Krystalmeditation den 26. september 2019

250,00 DKK

Majken Lorelei guider en dyb, healende meditation, mens hun spiller forskellige sekvenser og harmonier på sine alkymistiske krystalsyngeskåle i vores smukke koncertsal. Alle er velkomne.

Beskrivelse

Den 26. september afholder vi The Peaceful Warrior Krystalmeditation og Indvielse i Lorelei’s Concert Hall – en magisk aften under nymånen, hvor vi gennemfører den 12. Sjælerejse og Indvielse fra Universets Sang.

Til Peaceful Warrior ceremonien vil vi rense os fra den massive støj og uro i livet og i vores relationer og favne den fred, der overgår enhver forstand. Således bliver vi igennem vores eksempel bærere af det højeste universelle princip i en verdensorden i opbrud.

Løsningen på enhver udfordring er den stilhed, som omfavner livets bevægelse og hjælper os ind i forbundetheden med det universelle aspekt i os alle.

Den universelle fred tilhører enhver, som opløfter sin bevidsthed i en dybfølt bøn om sammensmeltning med ´den ene´og hjemkomsten til vores større selv.

Til The Peaceful Warrior ceremonien guider Lorelei dig på en universel rejse, som fører dig direkte ind i forbundetheden med alt, hvad der er, og essensen af din sjæl.

Samtidig præsenterer Lorelei publikum for sine magiske gonger samt en lang række krystalsyngeskåle og spiller forskellige healingsharmonier og meditative musikstykker for publikum.

Under Krystalmeditationen bliver du som altid guidet i dybe, healende meditationer, hvor lydsøjler og klange fra mere end 50 krystalsyngeskåle clearer og transformerer blokeringer og støj i såvel kroppen som i sindet og aktiverer nye, højere vibrationer i vores liv.
 
Krystallysekroner og blafrende stearinlys i den katedral-lignende koncertsal inviterer til meditativ fordybelse, og under meditationen guides du ind i den dybe bevidsthedstilstand, som healer adskillelse og styrker kontakt til det højeste sted i dig selv.
Alle er velkomne, og det kræver ingen forudsætninger at deltage.

Hvad: The Peaceful Warrior Ceremoni

Sted: Lorelei’s Concert Hall, Vesterbrogade 60 A, 1. sal

Tidspunkt: Den 26. september 2019 kl. 20-22 (dørene åbner kl. 19.30)

Hvem: Alle. Det kræver ingen forudsætninger at deltage og alle er velkomne

Hvordan: Ceremonien foregår siddende på stole, og du behøver ikke medbringe noget. 

Pris: 250 kr.

Vi bytter/refunderer ikke billetterne, men du er velkommen til at give din plads til en anden, hvis du bliver forhindret.

(Din ordrebekræftelse, som du får sendt via mail, er din billet)