Krystalmeditation: Jeg er Havet 30. april 2018

250,00 DKK

Majken Lorelei har udviklet en række dybe, healende meditationer, som hun guider, mens hun spiller forskellige sekvenser og harmonier på sine alkymistiske krystalsyngeskåle. (Medbring din ordrebekræftelse, som du får sendt via mail – Det er din billet)

Beskrivelse

Universets Sang Krystalmeditation: Jeg er Havet

Den 30. april afholder vi årets anden Krystalmeditation under aprils magiske fuldmåne. Her vil du blive ført igennem den 5. sjælerejse i Universets Sang: Jeg er Havet, hvor du vil styrke din kontakt til den sødmefulde livgivende jord, de salte oceaner og stenens mineraler. Vi tager på sjælerejser og lader lys og materie blive ét.

Under Krystalmeditationen bliver du som altid guidet i dybe, healende meditationer, hvor lydsøjler og klange fra mere end 50 enestående krystalsyngeskåle clearer og transformerer blokeringer og støj i såvel kroppen som i sindet, og aktiverer nye, højere vibrationer i vores liv.

Krystallysekroner og blafrende stearinlys i den katedral-lignende koncertsal inviterer til meditativ fordybelse, og under meditationen guides du ind i den dybe bevidsthedstilstand, som healer adskillelse og styrker kontakt til det højeste sted i dig selv.

Se Krystalmeditation for koncertkalender og øvrige datoer.
Alle er velkomne, og det kræver ingen forudsætninger at deltage.

Sted: Vesterbrogade 60 A, 1. sal.

Tidspunkt: kl. 20-22

Hvem: Alle. Det kræver ingen forudsætninger at deltage og alle er velkomne.

Pris: 250 kr.

Vi giver ikke pengene retur, men du er velkommen til at give din plads til en anden, hvis du bliver forhindret. (Medbring ordrebekræftelse, som du får sendt via mail – Det er billetten)

Del denne side:
Share 'Krystalmeditation: Jeg er Havet 30. april 2018' on Facebook Share 'Krystalmeditation: Jeg er Havet 30. april 2018' on Google+ Share 'Krystalmeditation: Jeg er Havet 30. april 2018' on LinkedIn Share 'Krystalmeditation: Jeg er Havet 30. april 2018' on Twitter Share 'Krystalmeditation: Jeg er Havet 30. april 2018' on Print Friendly