Stressrådgivning

Forebyg og håndter stress i virksomheden 

Matzau Erhvervspsykologer er førende i Danmark indenfor både akut rådgivning såvel som forebyggelsesstrategier i moderne virksomheder. Vi har blandt hjulpet Novo Nordisk, Oticon, 3F, Danske Spil, Nykredit, Topdanmark og mange flere. 

Rådgivning og udvikling af HR & organisationen

Vi tilbyder rådgivning inden for:

Få hjælp til stressforebyggelse ved matzau erhvervspsykologer

Forebyggelse af stress

Skab en kultur i flow & trivsel

Ønsker I at forebygge stress i jeres organisation og skabe en  kultur præget at flow og trivsel? Ønsker I uddannelse af jeres HR, TR, ledere og medarbejdere, så stress kan tages i opløbet og sygemeldinger undgås?

Læs mere her eller book
et afklarende møde med os i dag.

guld-krystal-scaled.jpg

Akut stresshåndtering

Få hjælp til jeres medarbejdere

Ønsker I hjælp til håndtering og styring af akutte stresstilfælde? Vi vurderer stressens omfang hos den enkelte medarbejder og rådgiver både den stressramte,
 nærmeste leder samt HR.

Læs mere eller book
et afklarende møde med os i dag.

Forebyg og håndter stress i virksomheden

- Og undgå sygemeldinger og dominoeffekten

Det koster op mod fire millioner kr. for en moderne vidensvirksomhed at have en stresssygemeldt nøglemedarbejder eller specialist. Årsagen til denne store omkostning, er projekter, som udsættes eller går galt, samt dominoeffekten som altid opstår i kølvandet på sygemeldinger i vidensvirksomheder, hvor man ikke bare kan ringe til et vikarbureau og erstatte en specialistmedarbejder.

Derfor øges presset på de øvrige medarbejdere, som over tid derfor også udvikler stress.

Når en virksomhed først har bevæget sig ind i en negativ stressspiral, er det omkostningsfuldt og svært at vende. Derfor er enhver moderne vidensvirksomhed i dag kaldet til at arbejde proaktivt med forebyggelse og sikre sig mod sygemeldinger.

Matzau Erhvervspsykologer fungerer som rådgivende eksperter for både HR og Topledelse indenfor akut rådgivning såvel som forebyggelsesstrategier.

Kontakt os

Forebyggelse af stress

- Udvikling af HR, ledelse & medarbejdere

Matzau Erhvervspsykologers kerneopgave er forebyggelse af stress i vidensvirksomheder igennem rådgivning af og samarbejde med HR. Et forebyggende forløb retter sig mod alle led i organisationen: Topledelse, HR, ledere / projektledere og medarbejdere.

I samarbejde med HR og topledelsen tilbyder vi strategisk hjælp til udviklingen af en tilgængelig og brugbar stresspolitik, såvel som analyser af organisationens stressniveau samt kilder til stress med henblik på at designe og implementere en proces for både ledere og medarbejdere, som forebygger stress og fremmer flow, performance og trivsel.  

Vi tilbyder endvidere uddannelse såvel som individuel coaching og rådgivning af både ledere og medarbejdere som led i en proaktiv forebyggelsesstrategi.

Klik på linket nedenfor, for at læse mere, eller kontakt os på tlf. 70230977 eller på info@matzau.dk, hvis du ønsker at høre mere om vores forebyggelsestiltag. 

Book et møde

Kontakt os hvis du ønsker at booke et møde med en af vores eksperter i stress. 

Vi er klar til at hjælpe jer i dag. 

Akut håndtering af stress

Få hjælp, støtte & sparring til jeres medarbejdere

De fleste sygemeldinger kan undgås ved, at man gennem et professionelt stressberedskab agerer hurtigt og proaktivt før en medarbejders stress udvikler sig til et stresskollaps.

Hos Matzau Erhvervspsykologer har vi medlemskab af vores professionelle stressberedskab, og vi arbejder i et tæt  samarbejde med vores medlemsvirksomheder, hvor rådgivning, tilbagemelding og sparring med HR på akutte stresstilfælde i organisationen sikrer en professionel og sikker handleplan med fokus på at få medarbejderen – og ikke mindst organisationen – så hurtigt og nænsomt som muligt tilbage på sporet.

Klik på linket nedenfor, for at læse mere, eller kontakt os på tlf. 70230977 eller på info@matzau.dk, hvis du ønsker akut hjælp til en medarbejder. 

Mere end 25 års erfaring

...Med stressrådgivning af HR, ledere og medarbejdere i alle typer virksomheder

“Vi har brug for flere af din slags (Majken Matzau) som kan handle, handle hurtigt og med stor professionalisme og personligt engagement – fantastisk.

Du er kort sagt hamrende dygtig, ikke mindst ift. din ekspertise ifm stressramte medarbejdere. Og her skal du have stor ros. Jeg valgte ikke at gå via vores egne PFA-ordninger – de er generelt ikke gode nok, og du har været helt fantastisk – igen – så tak for hurtig indsats og opfølgning.”

Trine Mulvad

Vice President, Novo Nordisk

“Heldigvis ser det ud til at vi har fået styr på stressen hos os, takket været jeres hjælp. Det har været et super samarbejde og utroligt lærerigt for os.

For nylig havde jeg alle arbejdsmiljøgrupper samlet. De kom med deres bud på hvordan vi vedligeholder trivslen og fortsat forebygger.

Ud fra dette temamøde tror jeg på, at vi har fået styr på hvordan vi håndterer pres og belastninger i fremtiden.”

Inger Lis Sørensen

HR Konsulent, Fælles Fagligt Forbund

“Jeg har i flere år samarbejdet med Majken Matzau, og har været meget tilfreds med både den måde hun har arbejdet på, vores samarbejde og ikke mindst de resultater, som dette har givet.

Vi har fra virksomhedens side kunnet spore tilfredsstillende resultater ift en forbedret arbejdsmæssig indsats.

Jeg giver derfor gerne Majken (Matzau) og Matzau Erhvervspsykologer mine bedste anbefalinger.”

Henrik Horn-Møller

HR-Chef, Topdanmark

Matzau i medierne

Majken Matzau fungerer som ekspert i DR, TV2, JP, Berlingske mm.

Majken Matzau er ekspert i stress på DR

En virksomheds stress skyldes grundlæggende 3 faktorer, som skal være i balance, førend man som topledelse bør sælge eller acceptere  et projekt. 

Se med her i indslaget, hvor Majken Matzau løfter sløret for, hvilke faktorer, der er afgørende for at skabe en bæredygtig organisation. 

Matzau Erhvervspsykologer har +25 års erfaring

Lad os hjælpe jer med jeres stress-strategi, jeres stressberedskab & stresspolitik

Reference

“En af vores medarbejdere blev stress ramt, og vi brugte ME (Matzau Erhvervspsykologer) til rådgivning om, hvordan vi som arbejdsgiver skulle håndtere situationen samt senere til tilbageslusning af medarbejderen på arbejdspladsen. Desuden fik den pågældende medarbejder et forløb hos en af ME’s psykologer.

Vi fik sikkerhed i, hvordan vi som arbejdsgiver skulle forholde os til en situation med en stressramt medarbejder.

Samtidig kunne vi gennem ME tilbyde medarbejderen et forløb til at komme igennem sin stresssygdom samt ruste medarbejderen til i fremtiden at være mere stressresistent.

Forløbet med ME har ført til at medarbejderen nu er retur på arbejdspladsen og fungerer godt”

Adm, Direktør Lars Holte Nielsen
Central Denmark EU Office

Du kan kontakte os i fuld fortrolighed

Ring eller skriv til Matzau Erhvervspsykologer

matzau

Kontakt Matzau Erhvervspsykologer

Rådgivning & samarbejde med HR

Alle vores erhvervspsykologer har mange års erfaring med rådgivning af samt samarbejde med HR. 

I kan ringe og skrive til os i fuld fortrolighed, og I kan forvente at høre fra os, så snart vi har modtaget din henvendelse. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn