Krystalmeditation: Jeg er Stjernerne 25. september 2018

250,00 DKK

Majken Lorelei har udviklet en række dybe, healende meditationer, som hun guider, mens hun spiller forskellige sekvenser og harmonier på sine alkymistiske krystalsyngeskåle. (Medbring din ordrebekræftelse, som du får sendt via mail – Det er din billet)

Ikke på lager

Beskrivelse

Universets Sang Krystalmeditation: Jeg er Stjernerne

 
Den 25. september afholder atter Krystalmeditation under septembers magiske fuldmåne. Her vil du blive ført igennem den 7. sjælerejse i Universets Sang: Jeg er Stjernerne, hvor du vil høre galaksen synge dit stjernenavn på Universets 1000 sprog og blive ét med Mælkevejen.
Under Krystalmeditationen bliver du som altid guidet i dybe, healende meditationer, hvor lydsøjler og klange fra gonger samt mere end 50 krystalsyngeskåle clearer og transformerer blokeringer og støj i såvel kroppen som i sindet og aktiverer nye, højere vibrationer i vores liv.
 
Krystallysekroner og blafrende stearinlys i den katedral-lignende koncertsal inviterer til meditativ fordybelse, og under meditationen guides du ind i den dybe bevidsthedstilstand, som healer adskillelse og styrker kontakt til det højeste sted i dig selv.
 
Se Krystalmeditation for koncertkalender og øvrige datoer.

Alle er velkomne, og det kræver ingen forudsætninger at deltage.

Sted: Vesterbrogade 60 A, 1. sal

Tidspunkt: kl. 20-22

Hvem: Alle. Det kræver ingen forudsætninger at deltage og alle er velkomne

Pris: 250 kr.

Vi giver ikke pengene retur, men du er velkommen til at give din plads til en anden, hvis du bliver forhindret.
(Medbring ordrebekræftelse, som du får sendt via mail – Det er billetten)