Sound Bath d. 18. januar 2022

350,00 DKK

Kom til et meditativt og helende Sound Bath i Lorelei’s Concert Hall

På lager

Varenummer (SKU): SKU SB18012022 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Den 18. januar 2022 afholder Lorelei endnu et særevent, hvor du kan ligge ned med lukkede øjne og blive healet i de utrolige lysfrekvenser og krystalharmonier fra krystalsyngeskålene. Der er Sound Bath i Lorelei’s Concert Hall, og der er begrænsede pladser. Du medbringer en yogamåtte og et tæppe, og så kan du lukke dine øjne og lægge dig godt til rette, hvorefter du i knap to timer vil blive renset, healet og aktiveret af de mere end 55 alkymistiske krystalsyngeskåle.

Klangene og harmonierne fra krystalsyngeskålene vil sende dig på en indre rejse til fjerne gallakser, solsystemer og dimensioner, hvor du vil modtage aktiveringer og lysimpulser og inspirationer til din fremtid og den ny tids energi.

Lorelei vil også bade dig i de dybe rytmiske harmonier fra sine gonger, og du vil rejse på de indre planer, præcis som du selv ønsker det. Der er ingen guidede meditationer, så du kan frit hengive dig til din egen indre rejse.

Hvem: Alle er velkomne, og det kræver ingen forudsætninger at deltage.

Sted: Lorelei’s Concert Hall, Vesterbrogade 60 A, 1. sal, 1620 København V

Tidspunkt: Den 18. januar 2022 kl. 20-21.30 (dørene åbner kl. 19.30)

Medbring: Yogamåtte, en pude, et tæppe (og en flaske vand, hvis du tænker, at du får brug for det)

Vi refunderer/bytter ikke købte billetter, men hvis du bliver forhindret i at komme, er du velkommen til at give din plads til en anden, hvis du bliver forhindret. (Din ordrebekræftelse, som du får sendt via mail, er din billet).