Kurser for ledere i stressmanagement

Matzau Erhvervspsykologer har gennem de sidste 10 år leveret uddannelser og kurser i Stressmanagement for et hav af virksomheder.
Således er samtlige ledere og projektledere i bl.a. Novo Nordisk RA, ATP og Industriens Uddannelser trænet på Matzau Erhvervspsykologers stressmanagementkurser.

Mange tusinde ledere har på vores kurser lært at spotte stress hos sine medarbejdere samt intervenere i opløbet, ligesom de er blevet trænet i at gennemskue og reducere belastende forhold i organisationen og udøve nærværende ledelse af medarbejderne, således at stress, sygemeldinger og udbrændthed undgås.

Vores stressmanagementkurser henvender sig til virksomheder, ledere og ledergrupper, som ønsker viden og redskaber til at forebygge stress blandt medarbejderene og skabe en high performing enhed, hvor udbrændthed og sygemeldinger ikke opstår.

På Stressmanagementkurserne vil lederne:

  • Lære at spotte stress hos deres medarbejdere
  • Få indblik i stressfremkaldende faktorer i moderne vidensvirksomheder
  • Få redskaber til stressreducerende organisering af arbejdet
  • Få metoder til at håndtere og forebygge stress blandt medarbejdere
  • Blive trænet i at adressere medarbejderes stress og træffe hurtige beslutninger
  • Blive klar på virksomhedens stresspolitik, procedurer og muligheder

Kursernes tilrettelæggelse

Matzaus stressmanagementkurser tilrettelægges som virksomhedsinterne kurser af 1-2 dage efter behov. Kurserne kan udbydes som obligatoriske kurser eller som frivillige lederudviklingskurser.

Kurserne veksler mellem oplæg, øvelser og dialog baseret på ledernes ledelsesmæssige erfaringer fra egne enheder. Med udgangspunkt i den nyeste forskning i stress og ledelse styrkes ledernes evne til at håndtere stress proaktivt og professionelt, og der sættes fokus på den ledelsesmæssige opgave såvel som på det personlige lederskab i eget professionelle liv.

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne for stressmanagementkurser i jeres organisation.


Majken Matzau  gæster Aftenshowet på DR

Majken Matzau forklarer, hvordan ansvar og indflydelse skal følges ad for at skabe en bæredygtig organisation.

Hør her, hvornår du ikke skal sige pænt nej tak til en ledelsesopgave, også hvis den er prestigefyldt.

 

Skriv et svar