Sound Bath – 1. oktober – UDSOLGT

300,00 DKK

Læn dig tilbage, luk dine øjne, og lad din krop, dit sind og din sjæl bade i de krystallinske healingklange fra over 50 krystalsyngeskåle.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 103207 M Kategorier: ,

Beskrivelse

UDSOLGT

Den 1. oktober 2020 kan du deltage i Copenhagen Sound Bath, hvor du kan blive healet i de utrolige lysfrekvenser og krystalharmonier fra krystalsyngeskålene.

Af sikkerhedsmæssige årsager afholdes eventet denne gang efter sundhedsmyndighedernes corona-forskrifter, så i stedet for at ligge ned på en yogamåtte, får du en siddeplads på en stol med behørig afstand til de andre deltagere, og er stadig meget velkommen til at medbringe et tæppe og evt. en pude, så kan sidde afslappet og bekvemt og lukke dine øjne, hvorefter du i knap to timer vil blive renset, healet og aktiveret af de mere end 55 alkymistiske krystalsyngeskåle.

Lorelei’s ceremonielle sang samt de universelle harmonier fra krystalsyngeskålene vil sende dig på en indre rejse til fjerne galakser, solsystemer og dimensioner, hvor du vil modtage aktiveringer, lysimpulser og inspirationer til din fremtid og den ny tids energi.

Lorelei vil også introducere sine gonger, og du vil rejse på de indre planer, præcis som du selv ønsker det. Der er ingen guidede meditationer, så du kan frit hengive dig til din egen indre rejse.

Hvem: Alle er velkomne, og det kræver ingen forudsætninger at deltage.

Sted: Lorelei’s Concert Hall, Vesterbrogade 60 A, 1. sal, 1620 København V

Tidspunkt: Den 1. oktober 2020 kl. 20-21.30 (dørene åbner kl. 19.30)

Medbring: Et let tæppe, en flaske vand samt evt. en pude og håndsprit.

Pris: 300 kr.

Vi refunderer/bytter ikke billetter, men du er velkommen til at give din plads til en anden, hvis du bliver forhindret. (Din ordrebekræftelse, som du får sendt via mail, er din billet).