Hvad siger kursisterne om Matzau Stresscoachuddannelse?

Hør, hvad tidligere kursister har oplevet på Matzau Stresscoachuddannelse

Har Stresscoachuddannelsen indfriet dine forventninger?

“Jeg har deltaget i mange kurser og uddannelser, og jeg må sige dig en stor TAK for det mest inspirerende, engagerende og holistiske jeg har deltaget i. At få nye perspektiver til mit arbejde har altid været vigtigt for mig uanset, hvad jeg har lavet, og dette kursus/uddannelse har bare været i top. Jeg kan misunde dig din energi når du fortæller – ville ønske jeg havde den samme”, Gertrud Rostgaard, Konsulent & coach.

“I den grad. Faglig høj kvalitet, god formidling og skøn atmosfære. Plads til forskellighed og individualitet”, Tina Hein, Adm. Direktør: Tina Hein Coaching.

Mere end indfriet! Jeg har fået meget mere tillid til at jeg kan lede stressede mennesker igennem en god og for dem udbytterig proces. Jeg er blevet bevidst om de forskellige roller, jeg indtager og har mulighed for at indtage. Og jeg er blevet meget mere fortrolig med mig selv som ekspert”, Nanna Storm, Socialrådgiver, coach: Center for terapi, rådgivning og supervision.

“På alle måder. Fagligheden er helt i top. Men endnu vigtigere er det eksistentielle element, Matzau forstår at skabe”, Philip Neess, Direktør: Nordlys Kursuscenter.

“Ja, over al forventning. Jeg har fået rigtig mange brugbare værktøjer til at coache og rådgive stressklienter. Samtidig har jeg lært og fået indsigter omkring egen person i relation til coachrollen, som jeg ikke havde før uddannelsen”, Helle Selsøe Ebeling, Direktør: Selsøe Juncker ApS.

“I højeste grad. Uden undtagelse tager jeg samtlige elementer i anvendelse løbende – dels i forhold til mig selv og dels ved forståelsen af en given situation”, Bente Christiansen, Accountmanager: Fujitzu.

“Absolut. Jeg har fået nogle meget konkrete værktøjer og metoder men også en personlig udvikling, som har været helt fantastisk. Jeg er kommet ”hjem” til mig selv”, Teit Uldum, Psykoterapeut & underviser: Contra.

“Mere end meget. Udover stressfaglig undervisning har det beriget mig på så mange dimensioner oveni”, Susanne Hermann, Socialrådgiver & Coach: Social Consult.

“Helt bestemt ja! Jeg har fået en lang række værktøjer og metoder med hjem til mine kunder og klienter, men også en personlig udvikling, som har været helt fantastisk. Jeg har lært at træde frem i ekspertrollen, frem for at gemme mig bag terapeutrollen”, Pia Rønne, Socialrådgiver: Familiekontakten.

“Undervisningen har oversteget mine forventninger. Formidlingen af stoffet har været på højeste niveau – klart, begavet, kreativt og afvekslende”, Pia Scharling, Sangerinde og underviser: Pust Musik.


 

Hvad har været de bedste redskaber, du har lært på Matzau Stresscoachuddannelse?

“Struktur på en samtale/ coachingforløb. Om projicering, spejling og især at forblive professionel”, Pia Scharling, Sangerinde og underviser: Pust Musik.

“Stresstrappen, belastningsgrafen og de Unikke undtagelser. Samt mine egne temaer som ekspert; at det er i orden at man skal rådgive i visse faser ved stressbehandling. Altid skal kunne tage ekspertrollen. Jeg er blevet bevidst om balancen mellem at være anerkendende og at udfordre og at jeg skal være mindre ‘givende’ i visse situationer”, Helle Selsøe Ebeling, Direktør: Selsøe Juncker ApS.

“Jeg har lært vildt meget om stress og om at hjælpe mennesker med stress. Men især også om vigtigheden af at være professionel, og den professionelle måde uddannelsen, har kørt på. Tak for det”, Susanne Hermann, Socialrådgiver & Coach: Social Consult.

“Stresstrappen, Stress-spiralen, Belastningsgrafen, Organisationsdiagrammet, Beslutningsværktøjet, Meditationsteknikker, Unikke Undtagelser, Sansetræning, Projektion / Identifikation”, Tina Hein, Adm. Direktør: Tina Hein Coaching.

“Især ”oplysningspligten” overfor ledere/ledelsen i forbindelse med medarbejderen bliver ramt af stress, der er i den grad behov for at bringe forståelse ind i ledelsen. Redskaberne derudover er især Ai og Unikke Undtagelser”, Bente Schmidt, Nordic HR Manager: Valora Trade.

“At være – turde være – ekspert. Stresstrappen og at arbejde med en blanding af meditation, coaching og terapi”, Teit Uldum, Psykoterapeut & underviser: Contra.

“Strukturen på samtalerne. Faserne i Stresscoachingforløbet. Respekten for klientens sted”, Philip Neess, Direktør: Nordlys Kursuscenter.


 

Hvad får din virksomhed og/eller dine kunder ud af, at du har gået på Matzau Stresscoachuddannelse?

“Flere har inden for de sidste par måneder synligt tilkendegivet at de mærker en reflekterende og rummelig tilgang i min måde at arbejde helhedsorienteret og værdiskabende på. Noget der virkelig giver pote i resultatmæssige sammenhænge”, Bente Christiansen, Accountmanager: Fujitzu.

”Fremadrettet kan det bruges til at jeg kan påtage mig individuelle stresscoachingforløb samt gruppeforløb. I øvrigt er den viden og bevidsthed jeg har fået anvendelig i alle de rådgivende, undervisende og terapeutiske sammenhænge, jeg indgår i”, Nanna Storm, Socialrådgiver, coach: ereste, Center for terapi, rådgivning og supervision.

”Min virksomhed har fået meget kompetenceudvikling. Jeg kan spotte stress, hvordan vi lever med stress og hjælper mennesker med at tage ansvar for deres live uden stress. Alle de mekanismer, der er på spil – både i organisationer og privat, har jeg lært at gennemskue og afhjælpe”, Gertrud Rostgaard, Konsulent & coach: Gertrud Rostgaard.

“Høj faglig kvalitet – brugbare redskaber. En øget robusthed / rummelighed og benhård, men kærlig rådgivning og vejledning”, Tina Hein, Adm. Direktør: Tina Hein Coaching.

“Jeg har jo fået en bred viden omkring stresssymptomer, diagnose, helbredelse m.m., som jeg kan implementere i min undervisning”, Philip Neess, Direktør: Nordlys Kursuscenter.

“En professionel og kompetent stresskonsulent, der vil kunne tilføre stor værdi til både kunder og klienter”, Helle Selsøe Ebeling, Direktør: Selsøe Juncker ApS.

“Både min virksomhed og mine kunder får et produkt med konkret, målrettet indhold og høj kvalitet”, Susanne Hermann, Socialrådgiver & Coach: Social Consult.

“En mere afbalanceret person med mere overskud og autoritet og meget mere ekspertviden”, Teit Uldum, Psykoterapeut & underviser: Contra.

“Bedre undervisning på vores coachinguddannelser og en mere kvalificeret tilgang til stressarbejdet i coachingprocesserne”, Philip Neess, Direktør: Nordlys Kursuscenter.

“Jeg har fået en meget større og sikker viden og bevidsthed om stress og behandlingen heraf. Specielt hvor vigtig ”ro” er. Jeg kan mærke, at jeg selv er blevet meget mere sikker. Jeg er også blevet bedre til at stå ved min egen energi og gå ud med den, det er bare så skønt. I går havde jeg mit første møde med en arbejdsplads omkring et evt. samarbejde om en af deres stressramte medarbejder, som de har henvist til mig. Mødet gik helt fantastisk. Jeg fik formidlet det vigtigste omkring stress generelt samt mulighederne og det nødvendige i den konkrete situation, så det kunne blive en win/win situation for alle parter. Jeg fik gjort helt tydeligt, hvad det ville indebære for arbejdspladsen, specielt ledelsen, at indgå i et samarbejde, at de var nød til at kigge ind i organisationen og tage ansvar for den fremtidige udvikling i forhold til stressfremmende og stresshæmmende faktorer. Jeg havde så god kontakt med mig selv under hele mødet. Jeg var overrasket over, hvor meget jeg kunne formidle og hvordan jeg kunne træde i karakter på en rolig og bestemt måde. Det kom meget bag på mig, at det lykkedes så godt. De sagde alle ja til et samarbejde. Da jeg gik derfra, havde jeg det helt fantastisk, var jublende glad. Denne oplevelse/erfaring har gjort, at jeg føler mig mere parat end nogensinde til at arbejde, ikke kun med den stressramte, men også med arbejdspladsen, hvor den stressramte er ansat. Til sidst vil jeg endnu engang takke for den fantastiske efteruddannelse du står for, som jeg virkelig har stor glæde af”, Pia Rønne, Socialrådgiver: Familiekontakten.


 

Hvad synes du om formen og måden, vi underviser på, på Matzau Stresscoachuddannelse?

“Formen er meget rigtig for mig – fantastisk. Alle metoderne og teknikkerne tiltaler mig. Matzau er bare fantastisk”, Susanne Hermann, Socialrådgiver & Coach: Social Consult.

“Perfekt balance mellem teorioplæg, øvelser, refleksion og meditation”, Tina Hein, Adm. Direktør: Tina Hein Coaching.

“Rigtig god blanding af teori, praksis, debat, opgaver, indføling og meditation. Eksterne indlæg også spændende ligesom blanding af egen coachingsituation og fælles coaching har givet stort og forskelligt udbytte”, Bente Christiansen, Accountmanager: Fujitzu.

“God dynamik på holdet med plads til at vokse. Deltagernes forskellige faglige baggrunde og forskellige roller i.f.t. stresscoaching har været lærerig. Underviserens grundige faglige viden og erfaring samt evner for at gøre det levende og nærværende – og gøre det komplicerede enkelt – uden at gøre det forenklet”, Nanna Storm, Socialrådgiver, coach: ereste, Center for terapi, rådgivning og supervision.

“Levende, engageret underviser, der udover at være utroligt fagligt kompetent og en rigtig god formidler, formår at involvere og inspirere”, Helle Selsøe Ebeling, Direktør: Selsøe Juncker ApS.

“Velforberedt, velstruktureret og samtidig spontan og intuitiv”, Philip Neess, Direktør: Nordlys Kursuscenter.

“Rigtig godt med slides, øvelser, grupper, supervision mm. Jeg er helt enig med Philip når han anerkender din (Majkens) evne til at formidle viden og holdning. Meget inspirerende og helt i top. Jeg er ikke i tvivl om, at den særlige energi, der er til stede i dine rum, har en stor betydning for det udbytte jeg har med hjem. At være i et rum, hvor jeg bare kan “være” er en vidunderlig oplevelse. For mig har det stor betydning, fordi det giver en bedre læring at kunne MÆRKE det du siger – så begynder det langsomt at integreres i mig, og så kan jeg 100% arbejde efter mit hjerte”, Gertrud Rostgaard, Konsulent & coach: Gertrud Rostgaard.

“Virkelig god blanding af teori og praksis”, Bente Schmidt, Nordic HR Manager: Valora Trade.

“Fantastisk – enkel og ligetil. Meget inspirerende og nærværende”, Teit Uldum, Psykoterapeut & underviser: Contra.


Vil du anbefale Matzau Stresscoachuddannelse?

“Ja, absolut. Fordi Matzau har en metode, som alle burde lære. Som alle med stress udfordringer kan vokse af!”, Teit Uldum, Psykoterapeut & underviser: Contra.

“Ja! Fordi den har det hele: Faglig kvalitet, tools, åndeligt rum og fantastisk formidling”, Tina Hein, Adm. Direktør: Tina Hein Coaching.

“Ved enhver given lejlighed vil jeg anbefale dette forløb til andre”, Bente Christiansen, Accountmanager: Fujitzu.

“Jeg vil bestemt anbefale uddannelsen til andre,” Nanna Storm, Socialrådgiver, coach: ereste, Center for terapi, rådgivning og supervision.

“Ja! Jeg vil meget gerne have at andre skal have denne suveræne oplevelse + læring”, Helle Selsøe Ebeling, Direktør: Selsøe Juncker ApS.

“Ja, netop på grund af værktøjerne og den eksistentielle dimension!”, Bente Schmidt, Nordic HR Manager: Valora Trade.

“Absolut. Jeg har allerede anbefalet den”, Susanne Hermann, Socialrådgiver & Coach: Social Consult.

“Ja! Og jeg anbefaler uddannelsen, hvor jeg overhovedet kan komme til det”, Gertrud Rostgaard, Konsulent & coach: Gertrud Rostgaard.

 

Tilmeld dig stresscoachuddannelsen nu!

 

Del denne side:
Share 'Hvad siger kursisterne om Matzau Stresscoachuddannelse?' on Facebook Share 'Hvad siger kursisterne om Matzau Stresscoachuddannelse?' on Google+ Share 'Hvad siger kursisterne om Matzau Stresscoachuddannelse?' on LinkedIn Share 'Hvad siger kursisterne om Matzau Stresscoachuddannelse?' on Twitter Share 'Hvad siger kursisterne om Matzau Stresscoachuddannelse?' on Print Friendly