Narrativ coaching – en ny fortælling

Maria Klinke er medforfatter til bogen Narrativ coaching – en ny fortælling, der er en indføring i den narrative tilgang til udvikling af organisationer gennem coaching af individuelle medarbejdere og team. Bogen dækker en lang række centrale temaer og præsenterer grundlæggende principper, som fx eksternalisering, dekonstruktion, narrative mønstre, relationer, dobbelt lytning, udfoldelse af dominerende og begrænsende problemhistorier samt genrejsning af den nye fortælling.

I bogen gøres rede for det teoretiske grundlag, og der gives et væld af eksempler på, hvordan såvel individuel som teamcoaching i en narrativ referenceramme kan anvendes i en organisatorisk kontekst. Ved at knytte teorier om teamudvikling til den narrative tilgang præsenterer bogen en helt ny forståelse af teamcoaching.

Bogen gør op med den fremherskende ‘værktøjscoaching’, som baserer sig på en skabelon for samtalens forløb, og tager i stedet udgangspunkt i udviklings- og læringspsykologi funderet på et forskningsmæssigt anerkendt grundlag. Narrativ coaching – en ny fortælling tager således i langt højere grad hensyn til kompleksiteten i menneskers liv.

Har du spørgsmål til levering, betingelser eller produktet er du meget velkommen til at kontakte Kathrine Dalsgård på kd@matzau.dk

Pris: 225 kr. inkl. moms ekskl. levering

Leveringstid 3 – 5 hverdage.

Her kan du bestille et eksemplar, som vi sender direkte til din adresse. Betalingen sker via bankoverførsel.

 

Gavekort til Krystalmeditation

Nu kan du købe gavekort til vores Krystalmeditationer
  • Her kan du vælge hvilken Krystalmeditation, du ønsker at købe gavekort til.

Del denne side:
Share 'Narrativ coaching – en ny fortælling' on Facebook Share 'Narrativ coaching – en ny fortælling' on Google+ Share 'Narrativ coaching – en ny fortælling' on LinkedIn Share 'Narrativ coaching – en ny fortælling' on Twitter Share 'Narrativ coaching – en ny fortælling' on Print Friendly