslusivt rum til udvikling, sparring, støtte og hjælp?

Du kan kontakte Majken Matzau her og aftale et indledende møde med henblik på at teste kemi samt tale ønsker, behov og muligheder for et Executive Coachingforløb.

Majken Matzau har +25 års erfaring med Executive Coaching

Rådgivning & udvikling af ledere, indehavere & bestyrelsesmedlemmer

Mit Executive Coaching-forløb hos Majken Matzau har været både givende og lærerigt.

Jeg henvendte mig i en situation, hvor jeg havde brug for rådgivning om en konkret arbejdsmæssig udfordring.

Dette udviklede sig til et længere og mere bredt favnende forløb, hvis udbytte jeg fortsat har glæde af.

Jeg er blevet klogere på min rolle og position samt på de udfordringer, der uværgeligt følger med dette, og jeg er blevet bedre til at tackle dem.

Jeg anbefaler gerne Majken og har allerede gjort det flere gange.​”

Sandra Marguardsen

CEO
Dining Six

“Jeg har haft stor glæde af Executive Coachingforløbet hos Majken Matzau.

Da jeg startede forløbet, følte jeg mig tæt på at gå ned med flaget, men jeg fik hurtigt troen på, at Majken kunne hjælpe mig. Hun virkede gennemsyret af professionalisme og virkede samtidig meget imødekommende, kærlig og interesseret.

Majken virkede meget professionel og kunne blot ved at kigge på mig konstatere, hvordan jeg havde det. Hun var ikke til at snyde!

Jeg lærte rigtig rigtig meget. Jeg vil til hver en tid anbefale Majken Matzau til andre – og har allerede gjort det! 

Eva Frydenlund

Økonomidirektør
Topdanmark

“Jeg har været til Executive Coaching hos Majken Matzau.

Majken har en meget bred vifte af faglig såvel som menneskelig erfaring at trække på, hvilket betød, at jeg kunne hjælp til hvad som helst i forløbet.

Majken forstår at komme helt ind til roden af problemerne, og Majken fik mig til at se tingene og ikke mindst mig selv fra en helt anden vinkel.

Jeg valgte Matzau Erhvervspsykologer fordi jeg fik dem anbefalet.

Jeg vil helt klart anbefale Matzau Erhvervspsykologer til andre.”

Lone Ramussen

Økonomidirektør
Min A-kasse

Majken kan hjælpe dig i både ind- & udland

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn