Tilbud

Anti-stress kit

699,00 DKK 499,00 DKK

Den perfekte gave til dig selv – eller til en kær ven/kollega.

Ikke på lager

Beskrivelse

I denne pakke finder du et anti-stress kit til enestående kvinder.

Først og fremmest finder du bogen, Stressfri på tolv uger eller mer’, som er en bog skrevet af kvinder til kvinder, og som netop gør op med myten om, at kvinder får stress fordi, de er perfektionister. I bogen afslører vi i stedet, hvad stress i virkeligheden skyldes – og hvad du kan gøre ved det. På tolv uger eller resten af dit liv. Øvelserne fra hvert kapitel kan laves uanset om du har stress eller ej. De bidrager alle til din personlige centrering og kontakt med dit selv.

Dertil finder du meditationstrilogien: Indre Stilhed, Indre Klarhed og Indre Forbundethed. Hver cd indeholder 3 guidede meditationer, som hver især bidrager til at afspænde sindet og nervesystemet, centrere dig, og heale såvel situationer som relationer, som skaber stress. Med andre ord hjælper meditationerne dig hjem til dit perfekte og fuldendte kerneselv, hvor du oplever følelsen af samhørighed og helhed. Sørg for, at du ikke bliver forstyrret, når du bruger meditationerne, og giv dig selv masser af tid, plads og rum bagefter.

Derudover finder du 10 stk. Biodots, som er små selvklæbende, temperaturfølsomme diske, der placeres på huden til at overvåge hudens temperatur. Ændringer i hudens temperatur skyldes ændringer i mængden af blod, der strømmer gennem huden. Mere blodgennemstrømning = huden er varmere, mindre blodgennemstrømning = huden er køligere.

Når en person er stresset, snører blodkarrene sig sammen, hvilket reducerer blodgennemstrømningen. Her viser Biodotten gul, orange eller sort. Når en person er afslappet, udvides blodkarrene, hvorved blodgennemstrømningen øges. Her viser Biodotten turkis, blå eller violet.

Endelig finder du en pakke Epsom-badesalt. Posen indeholder 250 gram salt, du kan bruge til enten karbade eller fodbade. Hæld en dosis Epsom-salt i et karbad eller et fodbad, før du skal i seng. Epsom-salt er en af de bedste og letteste genveje til at afspænde nervesystemet og i øvrigt få en dyb, nærende nattesøvn, når vi har stress. Årsagen er, at Epsom-salt indeholder magnesium, som vi ofte mangler, når vi er stressede, og som vi har svært ved at optage nok af gennem kosten.

Har du spørgsmål til levering, betingelser eller produktet er du meget velkommen til at kontakte Liselotte Vejborg på assistent@matzau.dk

Leveringstid 3 – 5 hverdage.

Yderligere information

Vægt 1010 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anti-stress kit”