Krystalmeditation den 9. marts 2020 – The Sacred Union – UDSOLGT

300,00 DKK

Kom til fuldmåneceremoni d. 9. marts og bliv healet, opløftet og indviet igennem The Sacred Union -ceremonien. To timers krystalklange & Indvielse.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 103204 M Kategorier: ,

Beskrivelse

UDSOLGT!

Den 9. marts afholder vi The Sacred Union Krystalceremoni i Lorelei’s Concert Hall – en magisk aften under fuldmånen.

Til Sacred Union-ceremonien vil vi bygge bro over adskillelsen mellem dit dagsbevidste selv, dit højere selv og dit ubevidste selv, og du vil favne enheden og smelte sammen med det højeste princip og den største kærlighed.

The Sacred Union tilhører enhver, som opløfter sin bevidsthed i en dybfølt bøn om sammensmeltning med ´den ene´og hjemkomsten til vores større selv.

Til Sacred Union-ceremonien guider Lorelei dig på en universel rejse, som fører dig direkte ind i forbundetheden ‘den ene’ og essensen af dit væsen. Når denne sammensmeltning finder sted, kan denne enhed manifesteres i den ydre verden som et dybfølt møde med en elsket partner.

Samtidig præsenterer Lorelei publikum for sine magiske gonger samt en lang række krystalsyngeskåle og spiller forskellige healingsharmonier og meditative musikstykker for publikum.

Under Krystalmeditationen bliver du som altid guidet i dybe, healende meditationer, hvor lydsøjler og klange fra mere end 50 krystalsyngeskåle clearer og transformerer blokeringer og støj i såvel kroppen som i sindet og aktiverer nye, højere vibrationer i vores liv.

Krystallysekroner og blafrende stearinlys i den katedral-lignende koncertsal inviterer til meditativ fordybelse, og under meditationen guides du ind i den dybe bevidsthedstilstand, som healer adskillelse og styrker kontakt til det højeste sted i dig selv.

Alle er velkomne, og det kræver ingen forudsætninger at deltage.

Hvad: The Sacred Union Ceremoni

Sted: Lorelei’s Concert Hall, Vesterbrogade 60 A, 1. sal

Tidspunkt: Den 9. marts 2020 kl. 20-22 (dørene åbner kl. 19.30)

Hvem: Alle. Det kræver ingen forudsætninger at deltage og alle er velkomne

Hvordan: Ceremonien foregår siddende på stole, og du behøver ikke medbringe noget. 

Pris: 300 kr.

Vi bytter/refunderer ikke billetterne, men du er velkommen til at give din plads til en anden, hvis du bliver forhindret.

(Din ordrebekræftelse, som du får sendt via mail, er din billet)