Stressmanagement

Stressmanagement – en ledelsesopgave

Matzau Erhvervspsykologers foredrag Stressmanagement – en ledelsesopgave henvender sig til konferencer, virksomheder og organisationer og har fokus på at opgradere ledernes stressmanagement-kompetencer i bestræbelserne på at forebygge og reducere stress i arbejdet. Foredraget kan både rekvireres som webinar såvel som med fysisk optræden.

Under stressmanagement-foredraget klædes lederne på til at spotte stress hos medarbejderne, og der gives konkrete redskaber til ledelsesmæssig handlen herpå.

Endvidere klarlægges de typiske kilder til stress i vidensvirksomheder, og vi giver input til, hvordan man som leder kan lede sin organisation i retning af mere flow og mindre stress.

Ved Stressmanagement-foredraget / webinaret vil deltagerne:

  • Lære at spotte stress blandt sine medarbejdere og tage stress i opløbet
  • Lære at genkende og reducere kilder til stress i egen organisation
  • Få afgørende råd til, hvad man gør som leder, hvis en medarbejder er ved at gå ned med stress

Gennem foredraget klædes lederne til professionelt at forebygge og reducere stress i egen organisation. De deltagende ledere vil efter foredraget få adgang til Matzau Erhvervspsykologers viden og redskaber til at udøve professionel stressmanagement i lederjobbet gennem en særskilt side med downloads, der oprettes hertil (på matzau.dk) med tools, artikler og plancher, som fx kan lægges på intraweb eller bruges frit i organisationen efter behov.

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne for at få en af vores stresseksperter ud som foredragsholder.


Majken Matzau  gæster Aftenshowet på DR

Majken Matzau forklarer, hvordan ansvar og indflydelse skal følges ad for at skabe en bæredygtig organisation.

Hør her, hvornår du ikke skal sige pænt nej tak til en ledelsesopgave, også hvis den er prestigefyldt.

 

Del denne side:
Share 'Stressmanagement' on Facebook Share 'Stressmanagement' on Google+ Share 'Stressmanagement' on LinkedIn Share 'Stressmanagement' on Twitter Share 'Stressmanagement' on Print Friendly