Feedback & Learning mindset

Workshops for teams, afdelinger eller hele organisationen

Skab en dynamisk feed back organisation

- Hvor læring og udvikling skaber high performance

Sunde feedbackstrukturer er en af de afgørende parametre for trivsel og performance i en vidensvirksomhed. Matzau Erhvervspsykologer har leveret kurser og workshops i feedback til en lang række førende virksomheder, såsom Novo Nordisk, Topdanmark og Alm. Brand. 

Vores feedback-workshops henvender sig til medarbejdere, teams og afdelinger med det formål at lære medarbejderne at give og modtage handlingsorienteret feedback, med henblik på at skabe top-performance og trivsel i samarbejdet

Feedback og et lærende mindset er en af de afgørende faktorer i udviklende af high performing teams og lærende  organisationer.

På vores workshops og seminarer i feedback og learning mindset punkterer vi myterne om, hvordan talent skabes, og hvordan I skaber innovation, drive og robusthed i medarbejdernes psykologi.

Herigennem vises en ny vej frem, med udgangspunkt implementeringen af et handlingsorienteret feedback-redskab og med fokus på talentudvikling og high performance relationer.

Kontakt os

På feedback og learning mindset workshoppen vil medarbejderne:

På feedback-workshoppen lægges der vægt på det personlige såvel som det arbejdsrelaterede, og der skabes mulighed for at deltagerne gennem dialog etablerer et fælles sprog og forståelse for feedback-værktøjet.

Endvidere fokuseres der på, at deltagerne får redskabet og fælles aftaler med hjem til dagligdagens arbejdsliv.

Book en workshop

Kontakt os hvis du ønsker at booke en workshop eller høre nærmere om pris, form og indhold.

Hvordan ser en feedback workshop ud?

Der er ingen grænser for, hvem og hvor mange , der kan deltage på en workshop. En feedback-workshop varer typisk 3 timer og kan rekvireres som internt forløb af alle virksomheder.

Workshoppen kan gennemføres på dansk såvel som engelsk og veksler mellem teoretiske oplæg, øvelser og dialog baseret på deltagernes egne erfaringer.

Mød vores undervisere

Du kan læse mere om vores erfarne undervisere ved at klikke nedenfor.
Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at rekvirere et kursus.

Mere end 25 års erfaring

...Med at undervise og udvikle ledere og medarbejdere i alle typer virksomheder

Det inspirerede mig meget at opleve stemningen, som Majken skaber via sin store viden, hun deler ud af. Det inspirerer mig, at Majken i den grad brænder for og brænder igennem med sine budskaber. 

Noget var kendt men meget var nyt og blev formidlet på en måde, så jeg forstod en masse nyt og fik helt nye indsigter. Og jeg kunne have lyst til at høre og opleve det hele igen – lige nu! Jeg har taget med mig, at alt findes i mig, og at jeg ikke skal lede efter ro eller bekræftelse uden for mig selv. At jeg har adgang til at finde det i mig selv.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers workshop”

Charlotte Horn Andersen

3Shape, Global HR Director

“Super professionel workshop på ALLE måder på selve dagen. Høj faglig standard – Majken er en fantastisk dygtig og nærværende formidler, så stoffet bliver meget levende og let at forstå. Flot iscenesættelse, spændende rammer – alt i alt grundlaget for en vellykket dag.

Jeg kan bruge forklaringerne på, hvilke myter, der er, hvilke årsager der ligger bag og hvilke handlemuligheder, der er. Det giver mig selv en bedre forståelse og dermed handlemuligheder til at komme videre i processen og så er det rart i forhold til omgivelserne at være ordentlig klædt på. 

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers kursus.”

Sanne Loft

Workshop-deltager

“Jeg har været på kurser før, og det her var bare helt anderledes, fordi det føltes som om, du (Majken Matzau, red.) omfavnede os med din viden på en kærlig måde.

At du så gerne ville hjælpe os alle til at forstå at vi er gode nok. Jeg synes det lykkedes, det gik lige ind. Jeg ser det på en helt anden måde nu, og det er en lettelse.

Jeg har lært, at uklare roller, krav og forventninger har en kæmpe indflydelse. Jeg har lært, at det tager så lang tid at komme tilbage i samme koncentration efter en afbrydelse, og at der er ubalance mellem ansvar og indflydelse.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers workshop.

Bente Jørgensen

Nordisk Logistik Specialist, 3M Danmark

Matzau i medierne

Majken Matzau fungerer som ekspert i DR, TV2, JP, Berlingske mm.

Erhvervspsykolog Majken Matzau i Jyllandsposten

Majken Matzau forklarer, hvordan du kan komme til at reagere på din chef eller kollega, som om det  var din far eller din søster.

Læs mere i artiklen her, hvor du også kan blive klogere på, hvordan dine mønstre er grundlagt i barndommens ‘Første organisation’. 

WhatsApp-Image-2021-06-22-at-10.25.49-PM.jpeg

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn