Sound Bath 2. september – AFLYST grundet Coronasituationen

300,00 DKK

AFLYST grundet Coronasituationen.

Læg dig ned og luk dine øjne, og lad din krop, dit sind og din sjæl bade i de krystallinske healingklange fra over 50 krystalsyngeskåle.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 103206 M Kategorier: ,

Beskrivelse

AFLYST grundet Coronasituationen.

Den 2. september 2020 kan du deltage i Copenhagen Sound Bath, hvor du kan ligge ned med lukkede øjne og blive healet i de utrolige lysfrekvenser og krystalharmonier fra krystalsyngeskålene.

Du medbringer en yogamåtte og et tæppe, og så kan du lukke dine øjne og lægge dig godt til rette, hvorefter du i knap to timer vil blive renset, healet og aktiveret af de mere end 55 alkymistiske krystalsyngeskåle.

Lorelei’s ceremonielle sang samt de universelle harmonier fra krystalsyngeskålene vil sende dig på en indre rejse til fjerne gallakser, solsystemer og dimensioner, hvor du vil modtage aktiveringer, lysimpulser og inspirationer til din fremtid og den ny tids energi.

Lorelei vil også introducere sine gonger, og du vil rejse på de indre planer, præcis som du selv ønsker det. Der er ingen guidede meditationer, så du kan frit hengive dig til din egen indre rejse.

Hvem: Alle er velkomne, og det kræver ingen forudsætninger at deltage.

Sted: Lorelei’s Concert Hall, Vesterbrogade 60 A, 1. sal, 1620 København V

Tidspunkt: Den 2. september 2020 kl. 20-21.30 (dørene åbner kl. 19.30)

Medbring: Yogamåtte, en pude, et let tæppe og en flaske vand. 

Pris: 300 kr.

Vi refunderer/bytter ikke billetter, men du er velkommen til at give din plads til en anden, hvis du bliver forhindret. (Din ordrebekræftelse, som du får sendt via mail, er din billet).