Sound Bath – 29. maj 2018

250,00 DKK

UDSOLGT. Læg dig ned og luk dine øjne, og lad din krop, dit sind og din sjæl bade i de krystallinske healingsklange fra 35 krystalsyngeskåle.

Ikke på lager

Beskrivelse

SOUND BATH UDSOLGT

D. 29. maj afholder Lorelei endnu et særevent, hvor du kan ligge ned med lukkede øjne og blive healet i de utrolige lysfrekvenser og krystalharmonier fra krystalsyngeskålene. Der er Sound Bath i Lorelei’s Concert Hall, og der er begrænsede pladser.
I 2 timer vil du blive badet i krystalklange og healingsfrekvenser fra de mere end 50 enestående krystalsyngeskåle, som clearer og transformerer blokeringer og støj i såvel kroppen som i sindet og aktiverer nye, højere vibrationer i vores liv.
Klangene og harmonierne fra krystalsyngeskålene vil på denne aften akkompagnere de utrolige optagelser af lyden og sangen af Kosmos optaget af NASA, og denne kombination vil sende dig på en healende indre rejse til fjerne gallakser, solsystemer og dimensioner.
Du vil også blive badet i frekvenser fra en helt unik Gong, som vores særlige gæst Mester Bo vil spille på, og du vil rejse på de indre planer præcist, som du selv ønsker det. Der er ingen guidede meditationer, så du kan frit hengive dig til din egen indre rejse.
 
Se Krystalmeditation for koncertkalender og øvrige datoer.

Hvem: Alle er velkomne, og det kræver ingen forudsætninger at deltage.

Sted: Lorelei’s Concert Hall, Vesterbrogade 60 A, 1. sal.

Tidspunkt: d. 29. maj kl. 20-22

Medbring: Yogamåtte, en pude og et tæppe. 

Pris: 250 kr.

Vi giver ikke pengene retur, men du er velkommen til at give din plads til en anden, hvis du bliver forhindret. (Medbring ordrebekræftelse, som du får sendt via mail – det er billetten)