Mød Majken Matzau

Direktør
Cand.psych.aut. & Civiløkonom

Mød Majken Matzau

Direktør, Cand.psych.aut. & Civiløkonom

Majken Matzau er uddannet Cand. Psych. fra Københavns Universitet og autoriseret af Dansk Psykolognævn. Hun er endvidere uddannet Civiløkonom fra CBS og har derudover en lang række efteruddannelser, kurser og certificeringer bag sig.

Majken er en særdeles erfaren erhvervspsykolog, og hun har siden 1997 udført erhvervsrettet psykologarbejde og konsulentopgaver samt udviklet og ledet organisations- og lederudviklingsprojekter for en lang række nationale og internationale virksomheder.

Majken fungerer som Executive Coach, rådgiver og sparringspartner for direktions- og bestyrelsesmedlemmer samt indehavere og ejerledere, og hun er en inspirerende, skarp og innovativ rådgiver og coach. At komme i “den varme stol” hos Majken beskrives som en stærkt transformerende oplevelse af Majkens kunder, og hendes særlige evne til at stille skarpt på den enkeltes personlige og professionelle DNA og uddrage essensen heraf skaber intensive udviklingsforløb med stærke resultater.

Majken fungerer endvidere som ekspert og foredragsholder, og hun har mere end 25 års erfaring i at engagere publikum i dansk erhvervsliv fra scenen.

Majken har internationale efteruddannelser i narrativ terapi v. Michael White (Adelaide) samt fra KCC (London) og DISPUK (DK), og hun trækker på den systemiske procespsykologi såvel som på den dynamiske organisationspsykologi. Majken trækker endvidere på en mangeårig baggrund indenfor meditation, meditative stressteknikker og transpersonlig psykologi.

Majken har tidligere været ansat blandt andet som HR Partner i Novo Nordisk, chefkonsulent i Green & Andersen Erhvervspsykologer samt Leadership Development Consultant i Mobilix-Orange.

Forfatterskab & presse

Majken Matzau er forfatter til bestsellerne Rigtige mænd går også i sort, 2014 fra People’s Press og Stressfri på tolv uger eller mer’ fra People’s Press 2012 og Stresscoaching – Coaching i grænselandet, som udkom på Børsens Forlag i 2009, hvis metoder har skabt nye og mere effektive tilgange til at arbejde med stress, ledelse og coaching i dansk erhvervsliv.

Majken har endvidere igennem mere end 20 år fungeret som ekspert og kommentator indenfor psykologi, stress og ledelse for førende danske medier, bla. Berlingske Business, JP, Børsen, TV2 og Danmarks Radio. Majken har her medvirket i mere end 350 presseinterviews. 
Læs mere under presse

Majken er endvidere forfatter til Universets Sang, som udkom i 2017 fra People’s Press samt medforfatter til Nye perspektiver på stress i samarbejde med Svend Brinkmann og Malene Friis Andersen fra Forlaget Kliim (2013).

Majken er derudover forfatter til en lang række kapitler i øvrige bøger, publikationer og artikler der kan downloades under Artikler.

Majken Matzau

Direktør
Cand.psych.aut. & Civiløkonom

Kontakt Majken

E-mail: mm@matzau.dk

Udgivelser

Stresscoaching - coaching i grænselandet
Stressfri på tolv uger eller mer'
Rigtige mænd går også i sort
Universets Sang

Curicullum Vitae

Nedenfor kan du læse Majken Matzaus CV

CV Majken Matzau

- Direktør, Cand.psych.aut. & Civiløkonom

Uddannelsesmæssig baggrund

1992-98

Københavns Universitet

1989-92

Handelshøjskolen i København

Praktisk baggrund

2007 –

2008

2007-08

2003-07

2002-03

1999-02

1998-99

1998

1997

Erhvervstest & certificeringer

2003

2002

2000

1999

1997

Efteruddannelse

2010

2003-06

2003

2002

2001

2000

“Vi har brug for flere af din slags (Majken Matzau) som kan handle, handle hurtigt og med stor professionalisme og personligt engagement.

Du har været helt fantastisk. Du er kort sagt hamrende dygtig.
Tak for hurtig indsats.”

Trine Mulvad
Vice President
Novo Nordisk

”Jeg ville nødig have været uden Majkens hjælp, da min ægtefælle døde. Jeg har ikke mødt bedre psykolog gennem tiderne, og dem har jeg ellers mødt nogle stykker af.

Jeg vil ikke et minut betænke mig på at anbefale Matzau Erhvervspsykologer. De allerbedste hilsener til dig, der var der, da det kneb mest.”

Fritz Skov Iversen
Ekspeditionssekretær
Topdanmark

“Forløbet hos Majken har været topprofessionelt. Majken har haft en enestående påvirkning på min personlige udvikling. Jeg har mange gange anbefalet Majken varmt til netværk og vil fortsætte med at gøre det. 

For mig har det være en kæmpe gave at møde en person, som har evnet at flytte mig så langt, som det har været tilfældet. Det er et sandt privilegium, som jeg er meget taknemmelig for. Jeg ser derfor frem til at fortsætte den gode sparring, efter foreløbig 10 gode år.”

Lars Østergaard
Partner
Deloitte

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn