Referencer

Her kan du læse kundeudtalelser om Matzau Stresscoachuddannelse

Vil du anbefale Matzau Stresscoachuddannelse?

“Jeg kan varmt anbefale uddannelsen Certificeret Matzau Stress Coach. Uddannelsen giver bred viden og dyb indsigt i stress, og behandlingen deraf. De værktøjer som gives er lette at bruge, men gør en stor forskel i diagnosticering og behandling af stress. Majken Matzau er en inspirerende underviser, som gerne deler ud af hendes enorme viden om stress. Undervisningen foregår i et uhøjtideligt og uformelt miljø.”

Britta Fyhring

HR-Konsulent, Vestas

“Alle store virksomheder med en HR afdeling, burde have mindst en uddannet stresscoach fra Majken Matzau. Som uddannet stresscoach hos Majken Matzau lærer du at tage hånd om stressede medarbejdere, så der hurtigt bliver lagt en plan, hvorved medarbejderens sygefravær vil være begrænset, du lærer at være proaktiv, klæde lederne på, så de kan spotte stress i deres afdelinger og ikke mindst, så nedbringer det sygefraværet enormt – så det kan ikke andet end betale sig på alle konti. Så hvad venter du på! Jeg anbefaler klart uddannelsen til andre.” 

Christina Kirkegaard

HR Konsulent, Atkins Danmark A/S

“Jeg vil anbefale Matzau Stresscoachuddannelse fordi uddannelsen er grundig og omfangsrig når det handler om viden om stress i det moderne samfund og fordi man når man er færdiguddannet også står med en praktisk erfaring der gør at man umiddelbart er klædt på til at udøve kvalificeret stresscoaching og rådgive med faglig tyngde i virksomheder fra dag ét.”

Anja Obdrup

HR-Chef, Miljø & Teknikforvaltningen, Københavns Kommune

“Jeg kan helt klart anbefale Matzau Stresscoachuddannelse. Måden, undervisningen foregår på, er helt unik – jeg har ikke prøvet denne form før. Men det giver mening, og det fungerede rigtig godt.

Virksomheden (Novo Nordisk) har fået en styrke i at kunne reagere i tide på ansatte, der udviser stresssymptomer. Og jeg har fået en personlig styrke at kunne spotte stress i min egen afdeling samt reagere, før min medarbejder rammes af et decideret stresskollaps. Og så kan jeg rådgive de andre ledere i, hvordan de kan spotte stresssymptomer hos deres ansatte.

Jeg har virkelig fået meget ud af Matzau Stresscoachuddannelse og anbefaler den helt klart.”

Mads Lønborg

Associate Manager, Novo Nordisk

“Ja, jeg vil på det varmeste anbefale Matzau Stresscoachudddannelse – netop på grund af værktøjerne og den suveræne kobling mellem den forretningsmæssige og den eksistentielle dimension!”

Bente Schmidt

Nordic HR Manager: Valora Trade

“Jeg vil anbefale Matzau Stresscoachudddannelse – absolut. Det er klart noget af det bedste undervisning- og materiale ift. stressramte. Det kan omsættes til hverdagen med de værktøjer og redskaber der præsenterers.”

Christian Dorow

Sundhedskonsulent, Velliv

”Jeg vil være meget tryg ved at anbefale stresscoachuddannelse hos MM. Jeg har som leder fået nogle værktøjer jeg bruger i min ledelse. Tak for et godt forløb, for fine indsigter.”

Niels Borg

Head of Project Management, Siemens

”Tusind tak for denne uddannelse. Jeg er så stolt over det jeg, har fået med mig, og som jeg kan bruge i mit firma. Jeg har en ny kunde om et par dage. Jeg glæder mig. Og jeg vil så absolut anbefale Matzau Stresscoachuddannelse.”

Mette Malene Odgaard

Global Regulatory Affairs Senior Associate, Ferring Pharmaceuticals

“Ja, jeg vil anbefale Matzau Stresscoachudddannelse -absolut. Fordi Matzau har en metode, som alle burde lære. Som alle med stress udfordringer kan vokse af!”

Teit Uldum

Psykoterapeut & underviser, Contra

“Ja jeg vil anbefale Matzau Stresscoachudddannelse! Fordi den har det hele: Faglig kvalitet, tools, åndeligt rum og fantastisk formidling”

Tina Hein

Adm. Direktør, Tina Hein Coaching

“jeg vil anbefale Matzau Stresscoachudddannelse ved enhver given lejlighed til andre”

Bente Christiansen

Accountmanager, Fujitzu Film

“Indenfor stresscoaching, lederskab og organisationsudvikling hører Majken Matzau så afgjort til i en liga helt for sig selv. Hun forstår på smukkeste vis at forene den østlige filosofi med den vestlige verdens mere rationelle tilgang til organisationspsykologien. Majken kan som få overskue helheder, processer og sammenhænge, en evne der i sidste ende kommer både klienter, virksomheder og elever til gode.

Som underviser i stress, kan jeg på det varmeste anbefale Matzau Stresscoachuddannelse. Hun udklægger kompetente, professionelle og varmhjertede stresseksperter, der er i stand til, på højt niveau, at rådgive både klienter og virksomheder.”

Belinda Donkin

Founder, Heart Math Institute Denmark

“Jeg vil bestemt anbefale uddannelsen til andre”

Nanna Storm

Socialrådgiver, Center for terapi, rådgivning og supervision

“Ja jeg vil anbefale Matzau Stresscoachudddannelse! Jeg vil meget gerne have at andre skal have denne suveræne oplevelse + læring”

Helle Selsøe Ebeling

Direktør, Selsøe Juncker ApS

“Jeg vil anbefale Matzau Stresscoachudddannelse. Absolut. Jeg har allerede anbefalet den”

Susanne Hermann

Socialrådgiver & Coach: Social Consult

“Ja jeg vil anbefale Matzau Stresscoachudddannelse! Og jeg anbefaler uddannelsen, hvor jeg overhovedet kan komme til det”

Gertrud Rostgaard

Konsulent & coach: Gertrud Rostgaard

“Majken Matzau er en meget autentisk og levende underviser med stor integritet. Hun formår at tage det bedste fra forskellige psykologiske skoler og at kombinere dem på en unik måde. Majken har udfordret mig på en måde, der har skabt god læring. Mit mål med at tage uddannelsen har været anderledes end resten af deltagernes, da jeg ikke arbejder med stress i arbejdslivet. Jeg arbejder derimod med følelsesmæssig stress relateret til det at være ufrivilligt barnløs i fertilitetsbehandling. Der var plads til mit alternative perspektiv, der blev anerkendt på en god måde. Jeg anbefaler gerne stresscoachuddannelsen fra Matzau Erhvervspsykologer til alle, der arbejder med stress.”

Kirsten List Larsen

Jordmoder, List Explorer

“I participated in Matzaus Stress Coaching education and certification. Majken Matzau is a true professionel, knows how to teach, educate and make the attendees enjoy the journey. Lots of models, processes, tools and a broad and deep ekspert knowledge within the areas – combined with her authenticity, authority, positive attitude and directness makes it highly recommendable. Majken meets people high and low in a highly appreciative way. I truly recommend Majken Matzau and the stress coaching education.”

Susanne Vejstrup

Indehaver, Vejstrup Coaching

“Jeg fik ved et tilfælde Majkens bog “Stress Coach” i hånden og blev meget hurtigt overbevist om, at skulle jeg lære fra den bedste – så var det på Matzaus Stress Coach uddannelse. Og jeg fik ret! Majken har en evne til at undervise, så man ikke er i tvivl om at hun brænder for emnet; for mennesker, viden, udvikling og formidling. Hendes tilgang til emnet, humoren og inddragelsen af det spirituelle gør, at hun formår at formidle om det hele menneske på en måde, som absolut smitter og inspirerer.”

Dida Leonhardt

Projektchef, Odense Kommune

“Jeg valgte Matzaus stresscoach-uddannelse, fordi den skiller sig markant ud, fra andre uddannelser på markedet, idet den er bygget op omkring Majkens holistiske livssyn. Redskaberne jeg har fået med giver mig mulighed for at skabe dybe bevidsthedsskift, der skaber varig forandring, og det har tydeligvis en bestyrkende en effekt på mine klienter. Jeg oplever at processen med at skabe indsigt, erkendelse og forandring er blevet forenklet og meget håndgribelig og jeg føler mig virkelig godt rustet til at arbejde med stressramte.
 
Jeg håber at Majkens holistiske approach til stresshåndtering vil blive alment kendt og brugt i erhvervslivet – det vil komme samfundet til gode at fokusere på udviklingspotentialet i stress i stedet for at symptombehandle – eftersom hver 10. dansker føler sig stresset dagligt.”
 

Zita Veneda Isager

Indehaver, Holistic Stressmangement

“Jeg vil helt sikkert anbefale Matzau Stresscoachuddannelse og har allerede gjort det.”

Eva Jacobsen

Indehaver, Jacobsen Consulting

“En af stresscoachuddannelsens styrker (og der er mange) er, at den fokuserer både på den organisatoriske kontekst og på den enkelte leder eller medarbejder, og det var den væsentligste årsag til, at jeg meldte mig til.

Oven i købet fik jeg hele pakken af indsigt, værktøjskasse og holistisk menneskesyn, leveret af en virkelig god rejsefører.

Majken Matzau ved, hvad hun taler om, brænder for det, hun formidler, og hun er knivskarp på viden og holdninger – en munter autoritet, helt efter mit hjerte.”

Anne Marie Thalund

Indehaver, Thalund Proceskonsultation

“Matzau Stresscoachuddannelse er en solid uddannelse, hvor du kommer i dybden med stressfænomenet. Derudover lærer du at forholde sig til hvordan man etisk og moralsk behandler stressklienter korrekt. Majken Matzau står for mig som meget høj kvalitet når det kommer til stress og behandlingen af stressede mennesker. Jeg vil klart anbefale Matzau Stresscoachuddannelse.”

Mette Bundgaard

Indehaver, Peace of Mind

”Min allerfineste anbefaling af Matzau Stressrådgiver og -coachuddannelse hos Majken Matzau! Matzau’ s Stresscoachuddannelse blev nøje udvalgt blandt mange udbydere – Matzaus koncept så tjekket ud, materialet så tjekket ud, og Majken så tjekket ud!

Jeg havde store forventninger til, at netop denne uddannelse skulle give mig præcis den viden, som jeg søgte. Men halleluja, jeg fik så meget mere ud af uddannelses-forløbet, end jeg overhovedet havde kunnet forestille mig. Jeg er dybt imponeret!

Majken er helt sin egen, en vidunderlig personlighed! Super intelligent, en højt begavet gadedreng M/K med en kæmpe viden, stor ekspertise, autoritet, business kvinde, faglighed, åndelighed, musikalitet og en fantastisk historiefortæller.

Det er det absolut sjoveste, kærligste, mest givende og interessante uddannelsesforløb, jeg længe har deltaget i.

Majken er en yderst dygtig formidler af kompliceret psykologisk indhold, og kombinationen af hendes “hardcore” viden og meditation i de unikke omgivelser på Vesterbrogade 60 A gjorde, at jeg svævede fra hver undervisning.

Jeg er ikke så let at imponere, men jeg er blæst bagover af Majkens vidunderlige sammensatte væsen, som udmøntes i hendes Stresscoachuddannelse. Majken er faglig dygtig – den mest kompetente på området, og så er hun mega spændende – et fantastisk menneske.”

Anne Marker

Anne Marker Ledelse & Coaching

“Hvis du gerne vil være en virkelig dygtig stresscoach, kan jeg på det allervarmeste anbefale Matzau Stresscoachuddannelse.

Jeg har haft fornøjelsen af have at Majken som underviser på hold 17 2023-24, og det har været en oplevelse og en læring ud over det sædvanlige.

Majken er en dygtig kommunikator, og hun formår struktureret og metodisk at formidle komplekst materiale på en forståelig måde. Hun har en imponerende viden og stor erfaring inden for stress, og hun deler gavmildt ud og formidler så levende, at det nærmest bliver egen erfaring for os – hendes studerende.

Majken skaber et trygt, støttende og musikalsk læringsmiljø, hvor man føler sig opmuntret til at stille spørgsmål, udfordre sig selv og vokse.

Og at tilbringe tid samt at lære i de fantastiske lokaler – koncertsalen med blomster, guld og højt til loftet – bidrager bare til en gennemkomponeret symfoni af læring, indsigt og udvikling, som er svær at ryste af sig. Man vil faktisk bare have mere.

Så her får du min allervarmeste anbefaling af Majken Matzau som dygtig, vidende og inspirerende underviser og mentor på Matzau Stresscoach / Stressrådgiveruddannelse.”

Signe Zink

Signe Zink Performance Coaching

Har Stresscoachuddannelsen indfriet dine forventninger?

“Majken Matzaus stresscoachuddannelse er den eneste af sin slags i Danmark, hvor du under uddannelsen, får et unikt indblik/viden/uddannelse inden for stressens verden. Alle store virksomheder med en HR afdeling, burde have mindst en uddannet stresscoach fra Majken Matzau. Som uddannet stresscoach hos Majken Matzau lærer du at tage hånd om stressede medarbejdere, så der hurtigt bliver lagt en plan, hvorved medarbejderens sygefravær vil være begrænset, du lærer at være proaktiv, klæde lederne på, så de kan spotte stress i deres afdelinger og ikke mindst, så nedbringer det sygefraværet enormt – så det kan ikke andet end betale sig på alle konti. Så hvad venter du på!”

Christina Kirkegaard

HR-Konsulent, Atkins Danmark A/S

“Matzau Stresscoachuddannelse har faktisk oversteget mine forventninger. Undervisning er fra day one meget håndgribelig og nemt for mig at omsætte i mit arbejde med stressramte medarbejdere. Uddannelsen har givet mig stor værdi i form af værktøjer og bevidst om processer i forhold til stressramte.”

Kirsten Schmidt

HR-Partner, Oticon

“Ja Matzau Stresscoachuddannelse har indfriet mine forventninger. Jeg er blevet klædt på til rollen som stress coach i min virksomhed.
Jeg har fået en masse konkret viden omkring stress. Og jeg er blevet mere tryg i min rolle som eksperten.”

Pia Blume

Senior Technician, Novo Nordisk

Vi har brug for flere af din slags som kan handle, handle hurtigt og med stor professionalisme og personligt engagement – fantastisk. Du er kort sagt hamrende dygtig.

Trine Moulvad

Senior Vicepresident, Novo Nordisk

“Matzau Stresscoachuddannelse har i højeste grad indfriet mine forventninger. Uden undtagelse tager jeg samtlige elementer i anvendelse løbende – dels i forhold til mig selv og dels ved forståelsen af en given situation.”

Bente Christiansen

Accountmanager, Fujitzu

“Jeg har deltaget i mange kurser og uddannelser, og jeg må sige dig en stor TAK for det mest inspirerende, engagerende og holistiske jeg har deltaget i. At få nye perspektiver til mit arbejde har altid været vigtigt for mig uanset, hvad jeg har lavet, og dette kursus/uddannelse har bare været i top. Jeg kan misunde dig din energi når du fortæller – ville ønske jeg havde den samme.”

Gertrud Rostgaard

Konsulent & coach

“Ja, Matzau Stresscoachuddannelse har i højeste grad indfriet mine forventninger. Jeg har fået både den teoretiske viden, praksiserfaring samt arbejdet med mig selv. Jeg føler mig rustet til at arbejde videre med rådgivning – både på organisationsniveau og på individuelt niveau.”

Susanne Kærup

Underviser, DJØF

“Endnu engang tak for denne fantastisk rejse, kan stadig tage mig selv i at sidde og tænke – For Sørensen jeg har lært meget. Og det er med stolthed i stemmen når man siger; jeg har gennemført uddannelsen ved Matzau Erhvervspsykologer.”

Gitte Holdersen

HR-Direktør, NDI A/S

“Jeg kan varmt anbefale uddannelsen Certificeret Matzau Stress Coach. Uddannelsen giver bred viden og dyb indsigt i stress, og behandlingen deraf. De værktøjer som gives er lette at bruge, men gør en stor forskel i dianosticering og behandling af stress. Majken Matzau er en inspirerende underviser, som gerne deler ud af hendes enorme viden om stress. Undervisningen foregår i et uhøjtideligt og uformelt miljø.”

Britta Fyhring

HR-Konsulent, Vestas

“Ja bestemt. Indholdet af kurset har et højt fagligt niveau og der var god sparring fra de øvrige deltagere.”

Marianne Larsen

Personaleudviklingschef, PA Consulting

“Matzau Stresscoachuddannelse har i den grad indfriet mine forventninger. Jeg er blevet klædt rigtigt godt på til at rådgive om stress. Jeg har fået redskaber til at foretage en korrekt diagnose, og jeg har fået en en helt ny vinkel og indsigt i, at det fysiske stressproblem skyldes mental overbelastning.”

Heidi Harild Stenfeldt

Fysioterapeut, Fysio360

“Matzau Stresscoachuddannelse har i den grad indfriet mine forventninger. Faglig høj kvalitet, god formidling og skøn atmosfære. Plads til forskellighed og individualitet.”

Tina Hein

Adm. Direktør, Tina Hein Coaching

“Matzau Stresscoachuddannelse  har mere end indfriet min forventninger! Jeg har fået meget mere tillid til at jeg kan lede stressede mennesker igennem en god og for dem udbytterig proces. Jeg er blevet bevidst om de forskellige roller, jeg indtager og har mulighed for at indtage. Og jeg er blevet meget mere fortrolig med mig selv som ekspert.”

Nanna Storm

Socialrådgiver, Center for terapi, rådgivning og supervision

“Matzau Stresscoachuddannelse har på alle måder indfriet mine forventninger Fagligheden er helt i top. Men endnu vigtigere er det eksistentielle element, Matzau forstår at skabe.”

Philip Neess

Direktør, Nordlys Kursuscenter

“Jeg fik absolut indfriet mine forventninger. Jeg fik de redskaber, der skal til for at møde en stress ramt person. Det er klart noget af det bedste undervisning- og materiale ift. stressramte. Det kan omsættes til hverdagen med de værktøjer og redskaber der præsenteres.”

Christian Dorow

Sundhedskonsulent, Velliv

“Ja, Matzau Stresscoachuddannelse har indfriet mine forventninger over al forventning. Jeg har fået rigtig mange brugbare værktøjer til at coache og rådgive stressklienter. Samtidig har jeg lært og fået indsigter omkring egen person i relation til coachrollen, som jeg ikke havde før uddannelsen.”

Helle Selsøe Ebeling

Direktør, Selsøe Juncker ApS

“Matzau Stresscoachuddannelse har absolut indfriet mine forventninger. Jeg har fået nogle meget konkrete værktøjer og metoder men også en personlig udvikling, som har været helt fantastisk. Jeg er kommet ”hjem” til mig selv.”

Teit Uldum

Psykoterapeut & underviser, Contra

“Matzau Stresscoachuddannelse har mere end meget indfriet mine forventninger. Udover stressfaglig undervisning har det beriget mig på så mange dimensioner oveni.”

Susanne Hermann

Socialrådgiver & Coach, Social Consult

“Matzau Stresscoachuddannelse har helt bestemt indfriet mine forventninger, ja! Jeg har fået en lang række værktøjer og metoder med hjem til mine kunder og klienter, men også en personlig udvikling, som har været helt fantastisk. Jeg har lært at træde frem i ekspertrollen, frem for at gemme mig bag terapeutrollen.”

Pia Rønne

Socialrådgiver, Familiekontakten

“Matzau Stresscoachuddannelse har i højeste grad indfriet mine forventninger. Det har været en rejse fagligt, personligt og spirituelt. Mine forventninger var alene til den faglige del – så det har virkelig været en bonus. Rent fagligt har det været fantastisk at anvende Majkens filosofi og værktøjer og opdage at det bringer lettelse, heling og i sidste ende handling hos mine klienter.”

Eva Lilleør

Trivium Consult

“Undervisningen har oversteget mine forventninger. Formidlingen af stoffet har været på højeste niveau – klart, begavet, kreativt og afvekslende”

Pia Scharling

Sangerinde og underviser, Pust Musik

“På rigtig mange måder har hele uddannelsen indfriet alle mine forventninger. En helt igennem fantastisk uddannelse og rejse både med sig selv og til at bruge professionelt.”

Anette Frederiksen

Mindup

“Majken Matzaus Stresscoachuddannelse forbinder på fineste måde det hele menneske – krop, sind og ånd – og det med en energi der i høj grad inspirerer til, at komme ud i verden og komme i gang. Majken er en kompetent underviser med et godt drive, og dette kombineret med viden, indsigt, spiritualitet gør uddannelsen til stress-coach hos Majken Matzau unik. Så spring ud i det – du vil ikke fortryde.”

Gertrud Rostgaard

Konsulent & coach

“Matzau’ s Stresscoachuddannelse blev nøje udvalgt blandt mange udbydere – Matzaus koncept så tjekket ud, materialet så tjekket ud, og Majken så tjekket ud!

Jeg havde store forventninger til, at netop denne uddannelse skulle give mig præcis den viden, som jeg søgte. Men halleluja, jeg fik så meget mere ud af uddannelses-forløbet, end jeg overhovedet havde kunnet forestille mig. Jeg er dybt imponeret!”

Anne Marker

Anne Marker Ledelse & Coaching

“JA… Matzau Stresscoachuddannelse  har indfriet mine forventninger. Og mere til. Jeg viste ikke meget om stress inden og har heller ikke selv haft stress. Men må sige at jeg nu er klædt godt på nu. Jeg lærte en masse jeg ikke havde regnet med og syntes også jeg er blevet en bedre coach.”

Mette Kjærsgaard

Bred Coaching, Time Consult

Hvad har været de bedste redskaber, du har lært på Matzau Stresscoachuddannelse?

“Det vigtigste redskab for mig er den klarhed som blev skabt på uddannelsen i forhold til hvornår man som stresscoach skal tage rollen som rådgiver og hvornår man skal tage rollen som coach på sig i et stressforløb.”

Anja Obdrup

HR-Chef, Miljø & Teknikforvaltningen, Københavns Kommune

“Jeg blev overrasket og virkningen af de værktøjer vi blev præsenteret for og trænet i at bruge. Som leder med en ansættelsesrelation til de personer jeg kommer til at beskæftige mig med, er der en grænse for hvor tæt jeg må komme på helbred og privatsfære generelt. To værktøjer synes jeg er specielt gode, som jeg har anvendt:

Belastningsgrafen: giver mig indsigt forløbet og giver (næsten) altid klienten en aha-oplevelse.

Organisatorisk kontekst: giver mig indsigt i, hvem der påvirker og relationer til klienten.

Begge værktøjer er med til at give et ’verdensbillede’, som vi kan tale ud fra, og som vi kan vende tilbage til fra samtale til samtale. De er gode til at åbne samtalen. Unikke undtagelser og Narrativreflektion bruger jeg MEGET til at vende klientens selvbillede. Min oplevelse fra egne klienter og medarbejdere er, at disse to værktøjer har en stor effekt.

Niels Borg

Head of Project Management, Siemens

“At bruge og forstå normalisering og spejling og selvfølgelig opløftningen. De redskaber jeg bruger mest er stress trappen, organisations diagram, belastnings graf og stress symptomer.”

Pia Blume

Senior Technician, Novo Nordisk

Stresstrappen, indføling, autoritet, 1. samtale – ja, faktisk det hele!

Kirsten Schmidt

HR-Partner, Oticon

“Især ”oplysningspligten” overfor ledere/ledelsen i forbindelse med medarbejderen bliver ramt af stress, der er i den grad behov for at bringe forståelse ind i ledelsen. Redskaberne derudover er især Ai og Unikke Undtagelser”

Bente Schmidt

Nordic HR Manager, Valora Trade

“Struktur på en samtale/ coachingforløb. Om projicering, spejling og især at forblive professionel”

Pia Scharling

Sangerinde og underviser, Pust Musik

“Stresstrappen, belastningsgrafen og de Unikke undtagelser. Samt mine egne temaer som ekspert; at det er i orden at man skal rådgive i visse faser ved stressbehandling. Altid skal kunne tage ekspertrollen. Jeg er blevet bevidst om balancen mellem at være anerkendende og at udfordre og at jeg skal være mindre ‘givende’ i visse situationer”

Helle Selsøe Ebeling

Direktør, Selsøe Juncker ApS

“Jeg har lært vildt meget om stress og om at hjælpe mennesker med stress. Men især også om vigtigheden af at være professionel, og den professionelle måde uddannelsen, har kørt på. Tak for det”

Susanne Hermann

Socialrådgiver & Coach, Social Consult

“Stresstrappen, Stress-spiralen, Belastningsgrafen, Organisationsdiagrammet, Beslutningsværktøjet, Meditationsteknikker, Unikke Undtagelser, Sansetræning, Projektion / Identifikation”

Tina Hein

Adm. Direktør: Tina Hein Coaching

“De fantastiske værktøjer som belastningsgrafen, kardinaler og et rigtig godt værktøj som stop & go rigtig godt til at komme i kontakt med hvad der er den helt rigtige beslutning i forhold til det hele i livet.”

Anette Frederiksen

Mindup

“Jeg bruger hele paletten ift de værktøjer vi er undervist i. Hjælp til stresshåndtering i krisefasen har også været meget nyttigt for mig, da jeg ofte er den første en stressramt klient møder. At psykoedukationen er ok at gå ind i.  At jeg ikke skal være bange for at sætte en konkret ramme og retning for klienten. At jeg har mulighed

Christian Dorow

Sundhedskonsulent, Velliv

“At være – turde være – ekspert. Stresstrappen og at arbejde med en blanding af meditation, coaching og terapi”

Teit Uldum

Psykoterapeut & underviser, Contra

“Strukturen på samtalerne. Faserne i Stresscoachingforløbet. Respekten for klientens sted”

Philip Neess

Direktør: Nordlys Kursuscenter

“At jeg nu kan tilbyde stress coaching. At jeg nu springer ud i coaching og stress coaching af medarbejder.”

Mette Kjærsgaard

Bred Coaching, Time Consult

Hvad får din virksomhed og/eller dine kunder ud af, at du har gået på Matzau Stresscoachuddannelse?

“At jeg er langt bedre klædt på til rollen, fordi jeg har erhvervet mig så meget mere viden. Og de får også en meget mere bevidst stresscoach ud af det.”

Pia Blume

Senior Technician, Novo Nordisk

“En mere kompetent håndtering og forebyggelse af stress. En større gennemslagskraft i forhold til at handle på de stressramte medarbejdere. Hvor meget jeg kan føle andre mennesker og hvordan jeg kan bruge det i forbindelse med mit arbejde. At stole på min viden om stress og stressramte til at rådgive min organisation bedst muligt. Hvor vigtig min autoritet er!”

Kirsten Schmidt

HR-Partner, Oticon

En faglig stærk samarbejdspartner – som kan rådgive med sikkerhed på dette vigtige område af vores fælles arbejdsliv i moderne virksomheder. At få en viden om at der er en vej ud af stress-situationer for alle – og at det handler om at have viden om og gøre det rigtige i situationen – så skal det nok lykkes i fællesskabet mellem den stressramte og arbejdspladsen.”

Anja Obdrup

HR-Chef, Miljø & Teknikforvaltningen, Københavns Kommune

“En leder med større viden om stress, der kan anvendes både på et mere overordnet plan med et strategisk perspektiv, og som leder af medarbejdere. Både konkret i forhold til medarbejdere, med også som viden i mit strategiske arbejde.
Derudover med klienter, som ikke er mine egne medarbejdere, hvor jeg kan hjælpe med stressforløb.”

Susanne Kærup

DJØF

”Som leder i en virksomhed skal jeg bruge uddannelsen til at fange eventuel stress i opløbet blandt mine medarbejdere – og kolleger. Siden certificeringen har flere medarbejdere bedt om hjælp under vores 1:1 samtaler. En kollega på samme niveau som mig, har også søgt hjælp. Mine medarbejdere ser alle ud til at være kommet videre.”

Niels Borg

Head of Project Management, Siemens

“Jeg har holdt oplæg for både medarbejdere og ledere om stress, så de har fået en øget viden, der har skærpet den enkeltes opmærksomhed på både sig selv og hinanden. Vi snakker mere om stress og signaler/symptomer. Ledere reagerer prompte når medarbejdere bryder sammen. Vi mangler stadig at blive bedre til at spotte og reagere tidligere. Derudover så kører jeg stress coaching forløb med medarbejderne, og implmenterer min viden i mine almindelige coaching forløb.”

Marianne Larsen

Personaleudviklingschef PA Consulting

“Flere har inden for de sidste par måneder synligt tilkendegivet at de mærker en reflekterende og rummelig tilgang i min måde at arbejde helhedsorienteret og værdiskabende på. Noget der virkelig giver pote i resultatmæssige sammenhænge”

Bente Christiansen

Accountmanager: Fujitzu

”Fremadrettet kan det bruges til at jeg kan påtage mig individuelle stresscoachingforløb samt gruppeforløb. I øvrigt er den viden og bevidsthed jeg har fået anvendelig i alle de rådgivende, undervisende og terapeutiske sammenhænge, jeg indgår i”

Nanna Storm

Socialrådgiver, Center for terapi, rådgivning og supervision

”Min virksomhed har fået meget kompetenceudvikling. Jeg kan spotte stress, hvordan vi lever med stress og hjælper mennesker med at tage ansvar for deres live uden stress. Alle de mekanismer, der er på spil – både i organisationer og privat, har jeg lært at gennemskue og afhjælpe.”

Gertrud Rostgaard

Konsulent & coach: Gertrud Rostgaard

“Høj faglig kvalitet – brugbare redskaber. En øget robusthed / rummelighed og benhård, men kærlig rådgivning og vejledning.”

Tina Hein

Adm. Direktør: Tina Hein Coaching

“Jeg har jo fået en bred viden omkring stresssymptomer, diagnose, helbredelse m.m., som jeg kan implementere i min undervisning.”

Philip Neess

Direktør: Nordlys Kursuscenter

“En professionel og kompetent stresskonsulent, der vil kunne tilføre stor værdi til både kunder og klienter”

Helle Selsøe Ebeling

Direktør: Selsøe Juncker ApS

“Både min virksomhed og mine kunder får et produkt med konkret, målrettet indhold og høj kvalitet”

Susanne Hermann

Socialrådgiver & Coach: Social Consult

“En kæmpe kompentence, med de helt rigtige værktøjer så en kunde kan komme sikkert og godt gennem et stresskolaps eller bare til at få styr på det som presser og stresser i en hektisk hverdag.en del og det organisatoriske. At stress ikke kun rammer perfektionister, og at alle kan komme sig helt hvis stress bliver behandlet rigtigt når der er et kolaps.”

Anette Frederiksen

Mindup

“En mere afbalanceret person med mere overskud og autoritet og meget mere ekspertviden”

Teit Uldum

Psykoterapeut & underviser, Contra

“Bedre undervisning på vores coachinguddannelser og en mere kvalificeret tilgang til stressarbejdet i coachingprocesserne”

Philip Neess

Direktør: Nordlys Kursuscenter

“Jeg kan hjælpe mine kunder med problemstillinger, som jeg tidligere har sagt nej til. Jeg tør nu at give mig i kast med folk, der er reelt syge. Det var jeg ikke kompetent til tidligere.”

Eva Jacobsen

Jacobsen Consulting

“Jeg kan hjælpe mine kunder med problemstillinger, som jeg tidligere har sagt nej til. Jeg tør nu at give mig i kast med folk, der er reelt syge. Det var jeg ikke kompetent til tidligere.”

Eva Jacobsen

Jacobsen Consulting

“Min virksomhed bliver mere helstøbt i og med at jeg nu kan føre flere klienter igennem et helt forløb -og rådgive virksomhederne undervejs, så klienten ikke bare kommer tilbage i det, der var. Mine kunder bliver nu mødt af en velfunderet faglighed, der hjælper dem videre på deres vej. ”

Eva Lilleør

Trivium Consult

“Jeg har fået en meget større og sikker viden og bevidsthed om stress og behandlingen heraf. Specielt hvor vigtig ”ro” er. Jeg kan mærke, at jeg selv er blevet meget mere sikker. Jeg er også blevet bedre til at stå ved min egen energi og gå ud med den, det er bare så skønt.

I går havde jeg mit første møde med en arbejdsplads omkring et samarbejde om en stressramt medarbejder, som de har henvist til mig. Mødet gik helt fantastisk. Jeg fik formidlet det vigtigste omkring stress generelt samt mulighederne og det nødvendige i den konkrete situation, så det kunne blive en win/win situation for alle parter. Jeg fik gjort helt tydeligt, hvad det ville indebære for arbejdspladsen, specielt ledelsen, at indgå i et samarbejde, at de var nødt til at kigge ind i organisationen og tage ansvar for den fremtidige udvikling i forhold til stressfremmende og stresshæmmende faktorer. Jeg havde så god kontakt med mig selv under hele mødet. Jeg var overrasket over, hvor meget jeg kunne formidle og hvordan jeg kunne træde i karakter på en rolig og bestemt måde. Det kom meget bag på mig, at det lykkedes så godt. De sagde alle ja til et samarbejde.

Da jeg gik derfra, havde jeg det helt fantastisk, var jublende glad. Denne oplevelse/erfaring har gjort, at jeg føler mig mere parat end nogensinde til at arbejde, ikke kun med den stressramte, men også med arbejdspladsen, hvor den stressramte er ansat. Til sidst vil jeg endnu engang takke for den fantastiske efteruddannelse du står for, som jeg virkelig har stor glæde af.”

Pia Rønne

Socialrådgiver: Familiekontakten

Hvad synes du om formen og måden, vi underviser på, på Matzau Stresscoachuddannelse?

“Rigtig god blanding af teori, praksis, debat, opgaver, indføling og meditation. Eksterne indlæg også spændende ligesom blanding af egen coachingsituation og fælles coaching har givet stort og forskelligt udbytte”

Bente Christiansen

Accountmanager, Fujitzu

Fantastisk blanding af teori og træning. Og så har det i den grad været en rejse på eget plan. Jeg er blevet bevidst om egne overbevisninger og projektioner. En bevidsthed som gør, at jeg er blevet langt mere sikker i min stress coaching. Tak for det, Majken.

Pia Blume

Senior Technician, Novo Nordisk

“Stresscoachuddannelsen hos MM har en god balance mellem teori og praksis. Det er godt at teorien er samlet i 2-3 dages moduler. Og det gav virkelig noget at have kaniner. Den kanin jeg havde var en stor udfordring, men jeg lærte virkelig af det. Sessionen med kanin som en del af modulet, var speciel god fordi, der var en observatør, som kunne videregive sine observationer efterfølgende. Virkelig givende.”

Niels Borg

Head of Project Management, Siemens

“En af stresscoachuddannelsens styrker (og der er mange) er, at den fokuserer både på den organisatoriske kontekst og på den enkelte leder eller medarbejder, og det var den væsentligste årsag til, at jeg meldte mig til. Oven i købet fik jeg hele pakken af indsigt, værktøjskasse og holistisk menneskesyn, leveret af en virkelig god rejsefører. Majken Matzau ved, hvad hun taler om, brænder for det, hun formidler, og hun er knivskarp på viden og holdninger – en munter autoritet, helt efter mit hjerte.”

Anne Marie Thalund

Cand.jur., Thalund Proceskonsultation

“Formen er meget rigtig for mig – fantastisk. Alle metoderne og teknikkerne tiltaler mig. Matzau er bare fantastisk”

Susanne Hermann

Socialrådgiver & Coach, Social Consult

“Perfekt balance mellem teorioplæg, øvelser, refleksion og meditation”

Tina Hein

Adm. direktør, Tina Hein Coaching

“God dynamik på holdet med plads til at vokse. Deltagernes forskellige faglige baggrunde og forskellige roller i.f.t. stresscoaching har været lærerig. Underviserens grundige faglige viden og erfaring samt evner for at gøre det levende og nærværende – og gøre det komplicerede enkelt – uden at gøre det forenklet”

Nanna Storm

Socialrådgiver, Center for terapi, rådgivning og supervision

“Det hele har været godt, men specielt de grundlæggende tilgang nemlig at stress er en normal reaktion på overbelastning og at det ikke er svage og inkompetente mennesker der får stress.”

Marianne Larsen

Personaleudviklingschef PA Consulting

“Levende, engageret underviser, der udover at være utroligt fagligt kompetent og en rigtig god formidler, formår at involvere og inspirere”

Helle Selsøe Ebeling

Direktør: Selsøe Juncker ApS

“Velforberedt, velstruktureret og samtidig spontan og intuitiv”

Philip Neess

Direktør: Nordlys Kursuscenter

“Rigtig godt med slides, øvelser, grupper, supervision mm. Jeg er helt enig med Philip når han anerkender din (Majkens) evne til at formidle viden og holdning. Meget inspirerende og helt i top. Jeg er ikke i tvivl om, at den særlige energi, der er til stede i dine rum, har en stor betydning for det udbytte jeg har med hjem. At være i et rum, hvor jeg bare kan “være” er en vidunderlig oplevelse. For mig har det stor betydning, fordi det giver en bedre læring at kunne MÆRKE det du siger – så begynder det langsomt at integreres i mig, og så kan jeg 100% arbejde efter mit hjerte”

Gertrud Rostgaard

Konsulent & coach, Gertrud Rostgaard

“Virkelig god blanding af teori og praksis”

Bente Schmidt

Nordic HR Manager, Valora Trade

“Fantastisk – enkel og ligetil. Meget inspirerende og nærværende”

Teit Uldum

Psykoterapeut & underviser, Contra

“Engageret, autentisk, god til at improvisere, god til at inddrage, god til at perspektivere, god til at provokere. Anerkendende undervisningsform og SKØNT med en uddannelse, hvor ’eksamen’ var både seriøs og uprætentiøs på én gang.”

Eva Jacobsen

Jacobsen Consulting

“Majkens solide erfaring med ledelse og organisationer er særdeles tydelig i undervisningen, og krydret med hendes åndelige tilgang og meditative praksis, er jeg efter hvert modul gået beriget og inspireret hjem. Klar til at rådgive såvel enkeltpersoner og organisationer i at forebygge og håndtere stress. Og klar til at møde mennesker på måder, der skaber håb og udvikling.”

Trine Torp

Psykolog og selvstændig konsulent