Sound Bath 20. oktober 2021

300,00 DKK

Læg dig ned og luk dine øjne, og lad din krop, dit sind og din sjæl bade i de krystallinske healingklange fra over 50 krystalsyngeskåle. Vi bytter/refunderer ikke billetter, men du er velkommen til at give din plads til en anden, hvis du bliver forhindret. 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 103203 SBM-1 Kategorier: , ,

Beskrivelse

UDSOLGT

Den 20. oktober 2021 afholder Lorelei endnu et særevent, hvor du kan ligge ned med lukkede øjne og blive healet i de utrolige lysfrekvenser og krystalharmonier fra krystalsyngeskålene.

Der er Sound Bath i Lorelei’s Concert Hall, og der er begrænsede pladser.

Klangene og harmonierne fra krystalsyngeskålene vil på denne aften akkompagnere nogle af de utrolige optagelser af lyden og sangen af Kosmos optaget af NASA, og denne kombination vil sende dig på en indre rejse til fjerne gallakser, solsystemer og dimensioner, hvor du vil modtage aktiveringer og lysimpulser og inspirationer til din fremtid og den ny tids energi.

Lorelei vil også synge en række sacred chants samt introducere sine gonger, og du vil rejse på de indre planer, præcis som du selv ønsker det. Der er ingen guidede meditationer, så du kan frit hengive dig til din egen indre rejse.

Hvem: Alle er velkomne, og det kræver ingen forudsætninger at deltage.

Sted: Lorelei’s Concert Hall, Vesterbrogade 60 A, 1. sal, 1620 København V

Tidspunkt: Den 20. oktober 2021 kl. 20-21.30 (dørene åbner kl. 19.30)

 

Vi refunderer/bytter ikke billetter, men du er velkommen til at give din plads til en anden, hvis du bliver forhindret. (Din ordrebekræftelse, som du får sendt via mail, er din billet).