Krystalmeditation Vinter Solhverv d. 21. december

250,00 DKK

UDSOLGT. Næste Krystalmeditation “Jeg er Livet” er d. 1. februar. Køb billet her. 

Majken Lorelei har udviklet en række dybe, healende meditationer, som hun guider, mens hun spiller forskellige sekvenser og harmonier på sine alkymistiske krystalsyngeskåle.

(Medbring din ordrebekræftelse, som du får sendt via mail – Det er din billet)

Ikke på lager

Beskrivelse

UDSOLGT. Næste Krystalmeditation “Jeg er Livet” er d. 1. februar. Køb billet her. 

Universets Sang Krystalmeditation: Vinter Solhverv.

 D. 21. december afholder vi et særarrangement i anledningen af vintersolhverv. Vintersolhverv har igennem tusinder af år repræsenteret spirituel transformation, balancen mellem lyset og mørket samt fødselen af det nye.
 
Under Krystalmeditationen, bliver du som altid guidet i dybe, healende meditationer, hvor lydsøjler og klange fra mere end 40 enestående krystalsyngeskåle clearer og transformerer blokeringer og støj i såvel kroppen som i sindet, og aktiverer nye, højere vibrationer i vores liv.
 
Krystallysekroner og blafrende stearinlys i den katedral-lignende koncertsal inviterer til meditativ fordybelse, og under meditationen guides du ind i den dybe bevidsthedstilstand, som healer adskillelse og styrker kontakt til det højeste sted i dig selv.
 
Se Krystalmeditation for koncertkalender og øvrige datoer.

Alle er velkomne, og det kræver ingen forudsætninger at deltage.

Sted: Vesterbrogade 60 A, 1. sal.

Tidspunkt: kl. 20-22

Hvem: Alle. Det kræver ingen forudsætninger at deltage og alle er velkomne. 

Pris: 250 kr.

Vi giver ikke pengene retur, men du er velkommen til at give din plads til en anden, hvis du bliver forhindret. (Medbring ordrebekræftelse, som du får sendt via mail – Det er billetten)