UDSOLGT Krystalmeditation “Jeg er Ilden” d. 12. juni

250,00 DKK

UDSOLGT Majken Lorelei har udviklet en række dybe, healende meditationer, som hun guider, mens hun spiller forskellige sekvenser og harmonier på sine alkymistiske krystalsyngeskåle. (Medbring din ordrebekræftelse, som du får sendt via mail – Det er din billet)

Ikke på lager

Beskrivelse

UDSOLGT! Universets Sang Krystalmeditation: Jeg er Ilden

 
D. 12. juni afholder “Jeg er Ilden”-Krystalmeditation under nymånen. 
Her vil du blive ført igennem d. 6. og meget kraftfulde sjælerejse i Universets Sang: Jeg er Ilden. På denne sjælerejse vil du blive guidet igennem en fugl fønix genopstandelse, og du vil komme i en dyb kontakt med skabelsens hvide ild og din sjæls urkraft. 
Under Krystalmeditationen, bliver du som altid guidet i dybe, healende meditationer, hvor lydsøjler og klange fra mere end 50 enestående krystalsyngeskåle clearer og transformerer blokeringer og støj i såvel kroppen som i sindet, og aktiverer nye, højere vibrationer i vores liv.
 
Krystallysekroner og blafrende stearinlys i den katedral-lignende koncertsal inviterer til meditativ fordybelse, og under meditationen guides du ind i den dybe bevidsthedstilstand, som healer adskillelse og styrker kontakt til det højeste sted i dig selv.
Se Krystalmeditation for koncertkalender og øvrige datoer.

Alle er velkomne, og det kræver ingen forudsætninger at deltage.

Sted: Vesterbrogade 60 A, 1. sal.

Tidspunkt: kl. 20-22

Hvem: Alle. Det kræver ingen forudsætninger at deltage og alle er velkomne. 

Pris: 250 kr.

Vi giver ikke pengene retur, men du er velkommen til at give din plads til en anden, hvis du bliver forhindret. (Medbring ordrebekræftelse, som du får sendt via mail – Det er billetten)