Vintersolhvervceremoni 21. december 2021

300,00 DKK

Kom til Vintersolhvervceremoni d. 21. december og lad lyset genfødes i dit indre på årets længste nat. To timers krystalklange, Sound Bath og indvielse.

Varenummer (SKU): 103209 M Kategorier: ,

Beskrivelse

Den 21. december kan du deltage i vores årlige Vintersolhvervceremoni på årets længste nat. Til Vintersolhvervceremonien tænder vi lys i mørket og træder igennem stjerneporten for at lyset genfødes på jorden i vores menneskelige skikkelser.

Vintersolhverv er vores åndelige nytår, og denne særlige portal har igennem tusinder af år repræsenteret spirituel transformation, balancen mellem lys og mørke, samt fødslen af det nye.

Til Vintersolhvervceremonien guider Lorelei dig på en universel rejse, som fører dig igennem stjerneporten, hvor du forlader din gamle ham og vibration og indvies til en højere bevidsthedsfrekvens. Det vil sige, at du modtager mere af dig selv og din sjælsessens.

Samtidig præsenterer Lorelei publikum for sine magiske gonger samt en lang række krystalsyngeskåle og spiller forskellige healingsharmonier og meditative musikstykker for publikum.

Alle er velkomne, og det kræver ingen forudsætninger at deltage.

Sted: Lorelei’s Concert Hall, Vesterbrogade 60 A, 1. sal
Tidspunkt: 21. december kl. 20-22 (dørene åbner kl. 19.30)
Pris: Kr. 300,- pr. person

Der er begrænset antal pladser.

Vi bytter/refunderer ikke billetter, men du er velkommen til at give din plads til en anden, hvis du bliver forhindret.

Din ordrebekræftelse, som du får sendt via mail, er din billet.